Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki dziewczyny a ja wczoraj musialam dzwonic do lekarza bo maly po popoludniowej drzemce obudzil sie caly rozpalony czerwony i trzesl sie i mial 39 stopni :-( i lekarz kazal dawac mu czesciej czopki nawet co 4 godziny a jak nic sie niezmieni to dzis zadzwonic po wizyte domowa a w nocy mial 37,4 wiec nic niedawalam ale o 4 rano juz 38,5 wiec czopek w ruch ale narazie spokoj bez tempki wiec narazie sie wstrzymoje od wolania doktora ale niepodoba mi sie ze od wczoraj ma katarek i pokasluje ale zobaczymy jak bedzie dalej do 12 mam czas zeby zamowic wizyte domowa jakby cos

) i może jeszcze pranie 
dla dzidzi z 2 zostały i nasze 1 
ale nie mogę się schylać, bo dzidzie gniotę i pcha się łepkiem na mój pęcherzyk
cwaniara
ale w maju przed wysadem (a po porodzie) wkońcu powyrywam te gadziny 
muszę jutro serwetki jeszcze dokupić.strzal w 10 maly przez goraczke po szczepieniu mial oslabiony organizm i migiem zarazil sie od klaudii a ja od niej i od niego i dzis bylismy u lekarza i ja i maly dostalismy recepte i od dzis jedziemy na lekach ale na pocieszenie pan doktor powiedzial ze jak tylko goaczka zniknie to bedziemy mogli spacerowac jak bedzie ladnie i mowil ze po szczepieniu tempka moze byc nawet 3 dni i nawet 40 stopniojej przykro mi że malutki taki chorutki
wiesz moze być że organizm osłabiony po szczepieniu i cos złapał
może gardełko???
GRATULACJE A JEDNAK KAWAL CHLOPA Z NIEGO HIHIHIHI CZEKAMY NA FOTECZKI ROGERKAO godzinie 5:10 przyszedł na świat Roger ważył 4900g i ma 63 cm
mamusia i synek czują się świetnie.
Erbuś pozdrawia![]()

a na pytanie kto ma plemniczki to mówi że wszyscy - tego jeszcze nie uświadomię mu za mały
i zobaczcie jak mój M ma w przyszłości spokój z uświadomieniem swego syncia
Ach nie którzy mają dobrze