• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Kobietki!

Erbuś no widzisz...Rogerkowi tak dobrze że nie chce teraz już wychodzić :-)

Lopciu o ile mnie pamięć nie zawodzi to dzisiaj oglądasz serduszko :-) &&&&&

Żabko to super że Antonio taki kontaktowy, a skaza mam nadzieje że jakoś minie.

Batonik ... ?!? Co to miało oznaczać ??? :-D :-D :-D

Scully odpoczywaj ile wlezie...oj tęskni się później za taką beztroską szybko. Super że z wózka jesteś zadowolona.

Pozdrawiamy z Szymulkiem!

reklama
:-)Witam Babolki ;-)

... u nas nocka super, no i w swoim pokoiku Blanka już ładnie śpiocha w łóżeczku:tak: dziś np spała od po 20 do 5:45 potem cycuś i tatuś wziął do naszego łózka i spałyśmy razem do 9:20 :szok: chyba już załapała że łóżeczko=spanko bo właśnie zaniosłam ją do niego bo widziałam ze sen ją ogarnia a ona już śpiocha :szok: tylko kurczę albo obok w klatce albo nad nami gdzieś jest remont bo stukają i pukają :wściekła/y: mam nadzieję że mojemu dziecku nie będzie to przeszkadzało :baffled:

... zaraz zrobię sobie cofkę, pogoda do duszy znowu deszczowo i ponuro ehhh, dziś na 15 jedziemy na usg nerek profilaktycznie :tak: dobrze że R jedzie bo ja już nie mam sumienia patrzeć jak Blanka płakusia :zawstydzona/y::-(

... Żabko no my też nadal na diecie skazowej, raz jest poprawa raz wyskakują znowu krostki :baffled: cóż taki nasz los :zawstydzona/y::-( beznabiałowy :laugh2:

... Erbuś melduj się :-p

... Lopciu to dziś ???? &&&&&&&&&&&&&& na maxa ;-):tak:

... Scully ja tez myślałam że się będę nudziła na L-4 w ciąży i wszyscy mi to mówili że tak będzie a ja wręcz przeciwnie, też uwielbiałam nic nie robić ;-):tak: i to było najlepsze zajęcie :laugh2: poza tym przegadałam z Myszą na GG całe 9 m-cy :laugh2::laugh2:

... Svensonka śliczna ta Twoja mała Vaneska ;-):tak: i jaka już panienka ;-)

Buziam Was :-p

Batonik czuję się pominięta... :-)
Pięknie Blaneczka już śpi. Składaj tą kołyskę żeby Cię nie kusiła.

przecież wspomniałam o Tobie Babolu ;-) Ok już się poprawiam

Myszka ... hej Kochana, jak tam mój mały zięciulek :confused::confused: co dziś wcina na obiadek :confused::confused: a miałam zresztą zapytać jakie słoiczki podajesz tzn jakiej firmy bo ostatnio o Gerberach była afera i nie wiem czy np jabłuszko kupować od nich :baffled: a mam mi nakupowała deserków ale chyba właśnie Gerbera :baffled: patrz tam na jakieś kwatery bo nad morze trzeba dzieci zabrać ;-):tak:

Takie na siłę... :-(

:-) :-) :-)

Ja daję wszystkie firmy jak leci...Gerber, Bobovita, Hipp... O aferę Gerberkową chodziło o to że do słoików od 6msc dodawane było mięso MOM. Ale podobno się to zmieniło. Póki co wg mnie najlepsze są owocki z Gerbera, nie mają żadnych dodatków, bo np w Hippie to jakieś skrobie, w Bobovicie cukry...i takie tam.
Ale też nie ma co się dać zwariować.
A co dzisiaj Szymek będzie jadł, to się okaże jak otworzę jego szafkę i co mi się pierwsze pod rękę nasunie :-)

A co do morza...to jak nie będziesz wybredna to szybko coś znajdziemy. Zresztą też szukaj, bo ja już Ci kilka ofert wysłałam.

Takie na siłę... :-(

:-) :-) :-)

Ja daję wszystkie firmy jak leci...Gerber, Bobovita, Hipp... O aferę Gerberkową chodziło o to że do słoików od 6msc dodawane było mięso MOM. Ale podobno się to zmieniło. Póki co wg mnie najlepsze są owocki z Gerbera, nie mają żadnych dodatków, bo np w Hippie to jakieś skrobie, w Bobovicie cukry...i takie tam.
Ale też nie ma co się dać zwariować.
A co dzisiaj Szymek będzie jadł, to się okaże jak otworzę jego szafkę i co mi się pierwsze pod rękę nasunie :-)

A co do morza...to jak nie będziesz wybredna to szybko coś znajdziemy. Zresztą też szukaj, bo ja już Ci kilka ofert wysłałam.

... no wiesz ja z serducha pisze a Ty zaraz na siłę
embarrassed.gif
unhappy.gif

he he he ja nie jestem wybredna tylko licznik musi zaakceptować (czytaj : R) :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry