reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam w niedzielne przedpołudnie :)

Lopciu masz rację:tak: jeszcze chwilę i zaczne lofrować na całego :-D
No wlasnie widziałam ze nie ma Cie na nk :szok::baffled:

A u nas nocka piekna maly zasnal o 11 to obudzil sie o 4 , potem niunial do 9 jestem w szoku ze tak ladnie spi abym nie zapeszyla . Jak sie obudzi smigamy na spacerek :)

Miłego dnia !

reklama
A u nas nocka piekna maly zasnal o 11 to obudzil sie o 4 , potem niunial do 9 jestem w szoku ze tak ladnie spi abym nie zapeszyla . Jak sie obudzi smigamy na spacerek :)

udanego spacerku :-)

Wczoraj zaszalałam :-D Powyrywałam chwaściory między warzywkami ;-) wszystko co zjedzone -dosadziłam :-D

...i do tego złapałam turkucia :-D jak gadzinę zobaczyłam i zaczęłam krzyczeć "turkuć" to zanim rodzina zdążyła przylecieć to ja wyrwałam w jego stronę i go depłam :-p mama z mężem myśleli, że ja wieję (bo przed osami, pszczołami, bąkami... to z krzykiem uciekam) :tak: a ja zobaczyłam, że on już łepek wciska spowrotem w ziemię i wystraszyłam się, że zwieje i dalej mi będzie wszystko zjadać :-D śmiali się ze mnie, że ledwo się ruszam, a do turkucia to na złamanie karku leciałam :-D

życzę udanego dłuższego weekendu :tak::-D

:-)Witamy porannie poniedziałkowo ;-)

... ehh dziś wielkie święto :tak: dokładnie rok temu zobaczyłam II na teście ;-):tak: ale ten czas leci :zawstydzona/y:pamiętam jakby to było wczoraj :-p a tu już cały rok minął :szok:

u nas pogoda do d*** więc siedzimy w domku ;-):tak:

Erbuś Lopop ma rację już niedługo będziesz tak kursowała że Ci nóżki do d*** codziennie będą wchodziły, fajnie masz że Roro tak ładnie śpi, ja musiałam wybudzać Blankę na początku co 2h na cyca :zawstydzona/y::-( no ale Blania to waga piórkowa była w porównaniu z Roro ;-):tak:

Scully teraz Twoja kolej Kochana ;-):tak: czekamy z niecierpliwością na Gabi :tak: torbę w końcu spakowałaś na 100% :confused: bo na tym etapie to nie znasz dnia ni godziny :-D

Pozdro ;-)

hej dziewczyny
scully wyobrażam sobie tę akcję:-D
batonik zobacz czas zapiernicza jak szalony i macie już widoczny dowód :) Waszego szczęścia :-) no a malutka tez rosnie:)
erbus nie zapeszysz mój malutek spał od 8-9 wieczorem do 4 nad ranem na cycusia przerwa i potem do 9 i tak mu zostało
więc R tez zostanie po prostu masz dobre mleczko i małemu służy
Amy pewnie zadowolona z wolnego i rozpieszcza braciszka?

udanego spacerku :-)

Wczoraj zaszalałam :-D Powyrywałam chwaściory między warzywkami ;-) wszystko co zjedzone -dosadziłam :-D

...i do tego złapałam turkucia :-D jak gadzinę zobaczyłam i zaczęłam krzyczeć "turkuć" to zanim rodzina zdążyła przylecieć to ja wyrwałam w jego stronę i go depłam :-p mama z mężem myśleli, że ja wieję (bo przed osami, pszczołami, bąkami... to z krzykiem uciekam) :tak: a ja zobaczyłam, że on już łepek wciska spowrotem w ziemię i wystraszyłam się, że zwieje i dalej mi będzie wszystko zjadać :-D śmiali się ze mnie, że ledwo się ruszam, a do turkucia to na złamanie karku leciałam :-D

życzę udanego dłuższego weekendu :tak::-D
no dziadostwo te turkucie jeszcze takiego niewidzialam ale maz duzo o nich opowiadal :-)
:-)Witamy porannie poniedziałkowo ;-)

... ehh dziś wielkie święto :tak: dokładnie rok temu zobaczyłam II na teście ;-):tak: ale ten czas leci :zawstydzona/y:pamiętam jakby to było wczoraj :-p a tu już cały rok minął :szok:

u nas pogoda do d*** więc siedzimy w domku ;-):tak:

Erbuś Lopop ma rację już niedługo będziesz tak kursowała że Ci nóżki do d*** codziennie będą wchodziły, fajnie masz że Roro tak ładnie śpi, ja musiałam wybudzać Blankę na początku co 2h na cyca :zawstydzona/y::-( no ale Blania to waga piórkowa była w porównaniu z Roro ;-):tak:

Scully teraz Twoja kolej Kochana ;-):tak: czekamy z niecierpliwością na Gabi :tak: torbę w końcu spakowałaś na 100% :confused: bo na tym etapie to nie znasz dnia ni godziny :-D

Pozdro ;-)
kochana pamietam tez mezowi muwilam wczoraj albo przedwczoraj ze rok minal od mojego bladziocha a taki poteznie wyrazny wyszedl mi 6 maja :-) a bladzioch 29 kwietnia potem nastepny 3 maja :-)

witamy poniedziałkowo

A no dziewczyny czas leci jak szalony , az sie nie chce wierzyc .
Scully Ty to masz sile , ale to dobrze . Jejku jeszcze chwilka i Gabi bedzie z Wami
Lopciu dzis jak byla polozna to mowila ze mam mleko chyba odrazu z kaszką :-D i mowila ze pewnie juz ma ponad 5 kg :-) a siostra dzis po raz pierwszy wziela braciszka na rece bo tak sie bala , ale zostala przeszkolona przez polozna i juz sobie teraz braciszka bierze kiedy chce i jest z tego faktu przeszczesliwa :)
Batonik u nas pogoda tez taka se znaczy nie padalo temperatura ok 14 stopni , ale ubralismy sie cieplej i troszku pospacerowalismy :)

Milego wieczorku

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3 raz piszę, bo mi znika i ani wstecz, ani cofnij nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet już nie pamiętam co pisałam :baffled:

Eh... spakowałam się dziś :cool2: tylko nie wiem czy nie za mało wziełam śpiochów, bo tylko 4 szt. :confused:

Jak uważacie: leiej przy sn by nacieli, czy by samo pękło :confused: (:szok: aj, jak pomyślę to już boli :szok:)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3 raz piszę, bo mi znika i ani wstecz, ani cofnij nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet już nie pamiętam co pisałam :baffled:

Eh... spakowałam się dziś :cool2: tylko nie wiem czy nie za mało wziełam śpiochów, bo tylko 4 szt. :confused:

Jak uważacie: leiej przy sn by nacieli, czy by samo pękło :confused: (:szok: aj, jak pomyślę to już boli :szok:)
u nas się też pytają ale wiadomo doradzają wyrazić zgodę na nacięcie przy pierwszym a przy drugim możesz nie wyrazić i cię wymasują

wczoraj ostatnia na wątku dzisiaj pierwsza:)
witam w ten zimny wtorkowy dzionek
szkoda że ten majowy weekend tak sie popsuł
my wczoraj bylismy u znajomych na grillu - grill na wewnątrz a my w domciu
pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku

reklama
u nas się też pytają ale wiadomo doradzają wyrazić zgodę na nacięcie przy pierwszym a przy drugim możesz nie wyrazić i cię wymasują

właśnie nie wiem co lepsze :-p bo czytałam artykuł, że często nacinają za dużo i nie potrzebnie :sorry2: a znów jak samo się "rozejdzie" to może krzywo pójść... :sorry2:
a nie wiesz może czy przy nacięciu dają znieczulenie, bo niemogę coś takiej info znaleść :confused:
dobrze, że grill był zaliczony ;-) majówka w pełni :tak:

A u mnie za oknem... niespodzianka... ŚNIEG :-D:-D:-D
My dziś poszalejemy wiosennie i na obiadek Tortilla (placki kupione wczoraj w Lidlu) z warzywkami i gyrosikiem :-p:-p:-p Każdy sobie nałoży ile, czego tam chce :-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry