reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka!

Ja bez cofki bo mleka brak :(

Ja mam nr do Lopop, ale nie wiem czy jest sens jej głowę zawracać, na pewno potrzebuje czasu.
No nie wiem, jak uważacie, napisać mogę, ale jakoś się z tym gryzę.

Olkale a co z bekiem jak tak karmisz na leżąco ? Odbijasz Natkę później ?

Scully poczekaj jeszcze 2-3tygdnie i kup. I tak mi się wydaje że z rozmiarem nie trafi się idealnie bo przecież przy karmieniu raz są większe a raz mniejsze...choć nie wiem dokładnie, ale tak słyszałam.

Batonik gdzie się podziewasz ?

Buziaki!

reklama
:-)Witam porannie :zawstydzona/y:

tzn już prawie południe hi hi hi , troszkę nam się z Blanią przysnęło :-D my to mega śpiochy jesteśmy ;-)u nas też dziś słoneczko świeci ale wiatr taki że nigdzie się nie ruszamy, co by mi dziecka w wózka nie wywiało ;-):-D

Myszka ja też bez cofki bo się mleczko sojowe skończyło :-( może R się domyśli i przywiezie niedługo :-p

Olkale my na diecie bo mała ma skazę :-( mam nadzieję że to dziadostwo się od nas niedługo odczepi :zawstydzona/y::-(

Erbuś nie znasz dnia ni godziny, dobrze że cosik się dzieje może w przyszłym tyg się rozpakujesz, dobrze by było żebyście z Roro na święta byli w domku ;-):tak:

... myślę że powinnyśmy dać Lopop chwilę bo ona teraz potrzebuje pogodzić się z tym sama :-( niech wie że my tu o niej myślimy i tulimy wirtualnie:tak: ...

Buźka

A my dziś po poranym KTG ktore wyszlo pięknie , az zapisal sie jesed skurczybyk , ginka po badaniu powiedziala szyjka na 2 arozw na opuszek wiec cos zaczyna sie dziac , ale weekeendzik ma byc spokojny no chyba ze ;-) U nas tez wieje niesamowicie no tak ale Kwiecien plecień ....

cosik zaczyna się u ciebie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Lopop to chyba nas telepatycznie przyciągneła
Sms od L . Leży na ginekologi i raczej :-(

:-(

Ja po wizycie u innego ginka i ochrzan dostałam, że nie do swojego :dry: a to położna nakręciła, że nie ma terminów i do tego mnie zapisze :dry: a dziś była inna położna (jej się biednej oberwało też) i orzekła, że dla ciężarnych zawsze jest miejsce :baffled:
No nic... Zbadał mnie (mam grzybicę :dry:), szyjka zamknięta (więc za 3 tygodnie najszybciej może ruszyć ;-)), dostałam zwolnienie i pomarudził, że nie mam zrobionej cytologii na pocztku ciąży :sorry2:

Dziękuję za podpowiedz o staniku ;-) Tak zrobię, że sobie kupię jeden i potem po porodzie się dokupi (jak już się wszystko wyjaśni) :tak:

okrutne to jest..ja tez juz myslałam, ze sie udało...nawet mojemu J mówiłam...bardzo, brdzo mi jest przykro...

Nate po karmieniu na lezaco odbijam...ona jest juz wtedy senna i sie nie wybudza..

a ja mimo wiatru poszłam na spcer..nawet sporo wózków widziałam

erbus to teraz tylko kciuki za akcje ;)

Ja po USG :-D MAM FOTO :-D

Kopia skanowanie0002.jpg

Kopia skanowanie0001.jpg

Mała zdrowa i ma już 2,9 kg :-D

reklama
:-)Witam sobotnio ;-)

... tak sobie wstałam i idę zaraz lulu, bo Blanka jeszcze śpi od wczoraj od 21 ;-):szok:, ja myślałam że ja jestem śpioszek ale okazuje się że ona jest mega śpioszkiem :-D dobrze dobrze jak śpi to rośnie ;-) ...

Scully Piękna - Gratulacje !!! Gabi rośnie jak na drożdżach ;-) już nie mogę się doczekać fotek Waszych maleństw, Twojego i Erby ;-):tak:

Zajrzę potem :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry