reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej Babeczki!

Czytam ale ostatnio jak to przy weekendzie czas spędzam ze swoimi chłopakami...a że weekend nam się przeciągnął do pon to dopiero dzisiaj wpadam z kawką.

Erbuś o kurde....40tc na karku :-)

Olkale i jaki fotelik wybraliście, bo ja też jestem na etapie szukania. Mam dwa typy...jedno to z Chicco model polly, ale nie widziałam na żywo więc się zastanawiam, drugi to z Mamas&Papas...to drugie fajniejsze, ale cena kosmiczna i na allegro nie ma bo może by tańsze było.

Batonik Blancia cudniasta.

Scully jaka piękna dzidzia!

Pozdrawiam Was wszystkie.

No ja dopuki karmie tylko cycem niemoge mezowi kazac go nakarmic w sobotnie noce bo corka byla karmiona butla to co sobote sie wysypialam bo maz ja karmil bo i tak niespal :-)
A ja cala nadzieje pokladam w kleiku ryzowym na moim mleku i juz sie niemoge doczekac podawania mu go nanoc :-)

fajny pomysł ten z kleikiem na mleczku mamusi :tak:

... wstałysmy już, a za oknem piękne słoneczko, ciekawe czy będzie tak przez cały dzień :dry: Blanka obudziła się i chyba z 30min gadała do zabawek w łóżeczku, a ja zrywałam boki jak słuchałam :tak::-D

u mnie paskudna pogoda :blink: aż się wychodzić nie chce :tak:

Witamy się i my
My już po porannej wizycie na ktg , skurczybyków brak
Młodemu się nie spieszy i nie chce nikogo sluchac :-pjuz się oswoiłam z mysla ze rodzimy 23 -04

ważne żebyście oboje byli gotowi :tak: wysypiaj się ładnie to będziesz silna w ten ważny dzień :tak:

Mąż do pracy poszedł, a ja do mamuśki mojej zaraz mykam :tak:
Ja to taki klocek jestem, że jak chwilę stoję to mnie nogi całe bolą :baffled: ...ale chyba dobrze, że tylko nogi (na szczęście nie puchną) ;-)

erbuś no leniuszek mały w rodzince się szykuje oby szybciej i na święta w domciu razem być:-)

scully mój M też jak sie urodził to był bardzo owłosiony i długie włoski już miał a teraz ma sztywne i synuś po tatusiu takie odziedziczył:)
równe 4 tygodnie do rozwiązania:)

zabka oby Antosiowi zasmakowało i się dobrze po tym spało

no batonik dzieci rosną tylko my się nie starzejemy:-D i ciągle młode jesteśmy

Ach kochane cioteczki zeby Roruś chciał Was posluchac
Naprawde ja moge juz ,zaraz jechac nie chcialabym na swieta w szpitalu byc i wogole tak dlugo czekac i zeby wywolywali
Troszku mnie dolina łapie ech

:-)Witam się pierwsza z rana ;-)

... wstałysmy już, a za oknem piękne słoneczko, ciekawe czy będzie tak przez cały dzień :dry: Blanka obudziła się i chyba z 30min gadała do zabawek w łóżeczku, a ja zrywałam boki jak słuchałam :tak::-D

Lopciu super, że sobie ochłoniesz w domku :tak: ze swoimi chłopakami ;-) wracaj szybko do nas on line :-D

Erbuś ... 1 dzień :baffled: Roro wychodź leniuszku !!!;-)

Żabko a od kiedy zamierzasz rozszerzać małemu dietkę :confused:

... ja muszę się zapisać do pediatry na rozmowę w sprawie rozszerzenia diety Blanki i oczywiście na ważenie :-) już za kilka dni moja Kluseczka skończy 4 m-ce :szok: kiedy to zleciało :zawstydzona/y:

Pozdrawiam
No od czwartego miesiaca mimo ze karmie piersia ale z drugiej strony muze bo maly zaczyna jesc juz co godzine bo rosnie i chce wiecej jesc i w nocy tez zaczyna jesc i budzic sie czesciej o dzisiejzej nocy jestem padnieta ale jeszcze misiac wytrzymam :-)
Witamy się i my

My już po porannej wizycie na ktg , skurczybyków brak
Młodemu się nie spieszy i nie chce nikogo sluchac :-pjuz się oswoiłam z mysla ze rodzimy 23 -04

Miłego dnia
Niemow hop ze mna lezala babka co skorczow wogole niemiala na drugi dzien miala isc do domu a jak ja po polnocy wzielo to o 6 byla mamusia i posiedziala z nami jeszcze dwa dn hihihi
fajny pomysł ten z kleikiem na mleczku mamusi :tak:

u mnie paskudna pogoda :blink: aż się wychodzić nie chce :tak:

ważne żebyście oboje byli gotowi :tak: wysypiaj się ładnie to będziesz silna w ten ważny dzień :tak:

Mąż do pracy poszedł, a ja do mamuśki mojej zaraz mykam :tak:
Ja to taki klocek jestem, że jak chwilę stoję to mnie nogi całe bolą :baffled: ...ale chyba dobrze, że tylko nogi (na szczęście nie puchną) ;-)
kaszki. Owocoe tez bede robila na moim mleku bo maly ma skaze wiec tych z mlekiem modyfikowanym niemoge mu dac
erbuś no leniuszek mały w rodzince się szykuje oby szybciej i na święta w domciu razem być:-)

scully mój M też jak sie urodził to był bardzo owłosiony i długie włoski już miał a teraz ma sztywne i synuś po tatusiu takie odziedziczył:)

zabka oby Antosiowi zasmakowało i się dobrze po tym spało

no batonik dzieci rosną tylko my się nie starzejemy:-D i ciągle młode jesteśmy
oby bo juz coraz czesciej wstaje i je

:szok: faktycznie 4 :szok:

Ach kochane cioteczki zeby Roruś chciał Was posluchac
Naprawde ja moge juz ,zaraz jechac nie chcialabym na swieta w szpitalu byc i wogole tak dlugo czekac i zeby wywolywali
Troszku mnie dolina łapie ech

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

A u mnie z jednego piersiątka "mleczko" plamki robi :-D martwi mnie tylko drugie :-( bo przytkane jest od dłuższego czasu taką żółtą ropką (skorupką) :szok: nie wiem czy ją ruszać czy sama zejdzie?? :confused: jak myślicie?? :confused:

Scully ciężko coś doradzić odnośnie piersiątka, ale jak przemyjesz wodą to nie schodzi ?
Od kiedy będziesz na ktg jeździłą ? To wtedy najlepiej będzie się zapytać położnej. I nic się nie martw na zapas.

Meldujemy się

Scully to co opisałaś to pewnie siara , nie martw się wsio jes ok .
Żabko no dokładnie to samo przyjdzie , z córką mialam urodzić za 2 tyg jak bylam na wizycie a ja w nocy jechałam także
Ale powiem Wa ze mysłałam ze młodzieniec wcześniej przyjdzie na świat :)

Miłego dzionka

reklama
:-)Witam z rana ;-)

... widzę, że Erbuś pierwsza ;-)już nie możesz się doczekać, że tak wcześnie wstajesz :confused::confused: boisz się że zaśpisz na poród :-D(żarcik)

... u nas dziś nocka taka sobie, chyba mi pozazdrościłyście Żabko i Olkale bo mała obudziła się o 2:30 i potem o 7 na jedzonko :sorry2: normalnie już dawno nie wstawałam w środku nocy ehhh, jestem jak zombie dziś :zawstydzona/y: pogoda do d*** więc siedzimy w domku :baffled: jutro wybieram się do koleżanki ze szpitala kawałek za Toruń (czytaj 60km), mam nadzieję że Blanka będzie grzeczna bo to nasz pierwszy wyjazd dalej :szok: w jedną stronę jedzie z nami R i zostawia w Brodnicy, przesiada się w drugie auto do wspólnika i jadą na szkolenie na Mazury :sorry2: a my późnym popołudniem wracamy same do domku :tak:

... Mysza co u mojego ślicznego zięciulka :confused: muszę Ci powiedzieć że Blanka strasznie uwielbia szeleszczące uszy żyrafki wkładać do dzióbka;-):tak: w ogóle wczoraj zasnęła mymlająć żyrafkę ;-):tak: i odkąd jest z nami to wszędzie ją zabieramy jako uspokajacza :-D

... Scully czas najwyższy się szykować na spotkanie :-) do roboty mamuśka, czas pędzi jak szalony :-p a to na piersi to pewnie siara ;-) nic się nie martw nasz organizm jest bardzo mądry :tak: na pewno z wszystkim da sobie świetnie radę, i jak przystawisz Gabi do piersi to od razu mleczko poleci ładnie ;-):tak:

... Lopciu ściskamy na placek, pewnie sobie wypoczywasz :cool2: a chłopaki skaczą wokół ciebie ;-) a jak tam przygotowania świąteczne:confused:

w ogóle dziewczyny czy Wy coś przygotowujecie:confused: bo my raczej na gotowca idziemy do mojej mamy :zawstydzona/y::-p teściowa jedzie do sanatorium z teściem na 3 tygodnie i to właśnie akurat na święta :tak: już za nimi tęsknię :cool2:

... Żabko a my możemy chyba dawać wszelkie mieszanki pepti dla maluchów albo nutramigen jakby co, choć to ostatnie to straszne świństwo:baffled:

Pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry