reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

i ja sie witam
małą dziś marudna, coś te pneumokoki nie bardzo jej słuza...nawet o cycku sobie przypomniała :)...teraz zasnęla

taka tak erba rozmawiaj z Rogero, bo sie chłopakowi przestało spieszyć ;) dawaj znac na bieżąco :)

na razie sie zegnam, bo do fryzjera dziś śmigam :)

reklama
Erbuś bo Ty nam się jeszcze przeterminujesz ;-)
kiedy masz następne ktg i usg ?

Jutro rano mam KTG a usg miałam 01- nastepne nie wiem kiedy . A co do przetrminowania to calkiem mozliwe , na dzień dzisiejszy wiem ze jak nie urodzę do 22 -04 :szok: to 23 na oddział i na same świeta .

Dziewczyny wszyscy juz mowia do bąbla zeby wychodził a on nic uparty ,no tak BARANEK :-) no chyba ze chce być Byczkiem :-)

BAtonik i bardzo dobrze ze jesteście czujni :tak:

Idę się położyć

za udane usg:) &&&

a ja trzymam za twoje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

my dziś wybrałysmy sie na wyprawę do mojej mamy..oczywiście spacerówką :) Natka troche zdziwiona ale zadowolona, na razie troszkę ginie w niej :) ale leży sobie na płasko lekko na boczku i ogląda swiat :)

Scully zaczełaś 36 tc...jeszcze 6 dni i ciaża donoszona :) trzymam kciuki za usg

czyli spacerek udany :-)
kiedy to zleciało :shocked2:

na razie sie zegnam, bo do fryzjera dziś śmigam :)

i jak :confused: nowa fryzurka?? :blink:

Jutro rano mam KTG a usg miałam 01- nastepne nie wiem kiedy . A co do przetrminowania to calkiem mozliwe , na dzień dzisiejszy wiem ze jak nie urodzę do 22 -04 :szok: to 23 na oddział i na same świeta .
Dziewczyny wszyscy juz mowia do bąbla zeby wychodził a on nic uparty ,no tak BARANEK :-) no chyba ze chce być Byczkiem :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Kobietki kiedy kupić stanik do karmienia?? :confused: Bo jeszcze nie mam, a do szpitala trzeba by było mieć... :sorry2: Cosik czytałam, że niby rozmiar większy trzeba wziąść... :confused:

Swoją drogą to tak mi ta Twoja ciąże Erbuś zleciała...że szok. Dopiero co pisałaś że się udało.

Oj zleciało zleciało aż sie wierzc nie chce ze to już

Kobietki kiedy kupić stanik do karmienia?? :confused: Bo jeszcze nie mam, a do szpitala trzeba by było mieć... :sorry2: Cosik czytałam, że niby rozmiar większy trzeba wziąść... :confused:

Scully ja kupiłam chyba juz w lutym wzięłam o rozmiar większy taki zwykły miękki , pożniej udeże i kupie sobie usztywniany zeby potem nie wyglądać jak somalijka ( worki z piaskiem) :-D

Ale sobie pospałam ula la :-)

Hej Erbuś, my nie jesteśmy pod kontrolą nefrologa :no: miałyśmy zalecenie poszpitalne zrobić między 4-8 tż usg nerek bo mała miała mało zwarty układ kielichowo-miedniczkowy obu nerek po porodzie, ale podobno to standard u noworodków, potem jak się do końca wysiusiają to wszystko jest OK, ale sprawdzić warto, ja byłam już z nią na koniec lutego prywatnie, ale teraz dostałam się do super babki (czytaj: bardzo dobrego specjalisty) i dla wszelkiego spokoju chciałam to powtórzyć, co by potwierdzić że jest wsio OK u przynajmniej dwóch niezależnych specjalistów ;-):tak: (czytaj: nadgorliwość:zawstydzona/y:)

właśnie Myszka ma racje jeszcze nam się przeterminujesz :-D tak to jest z tymi brzuchatkami co mają jakieś skurczybyki wcześniej, jak Żabka ,aż w końcu się przeterminowała, to taka podpucha :-D:-D:-D te skurczybyki :-D:-D:-D
No wlasnie kilka dni przed cc mialam co noc cale vnoce skorcze co 5 minut a w dzien cisza

kup sobie jeden wiekszy a jeden w swoim rozmiarze bo niektorym rosna a niektorym nie najwyzej pozniej jak bedziesz karmic to sobie dokupisz taki jaki ci pasi

witam porannie przy coffi :)
dziasiaj się w końcu wyspałam...wczoraj na wieczór zrobiłam Nacie mleczko z kleikiem ryzowym (dość geste) obudziła się tylko ok 1 na mleczko, wypiła 120 i spała do rana :) moze to poczatek dobrego, a moze tylko była zmęczona po szczepieniu...zobaczymy

lekarka poradziła mi bym w nocy zmniejszała ilosć mleka, moze to pomoze z tymi przebudzeniami, no i mówiłą, ze mam podawć mleko na leżąco by sie mała nie wybudzała, no i żebym ja się nie wybudzała...wogóle jestem bardzo zadowolona z wyboru pediatry...sensowna, poukładana babka - taka z powołania :) przy okazji sasiadka mojego J wiec opieka na pewno będzie sasiadzka :)

czaję sie czy dziś wyjsć, bo strasznie wieje... zeby mi czasem wózka z reki nie wyrwało ;)

wczoraj u fryzjera tylko kosmetyka, bo do tej pory miałam cieniowane długie, a teraz nie mam czasu ich układać wiec bedę miałą długie proste :)

batonik
a Ty na diecie, czy mała nie ma skazy? bo jakoś mi to umknęło...

scully ja kupiłam staniki bawełniane rozmiar taki jak pod koniec ciaży, chyba w 37 tc, i był dobry ale u mnie nie było nawału tylko bardziej nabrzmiałe piersi od pokarmu... pytałam babeczki, która srzedawała i mówiła, ze kobiety najczęscie kupuja pod koniec ciaży i jest oki

napiszcie do lopop ja macie do niej nr...też o niej mysle...

reklama
hej piątkowo

Olkale to super ze Natka pieknie nockę przespała moze zaczyna kumać ze w nocy się spi :tak: i dobrze ze trafiłas na dobrego lekarza bo w dzisiejszych czasach to skarb ja mam taka babe ze szok

A my dziś po poranym KTG ktore wyszlo pięknie , az zapisal sie jesed skurczybyk , ginka po badaniu powiedziala szyjka na 2 arozw na opuszek wiec cos zaczyna sie dziac , ale weekeendzik ma byc spokojny no chyba ze ;-) U nas tez wieje niesamowicie no tak ale Kwiecien plecień ....

Lopop się nie odezwała , dajmy jej chwilkę

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry