Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny erbuś może jutro wyjdzie do domciusama czekam z niecierpliwością na zdjęcie małego przystojniaka
Życzę Wesołych Świąt, zdrówka oraz bogatego Zajączkai mokrego dyngusa
![]()
pogoda pewnie cudna???My wrocilismy z wloch pieknie bylo pozdrawiamy

O godzinie 5:10 przyszedł na świat Roger ważył 4900g i ma 63 cm
mamusia i synek czują się świetnie.
Erbuś pozdrawia![]()

ale super wieści 

faktycznie duży chłopczyk
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

strzal w 10 maly przez goraczke po szczepieniu mial oslabiony organizm i migiem zarazil sie od klaudii a ja od niej i od niego i dzis bylismy u lekarza i ja i maly dostalismy recepte i od dzis jedziemy na lekach ale na pocieszenie pan doktor powiedzial ze jak tylko goaczka zniknie to bedziemy mogli spacerowac jak bedzie ladnie i mowil ze po szczepieniu tempka moze byc nawet 3 dni i nawet 40 stopni
a dzis byla szwagierka i najbardziej jej sie podobalo to 2 i lezaczek ale jeszcze musi z mezem to przedyskutowac i zdecydowac ktore chca hihihi bo obu niedam rady kupic hihihihi

myślałam, że coś fajnego kupią i mały będzie miał radochę, a tu lipa
cisza... do tego budują dom i pewnie kasa na budowę poszła
żałuję, że też czegoś fajowego nie kupiłam 
z allegro kupiłam grę QUIZ O POLSCE super gra bo ma pytania i z geografii i z historii i z matem i z polskiego a mój mały lubi takie gry na zmierzenie się i o dziwo dosyć ogromną wiedzę ma
a wiecie zapomniałam wam napisać że mój synuś oglada często National Geografic i tam natknął się na film z serii Zycie w łonie matki i tydzień temu mnie oświeca że on już wie co to plemnik i jajeczko i o zapłodnieniua na pytanie kto ma plemniczki to mówi że wszyscy - tego jeszcze nie uświadomię mu za mały
i zobaczcie jak mój M ma w przyszłości spokój z uświadomieniem swego syncia
Ach nie którzy mają dobrze
![]()

wróciliśmy ok. 2:00
i piątek zleciał sobie tak mułowato
...i ciacha wcinać ;-)
Mąż będzie sadzić, a ja będę szefować: co, gdzie i jak ma być ;-)
dalej stoi pusta
po świętach się spakuję 
przykładam czosnkiem i pastą do zębów i coś czuję, że działa
powoli, ale zawsze