:-) Witam z rana i zapraszam na cofkę ;-)
... u nas nocka jak zwykle ładna, choć pobudka zamiast jak zwykle o 5 była o 3

no ale Blanka padła wczoraj o 19:30 na noc więc nie ma się co dziwić, zawsze zasypia koło 21 i wtedy pobudka jest o 5

spała dziś w swoim łóżeczku

i wiecie co stwierdziłam, że najlepszym rozwiązaniem żeby przyzwyczaić się do spania Blanki w łóżeczku jest ... złożenie kołyski po prostu

dzień zapowiada się nie najgorzej może dziś zaliczymy spacerek bo wczoraj padało i było brzydko

ktoś nad nami ma remont i już od rana coś stuka i puka

wczoraj koło 20 też i już myślałam, że tam pójdę bo Blanka dopiero co zasnęła a tam jakieś stuki póki, ale na szczęście trwało to tylko 15 min więc nie zdążyłabym się nawet wygramolić ;-)
...
Olkale super że nocka lepsza, trzeba próbować może to jest jakiś sposób na Natalkę ;-)

kiedy Ty wracasz do pracy ??? będziesz miała ten sam teren co poprzednio ??? wypadałoby się umówić na cofkę ;-)
... no właśnie
Żabko co tam u Antonia

nic nie piszesz, jak Wasza skaza ???
...
Myszko bardzo trafne spostrzeżenie ;-)

już nie mogę się doczekać kiedy wyściskam w końcu mojego zięciulla ;-)

P.S. wieczór całkiem, całkiem pierwszy raz od dawien dawna oglądałam filmik na dvd ;-) i ... (trzy kropki)
...
Erbix jak tam sytuacja na froncie, coś się zaczyna dziać ??? wiesz informuj na bieżąco bo będziemy trzymały &&&& za szybki i lekki poród ;-)

zresztą i tak trzymamy ;-) a termin zbliża się wielkimi krokami

matko ale ten czas zapyla
...
Lopciu cały czas myślami z Tobą i mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za piękne serducho ;-)

no i w końcu będziesz częściej z nami bo na L-4
Buziam Was Babolki na cały dzień