reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-)Witam świątecznie:-)

Święta, święty czas już tuż
wcinaj jajka ale już.
Kiedy zając Cię zaś wzruszy,
daj mu marchew, podrap uszy.
A gdy jajko będzie puste,
daj mu kopa wprost w kapustę.
Niech nie myśli, że jest cwany,
za to Ty miej rok udany.
:laugh2:

http://www.klamerka.pl/
Wielkanoc nadchodzi,

więc życzyć nie szkodzi:
Wielkiego zająca,
pisanek tysiąca,
Dyngusa mokrego
i wiele dobrego!
:-p

życzą: I.R.B.

O godzinie 5:10 przyszedł na świat Roger ważył 4900g i ma 63 cm
mamusia i synek czują się świetnie.
Erbuś pozdrawia:)

:-D:-D:-D ale super wieści :-D:-D:-D faktycznie duży chłopczyk :tak: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

strzal w 10 maly przez goraczke po szczepieniu mial oslabiony organizm i migiem zarazil sie od klaudii a ja od niej i od niego i dzis bylismy u lekarza i ja i maly dostalismy recepte i od dzis jedziemy na lekach ale na pocieszenie pan doktor powiedzial ze jak tylko goaczka zniknie to bedziemy mogli spacerowac jak bedzie ladnie i mowil ze po szczepieniu tempka moze byc nawet 3 dni i nawet 40 stopni
a dzis byla szwagierka i najbardziej jej sie podobalo to 2 i lezaczek ale jeszcze musi z mezem to przedyskutowac i zdecydowac ktore chca hihihi bo obu niedam rady kupic hihihihi

bidulki :-( wracajcie szybko do zdrówka :tak:
ja dałam pieniążki (jak wszyscy co byli na chrzcinach u mojego chrześniaczka) i nic konkretnego nie kupili małemu :confused2: myślałam, że coś fajnego kupią i mały będzie miał radochę, a tu lipa :confused2: cisza... do tego budują dom i pewnie kasa na budowę poszła :confused2: żałuję, że też czegoś fajowego nie kupiłam :sorry:

z allegro kupiłam grę QUIZ O POLSCE super gra bo ma pytania i z geografii i z historii i z matem i z polskiego a mój mały lubi takie gry na zmierzenie się i o dziwo dosyć ogromną wiedzę ma

a wiecie zapomniałam wam napisać że mój synuś oglada często National Geografic i tam natknął się na film z serii Zycie w łonie matki i tydzień temu mnie oświeca że on już wie co to plemnik i jajeczko i o zapłodnieniu:szok: a na pytanie kto ma plemniczki to mówi że wszyscy - tego jeszcze nie uświadomię mu za mały:-p i zobaczcie jak mój M ma w przyszłości spokój z uświadomieniem swego syncia:-pAch nie którzy mają dobrze:-D:-D

super, że taki mały ciekawski inteligencik rośnie :tak:
z tymi plemniczkami -fajowo :-D:-D:-D

W czwartek w kinie było superowo :-D wróciliśmy ok. 2:00 :-D i piątek zleciał sobie tak mułowato :-D
Pokarmy poświęcone i tylko się obijać na święta :-D ...i ciacha wcinać ;-)
Kupiliśmy dziś sadzonki selera więc jeszcze trzeba dziś na działeczkę je posadzić :tak: Mąż będzie sadzić, a ja będę szefować: co, gdzie i jak ma być ;-):-D
A torba na porodówkę... :sorry: dalej stoi pusta :-p po świętach się spakuję :tak:
Mąż znów przeziębiony, a mi "zimno" wyszło :wściekła/y: przykładam czosnkiem i pastą do zębów i coś czuję, że działa :laugh2: powoli, ale zawsze :tak:

ŻYCZĘ WESOŁYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT,
KOLOROWYCH PISANECZEK,
SŁODKICH BABECZEK,
"LENIUCHA" DUŻEGO
I PONIEDZIAŁKU MOKREGO!!!!!!!!

http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf :-D

reklama
Witam sie i ja :)

Dziękujemy za gratki az łezki się kulaja
My tylko na chwilke bo czasu brak mlody wisi przy cycusiach choc teraz juz tak co 2-3 godzinki i jest grzeczniutki Ja dochodze do siebie powiem w skrocie ciezko było ale to troche pozniej napisze urodziłam sn , choc byłam przygotowywana do cc zdjatka wkleje przy czasie bo nawet nie mam zgranych

Pozdrawiamy Was serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry