reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam sobotnio :-)
Ja dziś z domciu się nie ruszam :-p
Mąż mebelki dla bąbelka skręcił i bajzer jest :sorry2: Wszystko co było w meblach jest w 3 pokojach na podłodze :sorry2: Jestem po obiadku więc odpoczne sobie i ruszę się cosik ogarnąć :-p Idę leżeć i po mleczko, bo zgaga męczy (ale maleństwo będzie kudłate :-D) ;-)
Pa, pa :-p
Napewno bedzie ja przy obu mialam piekielna zgage i oboje czarne geste klaczki mieli
I ja się witam...choć już po cofce.

Scully ale super! Dziewucha jak się patrzy! 2.9 to fajna waga, Szymek urodził się 2940g :-)

erbuś co tam u Ciebie ? Nic się nie rusza ?

Batonik ona po ciotce taki śpioch :-)

Żabko a jak rodzeństwo sie dogaduje ? Klaudia nie jest o małego zazdrosna ?

Miłego dnia Wam życzę.
zazdrosna?raczej nie ale broi jak zawsze a malego ani na sekunde niemoge smego z nia zostawic bo chce go podnosic i ma rozne dziwne pomysly a tak to ciagle go caluje i przytula az sie nieraz mlody wscieka i odpycha ja reka ale sie niedziwie kazdy by szalu dostal jakby sie ktos do niego kleil co piec minut i czesciej
wreszcie mogę sie z wami przywitać on-line
ja już w domku
wyczyszczona i pogodzona z losem
najgorsze że mam 1 miesiąc abstynencji seksualnej bo jednak zawsze to interwencja chirurgiczna była
a ze starankami mam zacząć za 3 miesiące bo ma organizm wypocząć
chociaż i tak nie będę po miesiącu uważać bedzie jak będzie
pozdrawiam
mycha odrazu zaskoczyla nieczekala 3 miesiecy i tobie tego zycze
:-)Witamy się niedzielnie

... pomimo pięknego słoneczka za oknem siedzimy dziś w domku bo wiatr głowę urywa :sorry2: a tak się bawi nasza córeczka ;-)

cudna jest oj kochana zazdroszcze ci tego spania blanki moj jak idzie spac o 20:00 to siebudzi okolo 24:00 - 1:00 w nocy i potem co dwie godziny i o 6 zaczynamy dzien i w dzien spi co dwie godziny po 30 minut wiec mi sie wydaje niewiele a dluzsze spanie w dzien ma jedynie na spacerze :baffled::baffled:

reklama
witam poniedziąłkowo :)
lopciu tulam mocno...juz myślam, że Wasz los sie odmienił :( no ale puki walczysz jesteś zwycięzca ;)...moze ja raz zaskoczyło to szybciutko uda sie drugi...tego zycze :)

żabka to witamy w klubie... jedna noc była z 1 pobudką, pisałąm kilka dni temu...niestety po tym wszystkie były z 2 pobudkami plus 3-4 pobudki na wypadajacgo smoka...plusem jest szybsze zasypianie po karmieniu na leząco...niestety tylko Natki, bo mi nie zawsze tak dobrze idzie :) dzis w nocy po 3 nie mogłam zasnać i tak mysłam, ze w ciaży też miałąm bezsenne noce :(
dzień zaczynamy ok. 7, w dzień drzemki po 30 min o 9, najdłuzsza na spacerze ok 11, kolejna ok 1 lub 3, nieraz ok. 17 i spanko 19-20...własnie nastapiła pobudka po 30 min drzemki :) nie ma tez nic lepszego niz usmech dzidzi wiec...
zaczynam sie przyzwyczajac, ze jestem niewyspana :) no niedługo J bedzie tez miał dyzury nocne :)

miłego dnia...my dzis jedziemy na zakupy dla Natki... łózeczko turystyczne i krzesełko do karmienia

:-)Witajcie Babolki ;-)

... no u nas nocka standard choć Blanka obudziła się o 4 ale zaraz poszła lulu i wstała po 8 :tak: zaraz się szykujemy też na spacerek i zakupki póki nie pada bo jakoś tak szaro i chyba się zanosi na deszcz :sorry2:

... Olkale powodzenia na zakupach dla Natki ;-):tak: my dostaliśmy krzesełko do karmienia jak Blanka się urodziła ... tylko nie wiemy od kogo :szok::-D:-D przyszło po prostu na nasz adres i tyle :-D:-D nikt się nie przyznał do tej pory :-p

... ja wczoraj dałam Blance spróbować jabłuszko :tak: ale się zajadała :-D Zobacz załącznik 344987

Buziamy do potem ;-)

elołłłłłłłł poniedziałkowo
meldujemy się 2&1 :-D

Batonik Blancia urocza ale się fajnie śmieje

Żabko to młody bedzie miał włosy do kostek heheh tak mnie Lady zgaga męczy fujjjjjjj

Lopciu okna nie pomogły tylko wczoraj od tych porządków podbrzusze bolało :baffled:

Do terminu zostały 2 dni ech pamiętam jak zaczęłam odliczac od 100 , a tu cisza ale tak to jest :tak: spadejszyn robić dalej obiadek , pranko wstawione jeszcze smigne po jakas suroweczke i bedzie si

Do póżniej
Buzioleeee Babolleeee

hej byłam dzisiaj w szpitalu po zwolnienie aż mi oczy wyszły dostałam do 23 kwietnia:szok::-D
liczyłam góra na 7 dni ale chyba ordynatora chyba ruszył żal mały i tak mi do świąt wypisał:)
jutro 3 dni laby z synem w domu bo mają wolne bo gimnazjum testy pisze:)
więc nie wiem czy do was na długo siądę
scully córcia juz długie włosy będzie miała i na porodówce po umyciu warkocze jej zaplotą:-D
erbuś &&& za szybko i sprawnie przebiegający wyjazd do szpitala i poród a tam to porozmawiaj z R że co on sobie wyobraża ciocia L każe mu już wychodzić z innymi ciotkami z forum bo chcemy przywitać nowego siostrzeńca on-line

wreszcie mogę sie z wami przywitać on-line
ja już w domku
wyczyszczona i pogodzona z losem
najgorsze że mam 1 miesiąc abstynencji seksualnej bo jednak zawsze to interwencja chirurgiczna była
a ze starankami mam zacząć za 3 miesiące bo ma organizm wypocząć
chociaż i tak nie będę po miesiącu uważać bedzie jak będzie
pozdrawiam

miesiąc można odpocząć, a później... ;-)

witam się zasiadłam do was bo moi panowie robią obiadek
dzisiaj grilla odpalili i karkóweczka z grila ziemniaczki pieczone i do tego suróweczka z kapustki i pomidorka a ja mam dzisiaj labę:)

:-p:-p:-p szczęściara :-p:-p:-p mniam :-p:-p:-p

... pomimo pięknego słoneczka za oknem siedzimy dziś w domku bo wiatr głowę urywa :sorry2: a tak się bawi nasza córeczka ;-)

twoje maleństwo to takie pocieszne :-D

Napewno bedzie ja przy obu mialam piekielna zgage i oboje czarne geste klaczki mieli
cudna jest oj kochana zazdroszcze ci tego spania blanki moj jak idzie spac o 20:00 to siebudzi okolo 24:00 - 1:00 w nocy i potem co dwie godziny i o 6 zaczynamy dzien i w dzien spi co dwie godziny po 30 minut wiec mi sie wydaje niewiele a dluzsze spanie w dzien ma jedynie na spacerze :baffled::baffled:

do tego tatuś ma bardzo gęste włosy :tak: więc mała po nim odziedziczy ;-)
jeszcze troszkę i też będzie ładnie spać w nocy :tak:

miłego dnia...my dzis jedziemy na zakupy dla Natki... łózeczko turystyczne i krzesełko do karmienia

zakupy udane?? :-)

hej byłam dzisiaj w szpitalu po zwolnienie aż mi oczy wyszły dostałam do 23 kwietnia:szok::-D
scully córcia juz długie włosy będzie miała i na porodówce po umyciu warkocze jej zaplotą:-D

super zwolnienie :tak: wypoczniesz sobie ;-)
... a bym się nie zdziwiła z tymi warkoczami, bo mąż na porodówce wyglądał jak mała małpka (taki owłosiony był) :-D:-D:-D

Powolutku w tym tygodniu będę się brała za pranie ciuszków małej ;-)

Stresuję się, bo mi kawałeczek pląby odpadło i muszę do dentysty w środę iść :szok: Nie będzie boleć, bo nerwu nie ma, a pozatym napewno tylko ciut podwierci i uzupełni, ale.... jestem i tak przerażona :szok: Eh... aby do środy wieczór przetrwać i będzie OK :baffled: :tak:

witam poniedziąłkowo :)
lopciu tulam mocno...juz myślam, że Wasz los sie odmienił :( no ale puki walczysz jesteś zwycięzca ;)...moze ja raz zaskoczyło to szybciutko uda sie drugi...tego zycze :)

żabka to witamy w klubie... jedna noc była z 1 pobudką, pisałąm kilka dni temu...niestety po tym wszystkie były z 2 pobudkami plus 3-4 pobudki na wypadajacgo smoka...plusem jest szybsze zasypianie po karmieniu na leząco...niestety tylko Natki, bo mi nie zawsze tak dobrze idzie :) dzis w nocy po 3 nie mogłam zasnać i tak mysłam, ze w ciaży też miałąm bezsenne noce :(
dzień zaczynamy ok. 7, w dzień drzemki po 30 min o 9, najdłuzsza na spacerze ok 11, kolejna ok 1 lub 3, nieraz ok. 17 i spanko 19-20...własnie nastapiła pobudka po 30 min drzemki :) nie ma tez nic lepszego niz usmech dzidzi wiec...
zaczynam sie przyzwyczajac, ze jestem niewyspana :) no niedługo J bedzie tez miał dyzury nocne :)

No ja dopuki karmie tylko cycem niemoge mezowi kazac go nakarmic w sobotnie noce bo corka byla karmiona butla to co sobote sie wysypialam bo maz ja karmil bo i tak niespal :-)
A ja cala nadzieje pokladam w kleiku ryzowym na moim mleku i juz sie niemoge doczekac podawania mu go nanoc :-)

:-)Witam się pierwsza z rana ;-)

... wstałysmy już, a za oknem piękne słoneczko, ciekawe czy będzie tak przez cały dzień :dry: Blanka obudziła się i chyba z 30min gadała do zabawek w łóżeczku, a ja zrywałam boki jak słuchałam :tak::-D

Lopciu super, że sobie ochłoniesz w domku :tak: ze swoimi chłopakami ;-) wracaj szybko do nas on line :-D

Erbuś ... 1 dzień :baffled: Roro wychodź leniuszku !!!;-)

Żabko a od kiedy zamierzasz rozszerzać małemu dietkę :confused:

... ja muszę się zapisać do pediatry na rozmowę w sprawie rozszerzenia diety Blanki i oczywiście na ważenie :-) już za kilka dni moja Kluseczka skończy 4 m-ce :szok: kiedy to zleciało :zawstydzona/y:

Pozdrawiam

reklama
Witamy się i my

My już po porannej wizycie na ktg , skurczybyków brak
Młodemu się nie spieszy i nie chce nikogo sluchac :-pjuz się oswoiłam z mysla ze rodzimy 23 -04

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry