reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Helloł to my ;-)

... dziś zabiegany dzień, bo R został z nami w domku i szaleństwo zakupowe w nas wstąpiło :-D pogoda fajna, tzn teraz jakoś zaczęło się z lekka chmurzyć i wiać :dry: Blancia właśnie poszła lulu a ja mam chwilkę dla Was i muszę ogarnąć chałupkę :baffled:

Lopciu masz rację z tymi parami :-D:-D:-D a teraz kolej na Ciebie i Maćku :tak: &&&&&&&&&&&&&&, no to fakt jak ładna pogoda to my korzystamy jak najwięcej :tak: do domku tylko na karmienie i zmianę pieluszki ;-) a wieczorkiem to padam na pyszczek po dziennym maratonie ;-)

Scully Ty kobieto odpoczywaj póki możesz :-D:-D a poród możesz mieć ekspresowy ;-):tak::tak: &&&&&&&

P.S. wyobrażacie sobie że zamówiłam torbę do wózka 04.04 i do dziś dnia jej nie mam :no::no::no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na dodatek gościu ma mnie głęboko w d**** i nawet na e-maile nie odpowiada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh

Pozdro

reklama
Scully a więc Gabi będzie chodzić od 9 miesięcy skoro tak lubi spacerki:-D
zabka a ja myślałam że jakieś 40ści parę chociąż nikogo nie obrażając wszyscy rodzice kupuja zabawki i rozpieszczają dzieciaczki tylko ci twoi krewni jacyś dziwni:baffled: no ale cóż mam nadzieję że zmądrzeją:-p

no wiecie teraz jak taka ładna pogoda to was już na bb dziewczyny słabo spotkać będzie można , erba zajęta synusiem
tylko scully jeszcze zajrzy ale to tez nie już długo się skończy:-( i będę sama na wątku

a wiecie doszłam do wniosku że mamy same pary na bb bo :
Szymulek i Blancia
Antonio i Vanesska
Rogero i Gabi:-D
nie no oni fajni sa szwagierce bardzo sie podobal ogrodek i lezaczek ale szwagier mnie zaskoczyl i wnerwil zarazem

może po prostu faceci tego nie rozumieją - że małe dzieciątko też umie się bawić:szok: może on myślał że leży w łóżeczku i się patrzy i to wystarczy

Hi :-)

Lopciu ale mnie rozbawiłaś tym parowaniem :-) :-) :-) super!

Scully to się namaszerujesz jeszcze na koniec...ja z doświadczenia Ci powiem że nie robiłabym nic, chodziłabym tylko do kina, czytała książki, odwiedzała kawiarnie...bo później niestety na początku czasu na takie rzeczy brakuje.
Z wózkiem się jeszcze później naspacerujesz, że aż nogi będą odpadać.

Batonik sprawdź komentarze sprzedającego, czy wystawiał albo czy mu ktoś wystawił, czy dalej sprzedaje. W sensie że zobaczysz czy jest aktywny.

Buziaki dla Was.

może po prostu faceci tego nie rozumieją - że małe dzieciątko też umie się bawić:szok: może on myślał że leży w łóżeczku i się patrzy i to wystarczy
niewiem moze chce wychowac mala tak jak kiedys sie wychowywalo dzieci bez tv i bez komputera bo komputera niemaja a tv przy niej wogole niewlaczaja zeby nieogladala....:baffled::baffled::baffled: wogole zdziwaczeli po urodzeniu malutkiej :zawstydzona/y:

Witamy sie wieczornie :-)

Lopciu a no teraz troszku czasu brak , ale za chwilę sie unormuje i bedziemy zagladać:tak: , jak narazie cycus przewijanko i ja odpoczywam rowniez , dzis juz troszku lepiej juz tak nie ciągnie uffff:baffled: . Dziś miała byc położna ale niestety nie dotarla bo sie zle czula generalnie to sobie dajemy rade ale martwi mnie pepuszek bo cos jakis taki dziwny mi sie wydaje ale jutro juz przyjdzie i obejrzy moze ja mam jakies schizy
Parki Ci się udały i Batonik ma racje teraz Ty i MAćku i z całego serducha &&&&&&&&& i oddaję pałeczkę której z Was na piękne 9 miesięcy
Scully za szybki , szczęśliwy poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was bardzo cieplutkodo poklikania babolki :-)

reklama
witam porannie
siedzę już z kawką i próbuję poczytać ile nowych stron powstało:-p a tu pustki
ja dziś do pracy na 9.30 więc jest czas na wypicie kawki w domu
zapraszam na "napój bogów" on-line
ale za nim wstaniecie to ja pewnie będe już w pracy
miłego dnia kochane:)

erbuś bierzemy z maćku i Robin pałeczkę:-D:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry