reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I ja się witam...choć już po cofce.

Scully ale super! Dziewucha jak się patrzy! 2.9 to fajna waga, Szymek urodził się 2940g :-)

erbuś co tam u Ciebie ? Nic się nie rusza ?

Batonik ona po ciotce taki śpioch :-)

Żabko a jak rodzeństwo sie dogaduje ? Klaudia nie jest o małego zazdrosna ?

Miłego dnia Wam życzę.

reklama
Witam sobotnio :-)
Ja dziś z domciu się nie ruszam :-p
Mąż mebelki dla bąbelka skręcił i bajzer jest :sorry2: Wszystko co było w meblach jest w 3 pokojach na podłodze :sorry2: Jestem po obiadku więc odpoczne sobie i ruszę się cosik ogarnąć :-p Idę leżeć i po mleczko, bo zgaga męczy (ale maleństwo będzie kudłate :-D) ;-)
Pa, pa :-p

Hej witam sobotnio

Scully supcio Pięknie Gabi rośnie

U mnie cisza ech czekam , naslu****e a tu nic . Dziś się wziełam za sprzatnie balkonu moze po takim ruchu ale wątpie

Do miłego

wreszcie mogę sie z wami przywitać on-line
ja już w domku
wyczyszczona i pogodzona z losem
najgorsze że mam 1 miesiąc abstynencji seksualnej bo jednak zawsze to interwencja chirurgiczna była
a ze starankami mam zacząć za 3 miesiące bo ma organizm wypocząć
chociaż i tak nie będę po miesiącu uważać bedzie jak będzie
pozdrawiam

wreszcie mogę sie z wami przywitać on-line
ja już w domku
wyczyszczona i pogodzona z losem
najgorsze że mam 1 miesiąc abstynencji seksualnej bo jednak zawsze to interwencja chirurgiczna była
a ze starankami mam zacząć za 3 miesiące bo ma organizm wypocząć
chociaż i tak nie będę po miesiącu uważać bedzie jak będzie
pozdrawiam

Hej Lopciu miło Cię widzieć on-line :tak:

... super że jesteś już z nami :blink: bardzo się o Ciebie tu martwiłyśmy:zawstydzona/y: a co do zaleceń lekarskich to ... powiem tylko tyle, że znam jedna taką osóbkę z BB, która nie zastosowała się do zaleceń lekarskich i dziś cieszy się już 5-miesięcznym synkiem ;-):tak:

Pozdrawiam :-p

witam się zasiadłam do was bo moi panowie robią obiadek
dzisiaj grilla odpalili i karkóweczka z grila ziemniaczki pieczone i do tego suróweczka z kapustki i pomidorka a ja mam dzisiaj labę:)
erbuś i co okienka pomogły????? R się psoci jednak i za dobrze u mamusi????:)
pozdrawiam

reklama
batonik fajna ta twoja mała:-) pocieszna:)i bardzo szczęśliwa

a tego to wam nie napisałam wczoraj po tej narkozie super się czułam i mówię do pielęgniarek że mają przygotować papierki wszystkie i jadę a one zdziwienie że sama i niestety musiałam dzwonić po M no rozumiem ich strach bo to jednak zabieg pod narkozą jeszcze bym zasłabła ale wczoraj czułam się lepiej niż dzisiaj:-( brzusio boli

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry