reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

elołłłłłłłłłłłłł

Żabko śliczności i bardzo do siebie podobni

Lopciu no wlasnie moze Roro zrobi babci prezencik nigdy nic nie wiadomo

Meldujemy sie z domku po wizycie ktg super , skurczybyczki sie pojawiły ale bez rewelacji szyjka dluka rozw na 1 cm czyli bez szału , ale uwaga mlody ma 4061 !!!!!!!!!!! +/- nie wiadomo bo malo wod jest ale moze to byc 500 gram wiec zalamalam sie troche , jak posiedzi do przyszlej soboty to ja pierdziu , a dziś mi trochę rozmasowala szyjke

to tyle w malym skrocie ech
Pozdrowionka
pokaz fotke brzusia to ocenimy jaki duzy bedzie hihihihi a usg sie niezbyt sugeroj mi obliczyli 3800 a wyszedl 3350 wiec niezawsze sie zgadza no ale z mala obliczyli mi przed sama cesarka 4200 a wyszla 4330 wiec roznie bywa ale mysle ze niebedzie taki duzy w kazdym razie dasz rade napewno a jak nie to cc a cc to nic strasznego w kazdym badz razie badz gotowa na wszystko

reklama
Mi się waga Szymka spełniła z tym co na usg podawali...mówili 2980 na ostatnim usg a młody urodził się 2940 :-)

Erbuś jak na 1cm to już coś... A wagą się nie przejmuj, toż to chłop.
Ale by była heca jakby przy wylocie okazało się że dziewuszka...taki żarcik :-D :-D :-D

Mnie się wydaje ze 600 gram w ciagu 2 tyg to mega duzooo bo jak bylam w szpitalu to wagae wyliczyli 3999 po tygodniu bylam na wizcie i mial 3450 no wiec 50 na tydzien ok ale teraz 60 gram dziennie to juz przegięcie nie wiem juz sama . Dziś mi powiedziała ze przeplywy ok i ciągnie na maxa ile moze :) Dobrze ze moja waga stoi

:-)Witam Was Kochane po całym dniu lofrowania :tak:;-)

... od rana pojechałam do przyjaciółki na ploty bo przez całą zimę nie mogłyśmy się zgrać bo ciągle jej dzieciaki chorowały :baffled: więc każdą okazję trzeba wykorzystać ;-):tak: potem R wrócił z wyjazdu i daliśmy się na sklepy :tak: jutro jedziemy do mojej babci na urodziny i po raz pierwszy babcia zobaczy swoją prawnuczkę :tak: i to tyle w telegraficznym skrócie ;-)

P.S. Blanka kupiła sobie niekapek od 4 m-ca i powiem Wam że radzi sobie nieźle :tak: zdecydowanie lepiej niż z butelką ze smoczkiem

... a po wczorajszym wyjeździe byłam tak umęczona że nie miałam już siły Wam napisać:zawstydzona/y: ale ogólnie wyjazd się udał, Blanka grzeczna w podróży potem poszła spać w łóżeczku kolegi i spała bite 3h :szok: potem spacer i też śpiochała a potem wracałyśmy, więc można powiedzieć że przespała wizytę u Dominisia :-D

... Myszko krzesełko do karmienia pierwsza klasa :tak: bardzo mi się podoba;-) może naciągnę R :-p bo te co mamy to jedno jest drewniane a mnie się one nie widzą, zawieziemy może do babci niech tam stoi ;-)

... Żabko Antoś śliczniutki i podobieństwo faktycznie widoczne

... Lopop zgadałaś z tymi loframi :zawstydzona/y::-D:tak:;-):-)

... Olkale ehhh szkoda że eksperyment się nie udał :-( nie wiem co Ci poradzić żebyś się w końcu kobieto wyspała :baffled: a niedługo wracasz do pracy i pewnie będziesz padała na pyszczek skoro jeszcze w nocy nie możesz odpocząć ehhh :-(

Buziam Was

lopciu udanej imprezy
kobietki a ja dzis juz wyspana maly mnie dzis pozytywnie zaskoczyl po bebilonie zasnal okolo 19:30 i spal do 2:45 wiec 7 godzin :szok::szok::szok: poem mial troche opory zeby zasnac ale zasnal jakies 5 minut po trzeciej i obudzil sie o 6:35 :-):-D wiec matka dzis jest super wyspana po dlugim czasie oby tak dajek :tak:
zycze milego dnia bo pogoda dzis piekna

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry