reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No wlasnie Myszko to już chyba nie czop tylko tak jakby śluz , napisałam do ginki eskę bo nie chciałąbym jechac niepotrzebnie
Czop mi odszedł juz w niedzielę , wczoraj był podbarwiony nie czystą krwią tylko taki brunatny ( sorry za opis ) A teraz trochę krwi trochę takiego brunatnego hmm

reklama
erbuś to jednak jeszcze czop on może na pewno lecieć z 2 doby ( ale coś mi się wydaje że nawet 3 - tak mi mówili na porodówce)
&&&&& super już nie długo:)

Mysza zwolnienie do 23 kwietnia a po swiętach do pracy
ach rozumiem olkale na wolnym idzie się rozleniwić:)

Witam poranne

Erbix,no to już zaczyna się chyba powoli rozkręcać skoro czujesz skurczybyki :tak: więc zaciskam mocno &&&&&&& za szybki i mało bolesny poród ;-):tak: jesteśmy tu wszystkie z Tobą :tak: ;-)

Myszko, chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie ;-) choć ja czasem wieczorem jestem padnięta jak śledź :sorry2: ale nie ma się co dziwić taka pogoda to grzech siedzieć w domku :tak: a już niedługo spotkamy się na live (mam nadzieję) to się nagadamy, nadrobimy zaległości i na zapas ;-):tak::-p

Lopciu właśnie korzystaj z dobrodziejstwa L4 i wypoczywaj ;-):tak: dużo z nami pisz bo potem znowu uciekniesz do pracy i będziesz rzadziej zaglądała :sorry2:

...u nas nocka extra :tak: Blanka poszła spać o 20:30 i wstała o 4:00 na cycusia i poszła dalej spać i wstała o 9 :szok: idę dzisiaj chyba z Blanką na ważenie bo skończyła 4 m-ce i bym chciała wiedzieć ile przybrała :tak: Tatuś dziś z nami w domku więc poszalejemy troszkę :-D

Buziaki Lizaki :-p

Właśnie oddzwoniła moja gin i powiedziała ze to czop( może do 3 dni lecieć ) a te bole jak na @ to rozwiera się szyjka i mam spokojnie czekac w domciu patrzec na zegarek ,

:-)Lopciu pogoda śliczna to wszystkie korzystamy ;-)
my właśnie wróciłyśmy z chustowego spacerku ;-)

i jak wygodna ta chusta :confused: :-)

hej kochane ja mega przeziebiona nos zapchany gardlo boli i drapie i glowa moli ogolnie samopoczucie do niczego i maly mi dzis goraczkowal po szczepieniu az mi zal bylo na niego patrzec lezal sobie taki wymeczony w lezaczku i gadal sam do siebie po swojemu tak smutno cichutko odrazu bylo widac ze cos nie tak ze to niemoj antos i taki markotny byl ale teraz spi nawet mleczka niewiele wypil bo tylko 60 mla norma to 120-150 ml no ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i ze sie ode mnie niezarazi :-(

oj, bidulka jesteś :-( ja z katarkiem to lubię się wygrzewać ;-) może mały spacerek i ławeczka na słoneczku :tak: słoneczko wysusza zatoki więc i katar tak nie męczy :tak:

Witam,
Wpadłam zobaczyć czy już erba się rozpakowała;). Poczytuje Was ale nie mam sił na pisanie.
Pozdrawiam.

jeszcze troszkę i siły wrócą ;-) w 2 trymestrze jest lepiej i mniej śpiąco :tak:

U nas wszystko super. Byliśmy wczoraj na szczepieniu i Skarbuś waży już 8700g :-) pani dr powiedziała że jest super radosny i bardzo zadbany - nie ma co ukrywać że to słowa przy których rozkładam pawi ogon ;-)

każda mamusia by rozkładała :tak: a co? wolno nam ;-)

Właśnie oddzwoniła moja gin i powiedziała ze to czop( może do 3 dni lecieć ) a te bole jak na @ to rozwiera się szyjka i mam spokojnie czekac w domciu patrzec na zegarek ,

superowo :tak: dobrze wiedzieć o tym czopie, bo ja to jeszcze nie doczytałam nic o 3 trymestrze :sorry2: nie wiem na co czekam... ale na razie bronię się przed wiedzą o porodzie :-p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My jutro mamy 4 latka po ślubie :-D:-D:-D Mąż robi obiado-kolację jak wróci z pracy =pizzę :-p:-p:-p Wziął wolne na piątek, bo powiedziałam, że jak dostanie to będę mieć niespodziankę ;-) i posiedzimy sobie w domu, a o ok. 19:00 powiem żeby się zbierał, bo idziemy :-D zapakuję go do auta i myk na Wrocław (ok.30 km) ;-)na zakupy, a o 22:20 kino "Oczy Julii" :-D Bardzo chcieliśmy na to iść, ale jak się zorientowaliśmy, że jest w kinie to się okazało, że za późno grają :sorry2: jak zobaczyłam wczoraj, że jeszcze filmik jest to odrazu wiedziałam, że na ten pójdziemy :-D
Zdziwi się, bo myśli cały czas, że chodzi o piątek :-p a mi chodziło, by rano nie musiał wstawać o 6:00 do pracy :-p

erbuś widzisz a jednak więc spokojnie &&&:)
scully wszystkiego naj, naj, samych szczęśliwych dni we dwoje a potem we troje , we czworo i tak dalej:):)
dużo miłości kochana:)

batonik widzisz wchodzę co rusz a się rozleniwiłam że hoho

Witamy się i my

Myszko super ze Szymulka pięknie rośnie , i jak mamusia slyszy takie slowa to ma prawo rozkladac ogon

Chciałam Wam powiedzieć ze zaczynamy się rozkręcać :tak: od 3 nie spię skurczyki co prawda nie za silne bol taki jak przy @ teraz co 15 minut a juz były co 10 . Jak tak bedziemy się rozkręcać to do soboty pewnie zdążymy ;-) Ale to już chyba na serio bo zaczęłam krwawić także :szok:

Miłego dnia
no to juz blisko zliziutko trzymam kciuki i czekam na radosna nowine no i moze na swieta bedziesz spowrotem w domku :-)
to ptrz najlepiej zapisoj sobie na kartce czas bo z szoku i radosci ze sie zaczyna moga sie zaczc mylic minuty hihihih
i jak wygodna ta chusta :confused: :-)

oj, bidulka jesteś :-( ja z katarkiem to lubię się wygrzewać ;-) może mały spacerek i ławeczka na słoneczku :tak: słoneczko wysusza zatoki więc i katar tak nie męczy :tak:

jeszcze troszkę i siły wrócą ;-) w 2 trymestrze jest lepiej i mniej śpiąco :tak:

każda mamusia by rozkładała :tak: a co? wolno nam ;-)

superowo :tak: dobrze wiedzieć o tym czopie, bo ja to jeszcze nie doczytałam nic o 3 trymestrze :sorry2: nie wiem na co czekam... ale na razie bronię się przed wiedzą o porodzie :-p

My jutro mamy 4 latka po ślubie :-D:-D:-D Mąż robi obiado-kolację jak wróci z pracy =pizzę :-p:-p:-p Wziął wolne na piątek, bo powiedziałam, że jak dostanie to będę mieć niespodziankę ;-) i posiedzimy sobie w domu, a o ok. 19:00 powiem żeby się zbierał, bo idziemy :-D zapakuję go do auta i myk na Wrocław (ok.30 km) ;-)na zakupy, a o 22:20 kino "Oczy Julii" :-D Bardzo chcieliśmy na to iść, ale jak się zorientowaliśmy, że jest w kinie to się okazało, że za późno grają :sorry2: jak zobaczyłam wczoraj, że jeszcze filmik jest to odrazu wiedziałam, że na ten pójdziemy :-D
Zdziwi się, bo myśli cały czas, że chodzi o piątek :-p a mi chodziło, by rano nie musiał wstawać o 6:00 do pracy :-p
sloneczko lapie dzis tylko przez okno niestety ale gardlo lepiej tylko z nosa dalej leci...

a moj maluszek wczoraj goraczkowal po szczepieniu mial 37,6 i taki slabiutki markotny byl w nocy na kazdym budzeniu na cyca 37,1 ale rano juz 37,9 wiec znow dostal czopek a potem w dzien wahalo sie 37,1 37,0 37,6 i tak wkolko teraz spi bidulek i zaczyna pokaslywac czasem chyba klaudia go zarazila a tak jej tlumaczylam ze niema na niego kaszlec i ma zaslaniac buzie i go niedotykac ale jakbym mowila do sciany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: tak wiec juz sama niewiem od czego ta goraczka czy od szczepienia9ponoc po szczepieniu moze trzymac nawet 2 dni) czy zarazony i chory:zawstydzona/y:

a mam jeszcze pytanko bo u nas niedlugo chrzciny u szwagierki i niewiem co malutkiej kupic a chcialabym kupic cos praktycznego co by sie malej podobalo i przydalo i zeby troche dluzej posluzylo macie moze jakies pomysly???

pobuszowalam po allegro i co wy myslicie o tych rzeczach bo ja juz sama nieewiem :-(
http://allegro.pl/interaktywna-mata-dla-niemowlat-super-zyrafa-i1535658273.html
http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5w1-new-i1563449083.html
http://allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-fotelik-bujaczek-do-18kg-i1558706443.html
http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-tiny-love-gratisy-kurier-i1560973602.html
http://allegro.pl/karuzela-fisher-price-rainforest-k3799-pilot-i1567394882.html
http://allegro.pl/karuzela-klasyczna-tiny-love-gratis-wys10-zl-i1569478562.html

Ostatnia edycja:
a moj maluszek wczoraj goraczkowal po szczepieniu mial 37,6 i taki slabiutki markotny byl w nocy na kazdym budzeniu na cyca 37,1 ale rano juz 37,9 wiec znow dostal czopek a potem w dzien wahalo sie 37,1 37,0 37,6 i tak wkolko teraz spi bidulek i zaczyna pokaslywac czasem chyba klaudia go zarazila a tak jej tlumaczylam ze niema na niego kaszlec i ma zaslaniac buzie i go niedotykac ale jakbym mowila do sciany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: tak wiec juz sama niewiem od czego ta goraczka czy od szczepienia9ponoc po szczepieniu moze trzymac nawet 2 dni) czy zarazony i chory:zawstydzona/y:
interaktywna MATA DLA NIEMOWLĄT + super ŻYRAFA (1535658273) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1563449083) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1558706443) - Aukcje internetowe Allegro
KARUZELA Wyspa Marzen TINY LOVE GRATISY Kurier (1560973602) - Aukcje internetowe Allegro
*KARUZELA FISHER PRICE RAINFOREST - K3799 + PILOT* (1567394882) - Aukcje internetowe Allegro
KARUZELA KLASYCZNA Tiny Love # GRATIS + Wys10 zl ! (1569478562) - Aukcje internetowe Allegro

bidulek :-( oby to po szczepieniu :tak: &&&&&&&&&&&& żeby szybciutko przeszło :tak:
mi się podoba: LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (czyli ten 2 link) :-)

reklama
Żabko taka temperatura to jeszcze nie gorączka. A osłabiony po szczepieniu pewnie.
Co do prezentów to ciężko coś wybrać, bo wszystko fajne :) ja nie wyobrażam sobie nie mieć bujaczka...więc jak ktoś nie ma to warto go kupić. A jak chcesz prezent na długo...bo i do później starości to może coś takiego: Piłka nożna :-)

Erbuś i jak tam ? Rozkręciły się jakieś skurczybyki ?

Scully to już dzisiaj życzę kolejnych lat w szczęściu i miłości!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry