reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witamy się i my

Olkale sliczna Natka i jaka już pannica . Co do sprzatanka mieszkanka to ja bardzo chetnie , ale niestety nie wskazane zadne prace ze wzgledu na bol spojenia , tak to bym u siebie po scianach latala i napewno by pomoglo a tak nie mam sily

Myszko Roruś to pewnie sam nie bedzie chciał wyjsc , juz sie nastawiłam na przyszlą sobotę

Palissa Witaj

Co do świąt to ja w szpitalu pewnie bede czyli tez na gotowe ide :-D a w domciu to moje kochanie bedzie rządziło i mamita

Buziaki ;-)

reklama
hi Myszko i erbuś
ja dzisiaj mega power dostałam do porządków nawet okna umyłam
poprałam, poodkurzałam bo przez te obijanie się trochę kurzu przybyło chociaż chłopaki sie starali ale nie ma to jak samemu zadbać o wszystko

no nareszcie krwawienie się kończy :cool2:więc pewnie wiecie dlaczego się cieszę bardzo:rolleyes2:
erbuś no te ostatnie dni są ciężkie no ale może R zdecyduje sie na szybką akcję i już jutro będziesz trzymała go w ramionach
Myszko pada u Was u mnie słońce świeci tylko zimny wiatr wieje

Hi :-)

Jestem...ale doczytam za chwilkę.

Wpadłam zobaczyć jak tam Roro...czy zdecydował się na wyjście ;-)

Palissa jejku już 20tc...ale to śmignęło.

Olkale super ten fotelik do karmienia.

Batonik zięciullo dobrze się ma, grzeczniutki :) i śpi sobie teraz słodziutko...więc mogłabyś na plotki się pojawić.
Super że żyrafka się sprawuje i Blania zadowolona, o to chodziło...Szymek ma konika i też ciągle memla te szeleszczące nogi. Właściwie to wkłada/wpycha je prawie całe do buźki.

Żabko mam nadzieje że wkrótce znajdziesz złoty środek na synka i jakoś się poustawiacie z tym jedzonkiem.

Buziaki dla Was wszystkich :*

Szymek jak zasnął pare minut po 10 jak zjadł kaszkę, to śpi do teraz (obecnie 12.44) wyśpi się teraz to mi nie zaśnie popołudniu na tą jego dłuższą drzemkę, a staram się ich pilnować, bo ma już taki fajny rytm spania i nie chcę go zaburzać bo dla mnie też on wygodny. No ale cóż...nie będę go teraz z tego powodu budzić. Pogoda taka paskudna że sama żałuję że się nie położyłam przespać, a teraz to już się nie opłaca, bo pewnie młody niedługo wstanie.
no narazie karmienie mieszane w dzin cyc tak czesto jak sie uda a jak juz krzyczy za czesto ze glodny to butle dostaje i dopija a na noc butla i w nocy butla i cyc

KOBIETKI MUSZE SIE WAM POCHWALIC MAM OD DZIS NOWKE LAPTOPA HURAAAAAAAAA!!!!!!wkoncu bede mogla wam wrzucac foteczki i wszytko jak sie patrzy jak juz sie w nim rozeznam i wszystko poinstaluje i wogole to wam wrzuce jakies fotki mlodego hihihihhizmykam robic porzadek na pozostalych stronkach poczta itp

Erba to jaki masz plan z ginem w razie jakby Roro nie chciał sie sam rozpakować ?

Olkale piękną masz córcię...i jakie ma śliczne niebieskie oczka.Dzielnie wsuwa jedzonko.

Lopciu to cudnie że sobie już krawienie poszło precz...oj wiemy co to oznacza :-D
i zazdroszczę umytych okien :-) na szczęście okna u nas myje W. ale ja zawsze asystuję coby były porządnie umyte...i cieszę się że pada i się tym zajmować nie musimy.

Żabko super że sprzęt nowy i sprawny. Czekamy na fotki.

Mój Szymek obudził się o 13.10, zjadł zupę, trochę się powygłupialiśmy i o 15.30 znowu poszedł spać...ta pogoda go tak chyba uspała. Tzn o tej porze to on zawsze włącza spanie, ale że rano takdługo spał to dziwne, bo z reguły ok godzinki.
Mój kochany susełek.

:crazy::crazy::crazy: Napisałam się jak głupia i wszystko znikło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kliknę co pamiętam :tak:

1. woda i wacik na piersiątko pomogło :tak: myk i nie ma skorupki :tak: dziękuję za rady i pocieszenie, bo zaczełam się martwić, że nie zejdzie :-p

2. stanika i koszuli do karmienia -normalnie nie mogę u siebie dostać :blink: co za sklepy, że takiej podstawy nie mają :blink: kupię na allegro i już ;-)

3. leniuszek jestem straszny i nic nie robię -to przez tą pogodę deszczową :tak: miało być pranie ciuszków dla maleńkiej, a póki co nawet nie posegregowałam ciuszków :zawstydzona/y::-p

4. dentysta wczoraj rewelacja :tak:bzykła w ząbku 2 razy i zakleiła :tak: pochwaliła mnie za ładne ząbki i dziąsełka :-D

5. Olkae -foto maleńkiej superowe (takie duże, piękne oczka ma) :-D krzesełko też fajowe :tak:

6. Lopciu -wszystkiego naj, naj, naj... a szczególnie fasolki :tak: jak już raz się udało to teraz też się uda :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

7. Polissa -ale ten czas leci ;-) już półmetek :-)

Uciekam do mamy :-) Fajowo, że mieszcza blok obok, bo sobie szybko w dresiku przelecę :-p Idę, bo mama ma lodzika :-p:-p:-p Jami :-p:-p:-p

Myszko w sumie nie przepadam za myciem okien po zimie i własciwie to zawsze robił M, ja z kolei wolę po lecie umyć
ale już były takie brudne że mnie strasznie drażniły:crazy: aż patrzeć się na nie nie dało a wiesz na allegro zamówiłam sobie ładne firanki makarony więc musiałam postarać się o efekt:-D
przynajmniej są lepiej widoczne
super że taki synuś mały śpioszek:) ale jeszcze jutro pogoda beznadziejna i wreszcie wiosnę w całym kraju zawita
bo właściwie zawsze mieliście cieplej niż my na Pomorzu

Scully jak CI jeszcze kiedyś skasuje to spróbuj kliknąć prawym na myszce i cofnij...powinno się na nowo pojawić.

Lopciu oby się sprawdziły te zapowiedzi pogodowe...bo zupełnie inaczej się czuje jak jest ciepło. No i Szymusia mi szkoda że musi się przy takiej pogodzie z matką w domu kisić.
Miałam się w sumie wybrać z nim dzisiaj na zakupy ale tak się rozleniwiłam od rana że mi się nie chce.
Robili Ci badania hist-patol w szpitalu ? masz już wyniki ?

Ja się zdecydowałam na takie krzesełko http://allegro.pl/chicco-2011-krzeselko-do-karmienia-polly-2w1-i1557452514.html
Zastanawiam się jeszcze tylko nad kolorem, myślę o tym z sówką (granatowym ofkorse) lub tym z ufoludkiem (Grenny). Jak W. wróci to jeszcze z nim podejmę decyzję i zamówimy.

Ostatnia edycja:
hej kobietki znowu ja nacieszyc sie niemoge ze wkoncu mam normalny sprzet co prawda tablet niebyl taki zly bo mialam przynajmniej kontakt z wami ale ciezko wszystko na nim chodzilo i niewszystko dalo sie tam zrobic
okale mam prosbe przeslalabys mi jeszcze raz link od tej kobietki co kupilas chuste bo szwagierka chce kupic a jak polecalas to wole jej sprawdzone zamowic

hej
dziś znów mały wypad miałyśmy...z rana do mojej mamy, czekałysmy az kancelarie parafialną otworzą, mamy oficjalnie potwierdzone chrzest...Żabka a Ty kiedy u Ciebie stanęło w końcu?
Później do lekarza - reumatologa, bo wszystkie zlecone badania zrobiłąm...nie mam rozpoznanego RZS-u (fajnie) ale nadgarstek boli nie wiadomo dlaczego (stwierdzony stan zapalny kości) amm skierowanie do rehabilitanta i pewnie rehabiltacje...nie wiem kiedy - bo przecież do pracy wracam ... zobaczymy...

Myszka fajny ten wybrany fotelik...ma regulowany podnózek..na pewno sie przyda jak Szymcio bedzie rósł, ten dodatkowy podstawek dla karmiacego też si...no i ładne kolorowe..czego brakowało mi w Naszym ;)

Żabka trzymam kciuki za powodzenie eksperymentu z mleczkiem...obys w końcu pospała sobie w nocy ;)

dzis mały eksperyment z kolacja zrobiłam, bo Natka nie za barzdo chce pić kaszke na gęsto z butli... zamiast tego zjadła 70 ml (to max jaki moze zjeść stałego posiłku) kaszki na dobranoc ok 18 plus 140 ml po kąpieli przed spaniem ok. 19.30... każdy taki ekperyment z nadzieja, ze wypadnie choć jeden posiłek w nocy ;)

no nic wiecej nie pamietam co chciałam popisać :)
erbuś &&&& oby szybko

reklama
hej
dziś znów mały wypad miałyśmy...z rana do mojej mamy, czekałysmy az kancelarie parafialną otworzą, mamy oficjalnie potwierdzone chrzest...Żabka a Ty kiedy u Ciebie stanęło w końcu?
Później do lekarza - reumatologa, bo wszystkie zlecone badania zrobiłąm...nie mam rozpoznanego RZS-u (fajnie) ale nadgarstek boli nie wiadomo dlaczego (stwierdzony stan zapalny kości) amm skierowanie do rehabilitanta i pewnie rehabiltacje...nie wiem kiedy - bo przecież do pracy wracam ... zobaczymy...

Myszka fajny ten wybrany fotelik...ma regulowany podnózek..na pewno sie przyda jak Szymcio bedzie rósł, ten dodatkowy podstawek dla karmiacego też si...no i ładne kolorowe..czego brakowało mi w Naszym ;)

Żabka trzymam kciuki za powodzenie eksperymentu z mleczkiem...obys w końcu pospała sobie w nocy ;)

dzis mały eksperyment z kolacja zrobiłam, bo Natka nie za barzdo chce pić kaszke na gęsto z butli... zamiast tego zjadła 70 ml (to max jaki moze zjeść stałego posiłku) kaszki na dobranoc ok 18 plus 140 ml po kąpieli przed spaniem ok. 19.30... każdy taki ekperyment z nadzieja, ze wypadnie choć jeden posiłek w nocy ;)

no nic wiecej nie pamietam co chciałam popisać :)
erbuś &&&& oby szybko
no chrzciny dopero niestety 26 czerwca :-( innej opcji niema a co do mleka to wczoraj dalam malemu przed noca i w nocy 1 raz i spal tak jak predzej na cycyu czyli do 1 w nocy a potem po 3 godziny a do rana na cycu co godzine juz pozniej bo niechcialo mi sie latac po pietrach i robic mleka cycek byl pod reka hihihihi ale i tak duzo lepiej sie wyspapal niz ostatnio z pobudkami co godzine apodasz mi link o ktory prosilam???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry