reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam
od jakiegoś czasu cierpię na brak czasu :(... dziś tez tylko na chwikę :(
nawet nie doczytałam dokłądnie wpisów...erbuś jeszcze raz serdecznie gratuluję, życze bezproblemowego wychowywania (ja miałam 4 szwy do zdjecia w 9 dobie...nic nie bolało :)

scully widze, ze końcówka :) &&&&& za rozwiazanie

kochane ja juz po zjeżdzie firmowym...czyt. wróciłam do pracy :( na razie tylko szkolenie (pierwsze) ale po długim week na dobre wyjezdzam w pole (Batonik bedzie okazja sie spotkac ;))
nastrój mieszany... ze względu na mała fatalny, ale z moja mamą była dzielna, humorek jej dopisywał, praktycznie bez większych problemów sie obeszło :)

życze Wam wszystkiego dobrego, zajrzę dopierow przyszłym tyg bo jadę do psiapsiuły do poznania na week

reklama
:-) Witam piątkowo ;-)

... u nas nocka spoko, mała zasnęła wczoraj po 20 i wstała o 5 na cycusia ;-) za to wczoraj buszowała z nami do 23 :-D ale jak zasnęła to wstała po 8 rano :tak: dziś mam zamiar zakupić Blance smoczki lateksowe (choć są ohydne), ale musimy je wypróbować, bo może faktycznie te silikonowe są dla niej za twarde :sorry2:

zapraszam na cofkę wirtualną

bez

... Olkale - super!!! masz mojego fona to tylko daj znać kiedy będziesz w Toronto i zapraszam ;-) ale ogólnie nie zazdroszczę powrotu, rozumiem co przeżywasz :-( ja postanowiłam siedzieć do roku z Blanką, ale nawet jak skończy roczek to nie wyobrażam sobie zostawić jej na tyle h :no: pewnie bez przerwy myślisz o niej :-(

Pozdrawiam resztę i krzaczorki też (a co niech mają);-):tak:
miłego dzionka ;-)

elołłłłłłłłłłłłł

Żabciu głosy odanne :tak:

Batonik no moze Blancia nie lubi silikonu , ja zakupilam smoczek z TT i musze powiedziec ze wogole bablow nie przypasił tylko Aventu

Olkale szkoda ze wczesniej sie nie styktelysmy , moze bysmy mialy chwilke na spotkanko

U nas tez wsio ok , juz biegammm jupiiii :-) chyba bardzo pomogla mi ta masc ktora kazala kupic polozna . Mały raz na cycusia pobudka o 4 a tak nynka ladnie je ladnie i kupki tez ladne ;-)

Ja tez Was goraco pozdrawiam

zabko zrobione:)
erbuś bardzo fajnie że R grzeczniutki jest:)
olkale wyobrażam sobie co czujesz tez mi swego czasu było ciężko
zabko wizyta 4 maja dopiero:(

Ostatnia edycja:
elołłłłłłłłłłłłł

Żabciu głosy odanne :tak:

Batonik no moze Blancia nie lubi silikonu , ja zakupilam smoczek z TT i musze powiedziec ze wogole bablow nie przypasił tylko Aventu

Olkale szkoda ze wczesniej sie nie styktelysmy , moze bysmy mialy chwilke na spotkanko

U nas tez wsio ok , juz biegammm jupiiii :-) chyba bardzo pomogla mi ta masc ktora kazala kupic polozna . Mały raz na cycusia pobudka o 4 a tak nynka ladnie je ladnie i kupki tez ladne ;-)

Ja tez Was goraco pozdrawiam
ja tez tylko z aventu mam bo sa super jak ktos karmi piersia bo maja fajny krztalt
lopciu to juz niedlugo

Hej Kobietki :-)

Żabko oddałam głosy ale jak chciałam kolejne to mi wyskoczyło że nie mogę...

Erbuś to cudnie że mały Roro taki grzeczniutki i że Ty też już na pełnym chodzie. Jak córcia do Maleństwa ?

Lopciu 4 maj już lada moment.

Olkale nie zazdroszczę rozstań z córcią...na szczęście tydzień ma tylko 5 dni i później wolne.

Batonik zbrój się zbrój w te smoczki...bo będziesz kierowcą :-D

U nas wsio ok...

I Szymulek na dzisiejszym spacerku:

Ale było radości...

2merdd3.jpg

I z wczorajszego:

30ijfut.jpg

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki :-)

Żabko oddałam głosy ale jak chciałam kolejne to mi wyskoczyło że nie mogę...

Erbuś to cudnie że mały Roro taki grzeczniutki i że Ty też już na pełnym chodzie. Jak córcia do Maleństwa ?

Lopciu 4 maj już lada moment.

Olkale nie zazdroszczę rozstań z córcią...na szczęście tydzień ma tylko 5 dni i później wolne.

Batonik zbrój się zbrój w te smoczki...bo będziesz kierowcą :-D

U nas wsio ok...

Ale było radości...

2merdd3.jpg
ale slicznie wygląda na tej huśtaweczce:)
dopiero teraz widac że bardzo urósł i bardzo ładnie wyszedł na zdjęciu i tak "mądrze" siedzi jak dorosły:) już wie do czego służy huśtawka :)

Jak go huśtałam to tak się śmiał że aż się cały popluł.
Fajnie że mu się spodobało bo u mnie na osiedlu co krok są takie place zabaw i właśnie na każdym jest taka huśtawka dla maleństw, w sensie że nie wypadnie.

Jutro jak pogoda pozwoli bo coś się na burzę zapowiada...to wypróbujemy ślizgawkę.

reklama
Jak go huśtałam to tak się śmiał że aż się cały popluł.
Fajnie że mu się spodobało bo u mnie na osiedlu co krok są takie place zabaw i właśnie na każdym jest taka huśtawka dla maleństw, w sensie że nie wypadnie.

Jutro jak pogoda pozwoli bo coś się na burzę zapowiada...to wypróbujemy ślizgawkę.
właśnie zazdroszczę tych huśtawek bo jak 2 lata temu byliśmy w Krakowie to już do mojego mówię że tych placów dla dzieci wysyp macie
fajnie że mu sie podobało tę burzę prześlij do mnie bo u mnie już za sucho jest a u was niech jutro bedzie ładnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry