olkale
Fanka BB :)
witam
od jakiegoś czasu cierpię na brak czasu
... dziś tez tylko na chwikę 
nawet nie doczytałam dokłądnie wpisów...erbuś jeszcze raz serdecznie gratuluję, życze bezproblemowego wychowywania (ja miałam 4 szwy do zdjecia w 9 dobie...nic nie bolało
scully widze, ze końcówka
&&&&& za rozwiazanie
kochane ja juz po zjeżdzie firmowym...czyt. wróciłam do pracy
na razie tylko szkolenie (pierwsze) ale po długim week na dobre wyjezdzam w pole (Batonik bedzie okazja sie spotkac
)
nastrój mieszany... ze względu na mała fatalny, ale z moja mamą była dzielna, humorek jej dopisywał, praktycznie bez większych problemów sie obeszło
życze Wam wszystkiego dobrego, zajrzę dopierow przyszłym tyg bo jadę do psiapsiuły do poznania na week
od jakiegoś czasu cierpię na brak czasu
nawet nie doczytałam dokłądnie wpisów...erbuś jeszcze raz serdecznie gratuluję, życze bezproblemowego wychowywania (ja miałam 4 szwy do zdjecia w 9 dobie...nic nie bolało
scully widze, ze końcówka
kochane ja juz po zjeżdzie firmowym...czyt. wróciłam do pracy
nastrój mieszany... ze względu na mała fatalny, ale z moja mamą była dzielna, humorek jej dopisywał, praktycznie bez większych problemów sie obeszło
życze Wam wszystkiego dobrego, zajrzę dopierow przyszłym tyg bo jadę do psiapsiuły do poznania na week
ale jak zasnęła to wstała po 8 rano
dziś mam zamiar zakupić Blance smoczki lateksowe (choć są ohydne), ale musimy je wypróbować, bo może faktycznie te silikonowe są dla niej za twarde

pewnie bez przerwy myślisz o niej :-(