Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktyczniedobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia
:-(
spokojnie maleńka przeszła
:-)dziewczyny melduję -- nie ma zarodka :-(
jutro na oddział:-(
)
fotkę dzidzi chcę i może się potwierdzi czy córcia tam siedzi (bo jak mi każdy mówi, że nie wyglądam na córcię to zaczynam wątpić)... 
Narazie nietykam nowalijek bo sa nafaszerowane nawozami jak zawsze wszystkie pierwsze nowalijki czekam az nasze warzywka urosnajak potrzeba to sobie nie żałuj i śpij
dzidzia się zemści za mamusię...
wypoczywaj mamuśka, wypoczywaj
póki co nie myślę o porodzie, ani nawet zapędu do pracy nie mam, więc liczę, że jeszcze trochę czasu mam ;-)
biedna jesteś z tą skazą :-( dobrze, że nowalijki już są, bo można przekąsić coś więcej niż mięsko
o policji już też myślałamdo 3 razy sztuka
jak jeszcze raz męża poślę i nie pomoże (a młodego uprzedzi, że następnym razem ja dzwonie na 007) to wtedy skorzystam z tego wyjścia, bo mam dość
Ja dziś pół dnia u kuzynki przesiedziałam i zleciało...
Jutro ma padać deszcz cały dzień więc sobie będę odpoczywać
lubię odpoczywać: "siedzę sobie, nic nie robię -cały dzień"![]()
oj strasznie tesknie za serkiem topionym i chomogenizowanym i innymi takimi i za jajkami bo z jajek moge tylko zoltko...:-)Witam Babolki ;-)
... u nas nocka super, no i w swoim pokoiku Blanka już ładnie śpiocha w łóżeczkudziś np spała od po 20 do 5:45 potem cycuś i tatuś wziął do naszego łózka i spałyśmy razem do 9:20
chyba już załapała że łóżeczko=spanko bo właśnie zaniosłam ją do niego bo widziałam ze sen ją ogarnia a ona już śpiocha
tylko kurczę albo obok w klatce albo nad nami gdzieś jest remont bo stukają i pukają
mam nadzieję że mojemu dziecku nie będzie to przeszkadzało
![]()
... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktyczniedobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia
:-(
... Żabko no my też nadal na diecie skazowej, raz jest poprawa raz wyskakują znowu krostkicóż taki nasz los
:-( beznabiałowy
... Erbuś melduj się
... Lopciu to dziś ???? &&&&&&&&&&&&&& na maxa ;-)
... Scully ja tez myślałam że się będę nudziła na L-4 w ciąży i wszyscy mi to mówili że tak będzie a ja wręcz przeciwnie, też uwielbiałam nic nie robić ;-)i to było najlepsze zajęcie
poza tym przegadałam z Myszą na GG całe 9 m-cy
... Svensonka śliczna ta Twoja mała Vaneska ;-)i jaka już panienka ;-)
Buziam Was![]()
moze za wczesnie mimo wszystko dalej trzymam kciuki czytalam o babce ktorej gin kazal wziac tabsy na wywolanie okresu bo nic niewidzial i niewziela a dzidzie bylo widac bardzo pozno ale skonczylo sie dobrzedziewczyny melduję -- nie ma zarodka :-(
jutro na oddział:-(
trzymam dalej &&&Mysza jutro rano na oddziale zrobią mi betę i usg a potem wiadomo zależy od wyniku
i jak badaniespokojnie maleńka przeszła
:-)
:-( mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może za wcześnie i beta coś pokaże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja w piątek idę prywatnie na USG (teściowa załatwia -tylko nie wiem ide zapłacę, bo z nią się ciężko dogadać)
fotkę dzidzi chcę i może się potwierdzi czy córcia tam siedzi (bo jak mi każdy mówi, że nie wyglądam na córcię to zaczynam wątpić)...
![]()
ja dalej trzymam &&&&&&&& za Ciebie;-)
a potem mam zamiar w końcu dokończyć prasowanko bo kolejne prania czekają w koszu
ehh mi się chyba to pranie i prasowanie rozmnaża
pytałyście jak tam po usg
a no standard tj. Blania dała się słyszeć ;-) pani doktor powiedziała że jest małą krzykaczką
ale badanie OK choć znowu była zagazowana i nie można było zobaczyć części narządów, tj. żyły głównej etc. kielich lewej nerki ma 4,5 mm a o poszerzeniu mówi się dopiero od 1cm więc się łapiemy w normie ;-) co jakiś czas mocz kontrolnie a jeśli będzie coś z moczem nie tak lub nawracające infekcje to wtedy powtórka usg
;-) niemniej jednak na dzień dzisiejszy jest wszystko OK
i z tego się cieszę 

tak mowią )i wyszla corcia takze to sa chyba jakies przepowiednie naszych babc. Ale jakmasz okzję isc na lepsze usg to smigaj zobaczysz dzieciatko napewno na 3dlub 4d :-)
tak wieje ze łooooooooo . A i u nas spokojnie i cicho chyba dziś też nie pojadę ech I ja się witam
Batonik a chodzicie o nefrologa ? moja corcia tez miala problem z siuskami tzn ciagle infekcje, bakterie coli i inne swinstwa w milionach i jak se okazało miala zrosniete wargi sromowe , ( co prawda miala 3 latka ) pomogl jej zabieg oczywiscie w narkozie .
miałyśmy zalecenie poszpitalne zrobić między 4-8 tż usg nerek bo mała miała mało zwarty układ kielichowo-miedniczkowy obu nerek po porodzie, ale podobno to standard u noworodków, potem jak się do końca wysiusiają to wszystko jest OK, ale sprawdzić warto, ja byłam już z nią na koniec lutego prywatnie, ale teraz dostałam się do super babki (czytaj: bardzo dobrego specjalisty) i dla wszelkiego spokoju chciałam to powtórzyć, co by potwierdzić że jest wsio OK u przynajmniej dwóch niezależnych specjalistów ;-)
(czytaj: nadgorliwość
)
tak to jest z tymi brzuchatkami co mają jakieś skurczybyki wcześniej, jak Żabka ,aż w końcu się przeterminowała, to taka podpucha 

te skurczybyki