reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane errbus super ze juz w domu czekamy na fotki
wiecie co ostatnio wam pisalam ze chce kupic malej od szwagierki jakas fajna rzecz jedna z tych dwoch
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1558706443) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1576045111) - Aukcje internetowe Allegro
no i jej pokazalam bardzo sie jej podobalo ale chciala jeszcze to obgadac z mezem i dzis u nich bylam i pytam ktore chca a ona ze sie z nim o to poklucila bo on powiedzial ze niechce ani tego ani tego bo to wszystko niepraktyczne i na bardzo krotko to jej mowie ze to do 2 latek sluzy dziecku a ona ze juz niema ochoty sie z nim klucic o to ze jak co to ja mam pytac ale niemialam okazji :-( i korde teraz niewiem bo wiem ze innych prosili o kase i inni dadza kase wiec malutka nic niedostanie takiego dla siebie zeby sie mogla tym bawic nacieszyc bo kasa pojdzie na szczepionki te dodatkowe i teraz niewiem czy tez dac kase czy jednak kupic cos malej ja bym kupila to 2 bo bardzo mi sie podoba i mojemu malemu tez takie chce kupic kobietki doradzcie cos bo z jednej strony mozemy dac kase i niech sobie doloza na te szczepionki ale z drugiej strony mala niebedzie miala nic fajnego tak dla siebie :-( i teraz mam dylemat :-(

reklama
Witam się po wspaniałych świętach!

Erbuś super że już w domku jesteście. Synuś cudny!!!

Żabko ja bym zabawkę kupiła i nie przejmowała się gadaniem taty dziecka. Nie dla niego to ma być, zabawki są dziecku potrzebne do rozwoju, i nie wszystkie są takie które posłużą na lata. Jak chcesz ten ogródek kupić to zamawiaj i już. Dziecko będzie zadowolone a to przecież o to chodzi.

Moje Maleństwo kończy dzisiaj pół roczku...kiedy to zleciało.

Pozdrawiamy!

:-)My tez się witamy po super świętach ;-)

Erbuś witaj z Roro ;-) ale bym Go wyściskała :-p:-p:-p

Żabko popieram Myszkę, kasa wiadomo potrzebna każdemu, ale wątpię żeby za nią kupili coś dziecku, rozejdzie się w domowym budżecie i tyle, a ja jestem zabawek dla dzieci, bardzo stymulują ich rozwój, a Mysza to fachowiec warto jej posłuchać ;)

Myszka wielkie buziaki dla mojego "malutkiego" zięciulka :-pściskamy Go razem z Blanią :*

Załączniki

• bez
    bez
    11,5 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Eloołłłłłłłłł popoludniowo

Myszko buziaczki dla Szymulki , jejku fakt kiedy to zleciało

Zabcia ja tez przybijam sie do Myszki i Batonika

U nas wsio ok maly pięknie przespał noc jak zasnal przed 10 to o 2 na cycusia i potem spanko do 7 wow jestem w szoku . Wczoraj zaliczyliśmy pierwsze kompanko jutro przychodzi położna i tak wchodzimy w nowy rytm :)

Miłego dzionka dziewczyny !

Scully jak tam ????

Dziękujemy za gratki az łezki się kulaja
My tylko na chwilke bo czasu brak mlody wisi przy cycusiach choc teraz juz tak co 2-3 godzinki i jest grzeczniutki Ja dochodze do siebie powiem w skrocie ciezko było ale to troche pozniej napisze urodziłam sn , choc byłam przygotowywana do cc zdjatka wkleje przy czasie bo nawet nie mam zgranych

:-D witajcie :-D jeszcze raz ogromne gratulacje :tak: sn -kto by się spodziewał... :sorry: dzielna mamusia :tak::-)

hej kochane errbus super ze juz w domu czekamy na fotki
wiecie co ostatnio wam pisalam ze chce kupic malej od szwagierki jakas fajna rzecz jedna z tych dwoch
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1558706443) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1576045111) - Aukcje internetowe Allegro
no i jej pokazalam bardzo sie jej podobalo ale chciala jeszcze to obgadac z mezem i dzis u nich bylam i pytam ktore chca a ona ze sie z nim o to poklucila bo on powiedzial ze niechce ani tego ani tego bo to wszystko niepraktyczne i na bardzo krotko to jej mowie ze to do 2 latek sluzy dziecku a ona ze juz niema ochoty sie z nim klucic o to ze jak co to ja mam pytac ale niemialam okazji :-( i korde teraz niewiem bo wiem ze innych prosili o kase i inni dadza kase wiec malutka nic niedostanie takiego dla siebie zeby sie mogla tym bawic nacieszyc bo kasa pojdzie na szczepionki te dodatkowe i teraz niewiem czy tez dac kase czy jednak kupic cos malej ja bym kupila to 2 bo bardzo mi sie podoba i mojemu malemu tez takie chce kupic kobietki doradzcie cos bo z jednej strony mozemy dac kase i niech sobie doloza na te szczepionki ale z drugiej strony mala niebedzie miala nic fajnego tak dla siebie :-( i teraz mam dylemat :-(

olej ich i kup zabawkę ;-) w końcu to nie dla nich, tylko dzieciątka :tak: ja podtrzymuję i kupiłabym ten ogród :tak: tak jak piszesz -kasę wydadzą; a dzidzi zabawki nie wyrzucą ;-)

Moje Maleństwo kończy dzisiaj pół roczku...kiedy to zleciało.

:-D ale ten czas leci :-D jeszcze trochę i będziesz biegać za maleństwem :sorry:

Ja po wizycie u gin :tak: Rodzę sn :szok: mała dalej główkowo siedzi :tak: szyjka nie rozwinięta więc mam czas ;-)
Zalecenie: 3 h dziennie łazikować :-p poród trwa ok 12 h więc mam wyćwiczyć nóżki na to kursowanie po korytarzu :-p grzeczna jestem i już 1 h za mną :tak: mąż i mama w pracy więc nie wiem jak te 2 h wyrobię sama :sorry: może na działkę się przejdę... a reszta to po mieszkanku obskoczę :-p:laugh2: a miałam w planie leżeć plackiem cały dzień :sorry::laugh2:

hej dzieki dziewczyny wymyslilam takie cos ze kupie ten ogrodek i do tego damy 50 zl zeby sobie dolozyli do tych szczepionek i jak to mowia bedzie wilk syty i owca cala hihihiihihi bo ta mala niema zadnych zabawek nawet karuzelki nad luzeczkiem a ja jestem za wszelkimi zabawkami bo kolory krztalty i dzwieki rozwijaja zmysly maluszka :-) dzis powiem ten pomysl mezowi mam nadzieje ze zaakceptoje

Erbuś witamy w domciu i na BB:-D supcio że synuś taki grzeczny
scully :szok:to km narobisz kochana jaką kondycję bedziesz miała:-)
Myszko wszystkiego najlepszego na pól roczku dla Szymulki:tak::-) rośnie kawaler kiedy to zleciało szok jak ten czas zasuwa
zabko pomysł mi się podoba a powiedz ile ci rodzice mają lat że ich dziecko nie ma zabawki? czy oni nie wiedzą że zabawki stymulują rozwój każdego bąbelka?

jutro do pracy ach wszystko co dobre się szybko kończy :-(no ale znowy poniedziałek i wtorek wolny będzie więc wytrzymam:-p a jeszcze jutro na dzień dobry mam spotkanie z panem kuratorem bo objął nadzorem jednego mojego wychowanka ;-) no cóż dbają moje "brojki" żebym miała zajęcie i się nie nudziła:-p
pozdrawiam cieplutko fajnie że tak ciepło u was tez jest tak super słonecznie??

szwagierka bedzie teraz miec 30 a szwagier okolo 35 albo 36 ale dzis zamowilam wiec po ptakach a druga szwagierka jej siostra co teraz jest w angli jak jej na skypie to wszystko powiedzialam to w szoku byla i tez kazala mi kupic a sama kupi malej karuzelke bo to wszystkie dzieci lubia zmykam panienki milego dnia

hej dzieki dziewczyny wymyslilam takie cos ze kupie ten ogrodek i do tego damy 50 zl zeby sobie dolozyli do tych szczepionek i jak to mowia bedzie wilk syty i owca cala hihihiihihi

jak możecie dołożyć kaskę to nic nie powiedzą :tak: fajny pomysł :tak:

scully :szok:to km narobisz kochana jaką kondycję bedziesz miała:-)
jutro do pracy ach wszystko co dobre się szybko kończy :-(no ale znowy poniedziałek i wtorek wolny będzie więc wytrzymam:-p a jeszcze jutro na dzień dobry mam spotkanie z panem kuratorem bo objął nadzorem jednego mojego wychowanka ;-) no cóż dbają moje "brojki" żebym miała zajęcie i się nie nudziła:-p
pozdrawiam cieplutko fajnie że tak ciepło u was tez jest tak super słonecznie??

super by było, bo aktualnie 12 h przechodzić... :-p po 5 min mam dość :-p
fajnie, że tyle wolnego :tak: człowieczek się rozleniwia :-)
u nas zimno było :nerd: za to dziś cieplutko (w sendałkach byłam już na dworze) :-D

wczoraj w końcu nigdzie nie wyszłam :-) wiatr i to zimno mne zablokowały (nie mam kurtki więc odpuściłam) :-p za to w domu nastawiłam jajo kuchenne (licznik) i nałaziłam się w tę i spowrotem :tak: przy okazji posprzątałam, poprałam, mini ciuszki poukładałam, kwiatki podlałam... :-D szaleńtwo :-D mała to też by sobie już połaziła, bo ciągle nóżkę wypycha :-D

reklama
Scully a więc Gabi będzie chodzić od 9 miesięcy skoro tak lubi spacerki:-D
zabka a ja myślałam że jakieś 40ści parę chociąż nikogo nie obrażając wszyscy rodzice kupuja zabawki i rozpieszczają dzieciaczki tylko ci twoi krewni jacyś dziwni:baffled: no ale cóż mam nadzieję że zmądrzeją:-p

no wiecie teraz jak taka ładna pogoda to was już na bb dziewczyny słabo spotkać będzie można , erba zajęta synusiem
tylko scully jeszcze zajrzy ale to tez nie już długo się skończy:-( i będę sama na wątku

a wiecie doszłam do wniosku że mamy same pary na bb bo :
Szymulek i Blancia
Antonio i Vanesska
Rogero i Gabi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry