Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przynajmniej się od razu seksownie poczułamno mi czop odchodzil dzien przed cc i zaczynalo sie wtedy wkoncu rozwarcie robic az piguly mowily zebym rodzic niezaczela bo by musialy wszystkich wolac na hura na cesarke bo zaplanowana byla dopiero na 8 rano ale jakos dotrwalam do rana z bolami hihihihiellooołłłłłłłł poniedziałkowo
Witamy się 5 dni p terminie![]()
Myszko moze i cisza przed burząwczoraj odszedł mi czop ale przezroczysty więc hmmmm ? nie nakręcam się
Miłego dzionka !
pewnie trzeba sobie humor poprawicwitam się
ach naprawdę dzisiaj się zdenerwowałam
wjechałam do szpitala po wypis i wyniki histo-pat. i nic nie było dla mnie mam się zgłosić po świętach
i teraz jak tu iść do ginka - trochę sie przetrenowałam bo znowu lecichyba po drinkach
erbuś trzymaj się &&&& i scully jeszcze trochę&&&
ha ale za to zaszalałam na mieście kupiłam sobie butki, 2 spóniczki i fajną bluzkę do tego ufff był wydatekprzynajmniej się od razu seksownie poczułam
pozdrówki dla was kochane
kochana no no 2,5 cm to juz w kazdej chwili moze sie ruszyc a masz nr do ktorejs z nas wrazie czego zeby nas poinformowac ze sie zaczyna???i ze urodzilas :-)elolll popoludniowo
No Lopciu kobito poszalałaś , ale d czasu do czasu nam sie nalezy
A co do tego krwawienia , moze za mocno szalejesz z porzadkami wiesz ze musisz sie oszczedzac
My po wizycie ktg i po badanku rozw na 2,5 cm moze jutro lub w srode cos sie rozkreci ginka mowila ze soboty mogę nie doczekać , ale czy o prawda hmm bo wiecie Rorus to taki maly uparciuszek ;-)
Batonik a Ty gdzie znowu lofrujesz ? hę ?
bo zapowiada się piękna pogoda ;-) moje dziecię jeszcze śpiocha po karmieniu o 5:30 ;-) wczoraj zrobiła mi niezłą niespodziankę bo zasnęła o 21 a wstała o 6:30 zjadła i poszła spać do 9:20
hi hi niezłego mam śpioszka w domku co 
za mamusią i tatusiem czyli śpioszek do kwadratu ;-)
hej batonik wiem o czym mowisz u nas ostatnio spacery w gondoli to jakis koszmar musze tak kombinowac zeby ze spacerami wstrzelic sie w drzemki malego zeby spal na spacerze bo inaczej to drze sie cala droge bo niechce lezec tylko patrzec ale jak jest ladnie to mu bude otwieram i patrzy na swiat ale jak nie to spacer zamienia sie w koszmar a nie przyjemnosc :-(Witam wieczorowo![]()
![]()
... no my dziś cały dzień lofrowałyśmy (Erbix zgadłaś) ... pogoda piękna i cieplutko to trzeba korzystać bo święta podobno brzydkie mają być
... ehhh nasze dziecko dziś kończy 4 miesiące
kiedy to zleciało
z tej okazji Blanka dostała po raz pierwszy kaszkę z jabłuszkiem
ale wcinała byście musiały to widzieć
aż się wkurzała żeby szybciej dawać
no i zafundowała sobie rundkę po osiedlu w spacerowym wózku
ostatnio zauważyłam że się wkurza w gondoli a zrobiło się z niej straszne ciekawskie jajko więc postanowiliśmy spróbować
podobało się że ho ho![]()
![]()
![]()
![]()
... Erbuś ... byle do sobotyteraz to już jesteś na takim etapie że nie znasz dnia ni godziny![]()
w każdej chwili może się zacząć![]()
a my możemy tylko trzymać &&&& za szybki i bezbolesny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Mysza ... kope lat![]()
![]()
![]()
Pozdro
znowu bedzie placzu i krzyku co nie miara
no ale trudno wytrzymamy oki zmykam sie ogarnac puki maly spi milego dnia wam zycze i wlece tu pozniej