reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ellooołłłłłłłł poniedziałkowo

Witamy się 5 dni p terminie :szok:

Myszko moze i cisza przed burzą :tak: wczoraj odszedł mi czop ale przezroczysty więc hmmmm ? nie nakręcam się

Miłego dzionka !

reklama
witam się
ach naprawdę dzisiaj się zdenerwowałam
wjechałam do szpitala po wypis i wyniki histo-pat. i nic nie było dla mnie mam się zgłosić po świętach:(
i teraz jak tu iść do ginka - trochę sie przetrenowałam bo znowu leci:( chyba po drinkach :(:(
erbuś trzymaj się &&&& i scully jeszcze trochę&&&

ha ale za to zaszalałam na mieście kupiłam sobie butki, 2 spóniczki i fajną bluzkę do tego ufff był wydatek:laugh2: przynajmniej się od razu seksownie poczułam
pozdrówki dla was kochane

ellooołłłłłłłł poniedziałkowo

Witamy się 5 dni p terminie :szok:

Myszko moze i cisza przed burzą :tak: wczoraj odszedł mi czop ale przezroczysty więc hmmmm ? nie nakręcam się

Miłego dzionka !
no mi czop odchodzil dzien przed cc i zaczynalo sie wtedy wkoncu rozwarcie robic az piguly mowily zebym rodzic niezaczela bo by musialy wszystkich wolac na hura na cesarke bo zaplanowana byla dopiero na 8 rano ale jakos dotrwalam do rana z bolami hihihihi
witam się
ach naprawdę dzisiaj się zdenerwowałam
wjechałam do szpitala po wypis i wyniki histo-pat. i nic nie było dla mnie mam się zgłosić po świętach:(
i teraz jak tu iść do ginka - trochę sie przetrenowałam bo znowu leci:( chyba po drinkach :(:(
erbuś trzymaj się &&&& i scully jeszcze trochę&&&

ha ale za to zaszalałam na mieście kupiłam sobie butki, 2 spóniczki i fajną bluzkę do tego ufff był wydatek:laugh2: przynajmniej się od razu seksownie poczułam
pozdrówki dla was kochane
pewnie trzeba sobie humor poprawic

elolll popoludniowo

No Lopciu kobito poszalałaś , ale d czasu do czasu nam sie nalezy
A co do tego krwawienia , moze za mocno szalejesz z porzadkami wiesz ze musisz sie oszczedzac
My po wizycie ktg i po badanku rozw na 2,5 cm moze jutro lub w srode cos sie rozkreci ginka mowila ze soboty mogę nie doczekać , ale czy o prawda hmm bo wiecie Rorus to taki maly uparciuszek ;-)

Batonik a Ty gdzie znowu lofrujesz ? hę ?

elolll popoludniowo

No Lopciu kobito poszalałaś , ale d czasu do czasu nam sie nalezy
A co do tego krwawienia , moze za mocno szalejesz z porzadkami wiesz ze musisz sie oszczedzac
My po wizycie ktg i po badanku rozw na 2,5 cm moze jutro lub w srode cos sie rozkreci ginka mowila ze soboty mogę nie doczekać , ale czy o prawda hmm bo wiecie Rorus to taki maly uparciuszek ;-)

Batonik a Ty gdzie znowu lofrujesz ? hę ?
kochana no no 2,5 cm to juz w kazdej chwili moze sie ruszyc a masz nr do ktorejs z nas wrazie czego zeby nas poinformowac ze sie zaczyna???i ze urodzilas :-)

biggrin.gif
Witam wieczorowo
wink2.gif

... no my dziś cały dzień lofrowałyśmy (Erbix zgadłaś
wink2.gif
) ... pogoda piękna i cieplutko to trzeba korzystać bo święta podobno brzydkie mają być
sorry2.gif
... ehhh nasze dziecko dziś kończy 4 miesiące
shocked.gif
kiedy to zleciało
eek.gif
z tej okazji Blanka dostała po raz pierwszy kaszkę z jabłuszkiem
yes2.gif
ale wcinała byście musiały to widzieć
laugh.gif
aż się wkurzała żeby szybciej dawać
yes2.gif
no i zafundowała sobie rundkę po osiedlu w spacerowym wózku
shocked.gif
ostatnio zauważyłam że się wkurza w gondoli a zrobiło się z niej straszne ciekawskie jajko więc postanowiliśmy spróbować
p.gif
podobało się że ho ho
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif

... Erbuś ... byle do soboty
wink2.gif
teraz to już jesteś na takim etapie że nie znasz dnia ni godziny
laugh.gif
laugh.gif
w każdej chwili może się zacząć
yes2.gif
wink2.gif
a my możemy tylko trzymać &&&& za szybki i bezbolesny
yes2.gif
yes2.gif
wink2.gif
wink2.gif

... Mysza ... kope lat
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

Pozdro

:-)hi hi hi wczoraj ostatnia dzisiaj pierwsza ;-)

... ja dziś od rana się krzątam, żeby wszystko zrobić i móc cały dzień spędzić na dworze :tak: bo zapowiada się piękna pogoda ;-) moje dziecię jeszcze śpiocha po karmieniu o 5:30 ;-) wczoraj zrobiła mi niezłą niespodziankę bo zasnęła o 21 a wstała o 6:30 zjadła i poszła spać do 9:20 :szok: hi hi niezłego mam śpioszka w domku co :laugh2::laugh2: za mamusią i tatusiem czyli śpioszek do kwadratu ;-):tak:

... zapraszam na poranną cofkę ;-)

bez

biggrin.gif
Witam wieczorowo
wink2.gif

... no my dziś cały dzień lofrowałyśmy (Erbix zgadłaś
wink2.gif
) ... pogoda piękna i cieplutko to trzeba korzystać bo święta podobno brzydkie mają być
sorry2.gif
... ehhh nasze dziecko dziś kończy 4 miesiące
shocked.gif
kiedy to zleciało
eek.gif
z tej okazji Blanka dostała po raz pierwszy kaszkę z jabłuszkiem
yes2.gif
ale wcinała byście musiały to widzieć
laugh.gif
aż się wkurzała żeby szybciej dawać
yes2.gif
no i zafundowała sobie rundkę po osiedlu w spacerowym wózku
shocked.gif
ostatnio zauważyłam że się wkurza w gondoli a zrobiło się z niej straszne ciekawskie jajko więc postanowiliśmy spróbować
p.gif
podobało się że ho ho
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif

... Erbuś ... byle do soboty
wink2.gif
teraz to już jesteś na takim etapie że nie znasz dnia ni godziny
laugh.gif
laugh.gif
w każdej chwili może się zacząć
yes2.gif
wink2.gif
a my możemy tylko trzymać &&&& za szybki i bezbolesny
yes2.gif
yes2.gif
wink2.gif
wink2.gif

... Mysza ... kope lat
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

Pozdro
hej batonik wiem o czym mowisz u nas ostatnio spacery w gondoli to jakis koszmar musze tak kombinowac zeby ze spacerami wstrzelic sie w drzemki malego zeby spal na spacerze bo inaczej to drze sie cala droge bo niechce lezec tylko patrzec ale jak jest ladnie to mu bude otwieram i patrzy na swiat ale jak nie to spacer zamienia sie w koszmar a nie przyjemnosc :-(

witam sie z rana my dzis konczymy 3 miesiace i dzis idziemy na drugie szczepienie :baffled: znowu bedzie placzu i krzyku co nie miara :baffled: no ale trudno wytrzymamy oki zmykam sie ogarnac puki maly spi milego dnia wam zycze i wlece tu pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry