reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dzieki dziewczyny a ja wczoraj musialam dzwonic do lekarza bo maly po popoludniowej drzemce obudzil sie caly rozpalony czerwony i trzesl sie i mial 39 stopni :-( i lekarz kazal dawac mu czesciej czopki nawet co 4 godziny a jak nic sie niezmieni to dzis zadzwonic po wizyte domowa a w nocy mial 37,4 wiec nic niedawalam ale o 4 rano juz 38,5 wiec czopek w ruch ale narazie spokoj bez tempki wiec narazie sie wstrzymoje od wolania doktora ale niepodoba mi sie ze od wczoraj ma katarek i pokasluje ale zobaczymy jak bedzie dalej do 12 mam czas zeby zamowic wizyte domowa jakby cos
dzieki dziewczyny za rade tez to 2 takie na najdluzej sie wydaje bo na poczatku bylam chetna na mate edukacyjna dzungle ale dzis przyjezdza niedlugo szwagierka to jej pokaze te zeczy i zapytam ktore wedlug niej najleprze i wtedy zamowie :-)
a dzis czekaja mnie swiateczne porzadki w domu niewiem jak mi to wyjdzie ale zobaczymy papapapapa
mysza no pilka fajna ale narazie niemieli by na to miejsca bo jeszcze do konca sie nierozbudowali :-) ale na przyszlosc pomysl fajny
zmykam na sniadanie puki maly usnal :-)

dzieki dziewczyny a ja wczoraj musialam dzwonic do lekarza bo maly po popoludniowej drzemce obudzil sie caly rozpalony czerwony i trzesl sie i mial 39 stopni :-( i lekarz kazal dawac mu czesciej czopki nawet co 4 godziny a jak nic sie niezmieni to dzis zadzwonic po wizyte domowa a w nocy mial 37,4 wiec nic niedawalam ale o 4 rano juz 38,5 wiec czopek w ruch ale narazie spokoj bez tempki wiec narazie sie wstrzymoje od wolania doktora ale niepodoba mi sie ze od wczoraj ma katarek i pokasluje ale zobaczymy jak bedzie dalej do 12 mam czas zeby zamowic wizyte domowa jakby cos

biedny maluszek :-( Antosiu wracaj szybko do normalnej temp i zdrówka :tak:

ERBA - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja teraz zaglądam, bo później nie będzie kiedy wejść ;-) Mężuś do 15:00 w pracy to zaliczę spacerek z mamą (gorąco jest :cool2:) i może jeszcze pranie :-p
Ja to normalnie teraz po 2 prania dziennie robię :-D dla dzidzi z 2 zostały i nasze 1 :tak:
Wczoraj na działeczce byłam i nie mogłam patrzeć na te paskudne chwasty :dry: ale nie mogę się schylać, bo dzidzie gniotę i pcha się łepkiem na mój pęcherzyk :-D cwaniara :-D ale w maju przed wysadem (a po porodzie) wkońcu powyrywam te gadziny :tak:

Erbuś GRATULACJE! Niech dzieciątko rośnie zdrowo i będzie wielką radością!

Czy macie wieści czy przez cc się urodził czy naturalnie ?

Żabko zdrówka dla synka!

Lopciu u nas zakupione same słodkości...i aż tyle że chyba miejsca w koszyczkach nie będzie na nic innego :-D muszę jutro serwetki jeszcze dokupić.

Ostatnia edycja:
ojej przykro mi że malutki taki chorutki
wiesz moze być że organizm osłabiony po szczepieniu i cos złapał
może gardełko???
strzal w 10 maly przez goraczke po szczepieniu mial oslabiony organizm i migiem zarazil sie od klaudii a ja od niej i od niego i dzis bylismy u lekarza i ja i maly dostalismy recepte i od dzis jedziemy na lekach ale na pocieszenie pan doktor powiedzial ze jak tylko goaczka zniknie to bedziemy mogli spacerowac jak bedzie ladnie i mowil ze po szczepieniu tempka moze byc nawet 3 dni i nawet 40 stopni
O godzinie 5:10 przyszedł na świat Roger ważył 4900g i ma 63 cm
mamusia i synek czują się świetnie.
Erbuś pozdrawia:)
GRATULACJE A JEDNAK KAWAL CHLOPA Z NIEGO HIHIHIHI CZEKAMY NA FOTECZKI ROGERKA

a dzis byla szwagierka i najbardziej jej sie podobalo to 2 i lezaczek ale jeszcze musi z mezem to przedyskutowac i zdecydowac ktore chca hihihi bo obu niedam rady kupic hihihihi

Mysza super trzeba jutro kupić większy koszyk:-D
u mnie też na razie schowane w barku (bo tam mały nie zagląda) i tam przepełnienie
a tak to z allegro kupiłam grę QUIZ O POLSCE super gra bo ma pytania i z geografii i z historii i z matem i z polskiego a mój mały lubi takie gry na zmierzenie się i o dziwo dosyć ogromną wiedzę ma

Mysza raczej naturalnie bo nic o cc nie pisała:-)

a wiecie zapomniałam wam napisać że mój synuś oglada często National Geografic i tam natknął się na film z serii Zycie w łonie matki i tydzień temu mnie oświeca że on już wie co to plemnik i jajeczko i o zapłodnieniu:szok: a na pytanie kto ma plemniczki to mówi że wszyscy - tego jeszcze nie uświadomię mu za mały:-p i zobaczcie jak mój M ma w przyszłości spokój z uświadomieniem swego syncia:-pAch nie którzy mają dobrze:-D:-D

reklama
No to podziwiam...takiego dużego dzidziusia urodzić naturalnie.
A fotek Rogera nie ma żadnych ?!?

Lopciu super że synuś interesuje się takimi grami...to procentuje w przyszłości.

Żabko to zdrowiejcie jak najszybciej, pogoda piekna to żebyście mogli spacerki wznowić.

Batonik a Ty gdzie ?!?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry