reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie poniedziałkowo
u mnie pogoda lipna ale póki co mam jeszcze siły zobaczymy jak długo dzisiaj:)
erbuś wypoczywaj już tak nie wiele zostało

u mnie jeszcze dzisiaj i jutro i w środę wizyta u ginka i podgląd maluszka
trzymajcie kciuki za serduszko
udało ci się?????? :-) łał ale niespodzianka
i nic nie piszesz do mnie :(
gratulacje!!!!!!

reklama
ello
poczytałam ale nie amm czasu popisac...zajrze jutro
nocki troszkę lepsze, karmie butla mała na leząco dzis inaczej juz nie chciała pić mleczka nawet w ciągu dnia :0

lopciu, erba &&&&&&

Hej kobietki ostatnio czytalam ale jakos weny niemialam do pisania...
LOPCIU odezwij sie jak serduszko czekamy na wiadomosc
SCULLY, ERBA baaaaardzo prosze pochwalcie sie brzuszkami prosze jakies fotki bo niedlugo sie rozpakojecie

:-) Witam z rana i zapraszam na cofkę ;-)

do%20kawy.jpg

... u nas nocka jak zwykle ładna, choć pobudka zamiast jak zwykle o 5 była o 3 :sorry2: no ale Blanka padła wczoraj o 19:30 na noc więc nie ma się co dziwić, zawsze zasypia koło 21 i wtedy pobudka jest o 5 :tak: spała dziś w swoim łóżeczku:tak: i wiecie co stwierdziłam, że najlepszym rozwiązaniem żeby przyzwyczaić się do spania Blanki w łóżeczku jest ... złożenie kołyski po prostu :-D:-D:-D dzień zapowiada się nie najgorzej może dziś zaliczymy spacerek bo wczoraj padało i było brzydko :dry: ktoś nad nami ma remont i już od rana coś stuka i puka :baffled: wczoraj koło 20 też i już myślałam, że tam pójdę bo Blanka dopiero co zasnęła a tam jakieś stuki póki, ale na szczęście trwało to tylko 15 min więc nie zdążyłabym się nawet wygramolić ;-):zawstydzona/y:

... Olkale super że nocka lepsza, trzeba próbować może to jest jakiś sposób na Natalkę ;-):tak: kiedy Ty wracasz do pracy ??? będziesz miała ten sam teren co poprzednio ??? wypadałoby się umówić na cofkę ;-)

... no właśnie Żabko co tam u Antonia :cool2: nic nie piszesz, jak Wasza skaza ???

... Myszko bardzo trafne spostrzeżenie ;-):tak: już nie mogę się doczekać kiedy wyściskam w końcu mojego zięciulla ;-):tak::-D P.S. wieczór całkiem, całkiem pierwszy raz od dawien dawna oglądałam filmik na dvd ;-) i ... (trzy kropki) :-D

... Erbix jak tam sytuacja na froncie, coś się zaczyna dziać ??? wiesz informuj na bieżąco bo będziemy trzymały &&&& za szybki i lekki poród ;-):tak: zresztą i tak trzymamy ;-) a termin zbliża się wielkimi krokami :szok: matko ale ten czas zapyla :szok:

... Lopciu cały czas myślami z Tobą i mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za piękne serducho ;-):tak: no i w końcu będziesz częściej z nami bo na L-4 :-D

Buziam Was Babolki na cały dzień :-p

Hej babolki

U nas jak na razie ciszaaaaaaaaaaa , spokojnie czekamy
Dzisiejsze porannne KTG super normalnie az lek. była w szoku Młody tak trzymaj :)
Batonik smigac smigac na spacerek, u nas pogoda piekna
Olkale Natka unormuje sobie spanko , moja młoda do 3 miesiąca co 2-3 h sie budziła na jedzonko
Zabka no właśnie jak tam Antonio
Myszka teraz spojrzałam na suwaczek ło matko Szymulka ma 5 miesiecy ja cie krece
No to tyle w małym skrócie
Buziaki

reklama
I ja się witam

Lopciu mocno z całych sił

Scully wlasnie to pukanie i to falowanie brzusia jest przepiękne i czkawka , czlowiek marudzi ze juz ciężko ale z drugiej strony bedzie mi tego strasznie brakowało no ale coż taka kolej rzeczy I za chwilę bedzie pierwsz usmiech , gaworzenia itp idt już nie mogę się doczekać :)

Batonik Myszka Żabcia i cała reszta meldować sie !!
witam i melduje vanessa 5 miesiecy dzis

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry