reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktycznie :tak: dobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia :zawstydzona/y::-(

i jak badanie :confused: spokojnie maleńka przeszła :confused: :-)

dziewczyny melduję -- nie ma zarodka :-(
jutro na oddział:-(

:-( mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może za wcześnie i beta coś pokaże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja w piątek idę prywatnie na USG (teściowa załatwia -tylko nie wiem ide zapłacę, bo z nią się ciężko dogadać :baffled:) :-p fotkę dzidzi chcę i może się potwierdzi czy córcia tam siedzi (bo jak mi każdy mówi, że nie wyglądam na córcię to zaczynam wątpić)... :tak:

jak potrzeba to sobie nie żałuj i śpij :tak:
dzidzia się zemści za mamusię... :-D

wypoczywaj mamuśka, wypoczywaj :tak:
póki co nie myślę o porodzie, ani nawet zapędu do pracy nie mam, więc liczę, że jeszcze trochę czasu mam ;-)

biedna jesteś z tą skazą :-( dobrze, że nowalijki już są, bo można przekąsić coś więcej niż mięsko :tak:
o policji już też myślałam :baffled: do 3 razy sztuka :tak: jak jeszcze raz męża poślę i nie pomoże (a młodego uprzedzi, że następnym razem ja dzwonie na 007) to wtedy skorzystam z tego wyjścia, bo mam dość :dry:

Ja dziś pół dnia u kuzynki przesiedziałam i zleciało... :tak:
Jutro ma padać deszcz cały dzień więc sobie będę odpoczywać :-D
lubię odpoczywać: "siedzę sobie, nic nie robię -cały dzień" :-D:-D:-D
Narazie nietykam nowalijek bo sa nafaszerowane nawozami jak zawsze wszystkie pierwsze nowalijki czekam az nasze warzywka urosna
:-)Witam Babolki ;-)

... u nas nocka super, no i w swoim pokoiku Blanka już ładnie śpiocha w łóżeczku:tak: dziś np spała od po 20 do 5:45 potem cycuś i tatuś wziął do naszego łózka i spałyśmy razem do 9:20 :szok: chyba już załapała że łóżeczko=spanko bo właśnie zaniosłam ją do niego bo widziałam ze sen ją ogarnia a ona już śpiocha :szok: tylko kurczę albo obok w klatce albo nad nami gdzieś jest remont bo stukają i pukają :wściekła/y: mam nadzieję że mojemu dziecku nie będzie to przeszkadzało :baffled:

... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktycznie :tak: dobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia :zawstydzona/y::-(

... Żabko no my też nadal na diecie skazowej, raz jest poprawa raz wyskakują znowu krostki :baffled: cóż taki nasz los :zawstydzona/y::-( beznabiałowy :laugh2:

... Erbuś melduj się :-p

... Lopciu to dziś ???? &&&&&&&&&&&&&& na maxa ;-):tak:

... Scully ja tez myślałam że się będę nudziła na L-4 w ciąży i wszyscy mi to mówili że tak będzie a ja wręcz przeciwnie, też uwielbiałam nic nie robić ;-):tak: i to było najlepsze zajęcie :laugh2: poza tym przegadałam z Myszą na GG całe 9 m-cy :laugh2::laugh2:

... Svensonka śliczna ta Twoja mała Vaneska ;-):tak: i jaka już panienka ;-)

Buziam Was :-p
oj strasznie tesknie za serkiem topionym i chomogenizowanym i innymi takimi i za jajkami bo z jajek moge tylko zoltko...
dziewczyny melduję -- nie ma zarodka :-(
jutro na oddział:-(
moze za wczesnie mimo wszystko dalej trzymam kciuki czytalam o babce ktorej gin kazal wziac tabsy na wywolanie okresu bo nic niewidzial i niewziela a dzidzie bylo widac bardzo pozno ale skonczylo sie dobrze
Mysza jutro rano na oddziale zrobią mi betę i usg a potem wiadomo zależy od wyniku
trzymam dalej &&&
i jak badanie :confused: spokojnie maleńka przeszła :confused: :-)

:-( mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może za wcześnie i beta coś pokaże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja w piątek idę prywatnie na USG (teściowa załatwia -tylko nie wiem ide zapłacę, bo z nią się ciężko dogadać :baffled:) :-p fotkę dzidzi chcę i może się potwierdzi czy córcia tam siedzi (bo jak mi każdy mówi, że nie wyglądam na córcię to zaczynam wątpić)... :tak:

Niesluchaj gadania ja z corka wygladalam pieknie i wmawiali mi chlopca a teraz cera szwankowala i wmawiali corke wiec niesluchaj gadania

hej
my dziś wybrałysmy sie na wyprawę do mojej mamy..oczywiście spacerówką :) Natka troche zdziwiona ale zadowolona, na razie troszkę ginie w niej :) ale leży sobie na płasko lekko na boczku i ogląda swiat :)

Lopciu bardzo przykra wiadomosć :( nawet nie wiem co napisac by Cie pocieszyc... :(

Tak tak to nie jest fajne, ze tak wcześnie do pracy :( czym blizej tym gorzej :( no ale na szczeście z =babciami zostanie, poza tym nie zamierzam sie przpracowywać na początku wiec jakby jakis alarm to w pół h mogę być w domu...są na pewno pusy mojej pracy czyli nienormowane godziny :) a poza tym mam perspektywę, że za 2 miesiace mam 2 miesiace wolnego...trzeba jakoś pozytywnie ;)

Scully zaczełaś 36 tc...jeszcze 6 dni i ciaża donoszona :) trzymam kciuki za usg

dziewczyny my jedziemy do Jastarni w necie pokoje fajnie wyglądaja ...spieszcie sie, bo z terminami było krucho jak ja dzwoniłam
Krystyna - Jastarnia, pokoje w Jastarni

buziaki i dobrej nocy

Witam z rana ;-)

... ehhh Lopciu Twoja wiadomość spędziła mi sen z powiek :-(cały czas rozmyślam o Tobie i nie daje mi to spokoju:-( a miało być tak pięknie:-( mam nadzieję,że nie stracisz sił i zapału do dalszej walki :tak: ja dalej trzymam &&&&&&&& za Ciebie;-)

... u nas nocka niezła, mała teraz jeszcze śpiocha w naszym łóżku bo przyszła o 7 ;-) jak tylko się obudzi to muszę ją nakarmić i zapakować na zakupy bo w lodówce hodujemy światło :zawstydzona/y: a potem mam zamiar w końcu dokończyć prasowanko bo kolejne prania czekają w koszu :szok: ehh mi się chyba to pranie i prasowanie rozmnaża:-D pytałyście jak tam po usg :confused: a no standard tj. Blania dała się słyszeć ;-) pani doktor powiedziała że jest małą krzykaczką :zawstydzona/y: ale badanie OK choć znowu była zagazowana i nie można było zobaczyć części narządów, tj. żyły głównej etc. kielich lewej nerki ma 4,5 mm a o poszerzeniu mówi się dopiero od 1cm więc się łapiemy w normie ;-) co jakiś czas mocz kontrolnie a jeśli będzie coś z moczem nie tak lub nawracające infekcje to wtedy powtórka usg :tak:;-) niemniej jednak na dzień dzisiejszy jest wszystko OK:tak: i z tego się cieszę :tak:

Pozdrawiamy wszystkie ciotki i lecimy się cycować ;-)

do potem :-p

I ja się witam

Olkale to fajnie ze masz taka pracę i zawsze mozesz do domciu wlecieć

Batonik a chodzicie o nefrologa ? moja corcia tez miala problem z siuskami tzn ciagle infekcje, bakterie coli i inne swinstwa w milionach i jak se okazało miala zrosniete wargi sromowe , ( co prawda miala 3 latka ) pomogl jej zabieg oczywiscie w narkozie .

Scully to chyba nie ma znaczenia mi tez mowili w pierwszej ciąży ze syn po ponoć piękniałam z dnia na dzień,( teraz tez lanie wygladam:zawstydzona/y::-D tak mowią )i wyszla corcia takze to sa chyba jakies przepowiednie naszych babc. Ale jakmasz okzję isc na lepsze usg to smigaj zobaczysz dzieciatko napewno na 3dlub 4d :-)

A u nas dziś pięknie wyszlam do sklepu w samym polarku , tylko ten wiatr :angry: tak wieje ze łooooooooo . A i u nas spokojnie i cicho chyba dziś też nie pojadę ech

Lopciu ?

Pozdrowionka

reklama
I ja się witam

Batonik a chodzicie o nefrologa ? moja corcia tez miala problem z siuskami tzn ciagle infekcje, bakterie coli i inne swinstwa w milionach i jak se okazało miala zrosniete wargi sromowe , ( co prawda miala 3 latka ) pomogl jej zabieg oczywiscie w narkozie .

Hej Erbuś, my nie jesteśmy pod kontrolą nefrologa :no: miałyśmy zalecenie poszpitalne zrobić między 4-8 tż usg nerek bo mała miała mało zwarty układ kielichowo-miedniczkowy obu nerek po porodzie, ale podobno to standard u noworodków, potem jak się do końca wysiusiają to wszystko jest OK, ale sprawdzić warto, ja byłam już z nią na koniec lutego prywatnie, ale teraz dostałam się do super babki (czytaj: bardzo dobrego specjalisty) i dla wszelkiego spokoju chciałam to powtórzyć, co by potwierdzić że jest wsio OK u przynajmniej dwóch niezależnych specjalistów ;-):tak: (czytaj: nadgorliwość:zawstydzona/y:)

właśnie Myszka ma racje jeszcze nam się przeterminujesz :-D tak to jest z tymi brzuchatkami co mają jakieś skurczybyki wcześniej, jak Żabka ,aż w końcu się przeterminowała, to taka podpucha :-D:-D:-D te skurczybyki :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry