Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no moja mala to wie ze ROBAKI maja chlopaki w brzuchach hahah bo ogladala kiedys i kto to mowi poczatek i jej robaki utkwily w pamieci hihihihihiMysza super trzeba jutro kupić większy koszyk
u mnie też na razie schowane w barku (bo tam mały nie zagląda) i tam przepełnienie
a tak to z allegro kupiłam grę QUIZ O POLSCE super gra bo ma pytania i z geografii i z historii i z matem i z polskiego a mój mały lubi takie gry na zmierzenie się i o dziwo dosyć ogromną wiedzę ma
Mysza raczej naturalnie bo nic o cc nie pisała:-)
a wiecie zapomniałam wam napisać że mój synuś oglada często National Geografic i tam natknął się na film z serii Zycie w łonie matki i tydzień temu mnie oświeca że on już wie co to plemnik i jajeczko i o zapłodnieniua na pytanie kto ma plemniczki to mówi że wszyscy - tego jeszcze nie uświadomię mu za mały
i zobaczcie jak mój M ma w przyszłości spokój z uświadomieniem swego syncia
Ach nie którzy mają dobrze
![]()
no jak niebedzie tempki to bedziemy spacerowac bo m ma wolne od jutra az do 3 maja wiec bedziemy wybywac puki co i ja i maly na lekach jestesmy po wizycie u doktoraNo to podziwiam...takiego dużego dzidziusia urodzić naturalnie.
A fotek Rogera nie ma żadnych ?!?
Lopciu super że synuś interesuje się takimi grami...to procentuje w przyszłości.
Żabko to zdrowiejcie jak najszybciej, pogoda piekna to żebyście mogli spacerki wznowić.
Batonik a Ty gdzie ?!?
fajno, ze na święta bedą w komplecie 

kochana wpadaj czesciej
Lopop no to chłopak już w połowie uświadomiony
Erba GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Kawał chłopaka ten Twój synuśWszystkiego dobrego
Żabka duzo zdrówka dla synusia i przystojny kawler rośnie
Scully Tobie to już tez duzo nie zostało i będziesz mieć maleństwo w domku![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
ciezko jest wrocic do pracy w/g mnie to maciezynski powinien byc do skonczenia przez dziecko 1 roku zycia wtedy jest juz wieksze samodzielniejsze i lawiej zostawic je z kimswitam wieczorowo tylko na chwilkę...
ogromne gratulacje dla Erbuś i Rogera...bardzo duzy chłopak z niegofajno, ze na święta bedą w komplecie
Żabko ja również polecam bujaczek, mam na baterie, sam sie buja...a nie wiem czy nie warto by było mieć takiego tylko na "biegunach: , zeby dziecko siłą swojego ciała powodowało bujanie ;-)
Scully teraz czekamy na Ciebie
Wczoraj miałam niezły kryzys z powodu powrotu do pracy, juz nawet zaczęłam kombinować czy nie brać teraz urlopu...byłam na badaniach z medycyny pracy jak wróciłam ,to mała tak sie do mnie tuliła i dawała buziaka, że sie popłakałam :-(
jutro ostatni dzień macierzyńskiego :--
-(... no właściwie mam go do 24, ale to niedziela wielkanocna... a we wtorek do Sopotu na szkolenie z mamą i mała jadę :-(, po długim week na dobre wracam...

wieczorem upieczemy ciacho i babeczki :-) ehh taka pogoda że wcale nie chce się do domku przychodzić
:-) i krótką relację ;-)