Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Erbuś bo Ty nam się jeszcze przeterminujesz ;-)
kiedy masz następne ktg i usg ?
to 23 na oddział i na same świeta . 
za udane usg&&&
my dziś wybrałysmy sie na wyprawę do mojej mamy..oczywiście spacerówkąNatka troche zdziwiona ale zadowolona, na razie troszkę ginie w niej
ale leży sobie na płasko lekko na boczku i ogląda swiat
Scully zaczełaś 36 tc...jeszcze 6 dni i ciaża donoszonatrzymam kciuki za usg

na razie sie zegnam, bo do fryzjera dziś śmigam![]()
nowa fryzurka?? 
Jutro rano mam KTG a usg miałam 01- nastepne nie wiem kiedy . A co do przetrminowania to calkiem mozliwe , na dzień dzisiejszy wiem ze jak nie urodzę do 22 -04to 23 na oddział i na same świeta .
Dziewczyny wszyscy juz mowia do bąbla zeby wychodził a on nic uparty ,no tak BARANEK :-) no chyba ze chce być Byczkiem :-)
Bo jeszcze nie mam, a do szpitala trzeba by było mieć...
Cosik czytałam, że niby rozmiar większy trzeba wziąść... 
Swoją drogą to tak mi ta Twoja ciąże Erbuś zleciała...że szok. Dopiero co pisałaś że się udało.
a ja trzymam za twoje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czyli spacerek udany :-)
kiedy to zleciało
i jaknowa fryzurka??
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Kobietki kiedy kupić stanik do karmienia??Bo jeszcze nie mam, a do szpitala trzeba by było mieć...
![]()
No wlasnie kilka dni przed cc mialam co noc cale vnoce skorcze co 5 minut a w dzien ciszaHej Erbuś, my nie jesteśmy pod kontrolą nefrologamiałyśmy zalecenie poszpitalne zrobić między 4-8 tż usg nerek bo mała miała mało zwarty układ kielichowo-miedniczkowy obu nerek po porodzie, ale podobno to standard u noworodków, potem jak się do końca wysiusiają to wszystko jest OK, ale sprawdzić warto, ja byłam już z nią na koniec lutego prywatnie, ale teraz dostałam się do super babki (czytaj: bardzo dobrego specjalisty) i dla wszelkiego spokoju chciałam to powtórzyć, co by potwierdzić że jest wsio OK u przynajmniej dwóch niezależnych specjalistów ;-)
(czytaj: nadgorliwość
)
właśnie Myszka ma racje jeszcze nam się przeterminujesztak to jest z tymi brzuchatkami co mają jakieś skurczybyki wcześniej, jak Żabka ,aż w końcu się przeterminowała, to taka podpucha
te skurczybyki
![]()
kup sobie jeden wiekszy a jeden w swoim rozmiarze bo niektorym rosna a niektorym nie najwyzej pozniej jak bedziesz karmic to sobie dokupisz taki jaki ci pasia ja trzymam za twoje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czyli spacerek udany :-)
kiedy to zleciało
i jaknowa fryzurka??
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Kobietki kiedy kupić stanik do karmienia??Bo jeszcze nie mam, a do szpitala trzeba by było mieć...
![]()
i dobrze ze trafiłas na dobrego lekarza bo w dzisiejszych czasach to skarb ja mam taka babe ze szok