reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Kobietki!

Erbuś no widzisz...Rogerkowi tak dobrze że nie chce teraz już wychodzić :-)

Lopciu o ile mnie pamięć nie zawodzi to dzisiaj oglądasz serduszko :-) &&&&&

Żabko to super że Antonio taki kontaktowy, a skaza mam nadzieje że jakoś minie.

Batonik ... ?!? Co to miało oznaczać ??? :-D :-D :-D

Scully odpoczywaj ile wlezie...oj tęskni się później za taką beztroską szybko. Super że z wózka jesteś zadowolona.

Pozdrawiamy z Szymulkiem!

reklama
:-)Witam Babolki ;-)

... u nas nocka super, no i w swoim pokoiku Blanka już ładnie śpiocha w łóżeczku:tak: dziś np spała od po 20 do 5:45 potem cycuś i tatuś wziął do naszego łózka i spałyśmy razem do 9:20 :szok: chyba już załapała że łóżeczko=spanko bo właśnie zaniosłam ją do niego bo widziałam ze sen ją ogarnia a ona już śpiocha :szok: tylko kurczę albo obok w klatce albo nad nami gdzieś jest remont bo stukają i pukają :wściekła/y: mam nadzieję że mojemu dziecku nie będzie to przeszkadzało :baffled:

... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktycznie :tak: dobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia :zawstydzona/y::-(

... Żabko no my też nadal na diecie skazowej, raz jest poprawa raz wyskakują znowu krostki :baffled: cóż taki nasz los :zawstydzona/y::-( beznabiałowy :laugh2:

... Erbuś melduj się :-p

... Lopciu to dziś ???? &&&&&&&&&&&&&& na maxa ;-):tak:

... Scully ja tez myślałam że się będę nudziła na L-4 w ciąży i wszyscy mi to mówili że tak będzie a ja wręcz przeciwnie, też uwielbiałam nic nie robić ;-):tak: i to było najlepsze zajęcie :laugh2: poza tym przegadałam z Myszą na GG całe 9 m-cy :laugh2::laugh2:

... Svensonka śliczna ta Twoja mała Vaneska ;-):tak: i jaka już panienka ;-)

Buziam Was :-p

Batonik czuję się pominięta... :-)
Pięknie Blaneczka już śpi. Składaj tą kołyskę żeby Cię nie kusiła.

przecież wspomniałam o Tobie Babolu ;-) Ok już się poprawiam

Myszka ... hej Kochana, jak tam mój mały zięciulek :confused::confused: co dziś wcina na obiadek :confused::confused: a miałam zresztą zapytać jakie słoiczki podajesz tzn jakiej firmy bo ostatnio o Gerberach była afera i nie wiem czy np jabłuszko kupować od nich :baffled: a mam mi nakupowała deserków ale chyba właśnie Gerbera :baffled: patrz tam na jakieś kwatery bo nad morze trzeba dzieci zabrać ;-):tak:

Takie na siłę... :-(

:-) :-) :-)

Ja daję wszystkie firmy jak leci...Gerber, Bobovita, Hipp... O aferę Gerberkową chodziło o to że do słoików od 6msc dodawane było mięso MOM. Ale podobno się to zmieniło. Póki co wg mnie najlepsze są owocki z Gerbera, nie mają żadnych dodatków, bo np w Hippie to jakieś skrobie, w Bobovicie cukry...i takie tam.
Ale też nie ma co się dać zwariować.
A co dzisiaj Szymek będzie jadł, to się okaże jak otworzę jego szafkę i co mi się pierwsze pod rękę nasunie :-)

A co do morza...to jak nie będziesz wybredna to szybko coś znajdziemy. Zresztą też szukaj, bo ja już Ci kilka ofert wysłałam.

Takie na siłę... :-(

:-) :-) :-)

Ja daję wszystkie firmy jak leci...Gerber, Bobovita, Hipp... O aferę Gerberkową chodziło o to że do słoików od 6msc dodawane było mięso MOM. Ale podobno się to zmieniło. Póki co wg mnie najlepsze są owocki z Gerbera, nie mają żadnych dodatków, bo np w Hippie to jakieś skrobie, w Bobovicie cukry...i takie tam.
Ale też nie ma co się dać zwariować.
A co dzisiaj Szymek będzie jadł, to się okaże jak otworzę jego szafkę i co mi się pierwsze pod rękę nasunie :-)

A co do morza...to jak nie będziesz wybredna to szybko coś znajdziemy. Zresztą też szukaj, bo ja już Ci kilka ofert wysłałam.

... no wiesz ja z serducha pisze a Ty zaraz na siłę
embarrassed.gif
unhappy.gif

he he he ja nie jestem wybredna tylko licznik musi zaakceptować (czytaj : R) :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry