reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie poniedziałkowo
u mnie pogoda lipna ale póki co mam jeszcze siły zobaczymy jak długo dzisiaj:)
erbuś wypoczywaj już tak nie wiele zostało

u mnie jeszcze dzisiaj i jutro i w środę wizyta u ginka i podgląd maluszka
trzymajcie kciuki za serduszko

reklama
P.S. dziś piekłam po raz pierwszy ciasto ;-):laugh2: jeszcze nie smakowaliśmy, na razie nie mogliśmy się napatrzeć :laugh2::laugh2::laugh2:

i jak ciacho?? :-p:-p:-p

u mnie jeszcze dzisiaj i jutro i w środę wizyta u ginka i podgląd maluszka
trzymajcie kciuki za serduszko

mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::-D

Witam :-D
"Śpioszków" (jak ja) zapraszam na śniadanko :-p, a "skowronki" na herbatkę lub kawkę ;-)

Fajna pogoda była to łazikowałam po dworze (choć nogi mi po paru metrach siadają :dry:)... :tak: Dziś... hm... ciemno :baffled:
Książkę bym poczytała, ale co... światło palić :confused: :sorry2:

Małe zamieszanie było u mnie :tak: Zmienili w szpitalu Dyrektorkę i frania jedna ściągnęła z Ordynatora mojego ginka :wściekła/y: Chce swoich (jakiś nieznanych) wcisnąć :wściekła/y: A mój gin jak był codziennie w szpitalu tak ma być tylko w czwartki na dyżurze :no: Przykro :-(

Co do maleństwa to każdy się dziwi, że dziewczynka :-p Czemu? Bo niby nie wyglądam na córcię :sorry2:
W sobotę odkryliśmy z maleństwem nową zabawę :-D Czytałam gazetę i w końcu oparłam sobie kańcik o brzuszek, a mała "puk" w to miejsce :-D Parę razy to samo, aż mąż przyleciał i zamiast gazety paluszka dał :tak: a mała "pukała" :-D Ta moja kuleczka to pocieszna taka już w brzuszku, że ciekawa jestem czy na świecie też taka wesoła będzie ;-)

I ja się witam

Lopciu mocno z całych sił

Scully wlasnie to pukanie i to falowanie brzusia jest przepiękne i czkawka , czlowiek marudzi ze juz ciężko ale z drugiej strony bedzie mi tego strasznie brakowało no ale coż taka kolej rzeczy I za chwilę bedzie pierwsz usmiech , gaworzenia itp idt już nie mogę się doczekać :)

Batonik Myszka Żabcia i cała reszta meldować sie !!

:-)Erbuś helloł melduję się posłusznie ;-)

... właśnie odprawiłam babcię do domku ;-) i wpadłam bo Blanka jeszcze sobie śpiocha :tak:... nocka ładna ;-) a o 5 mały skrzat gadał do nas w naszym łóżku :cool2: bo się wyspała :shocked2: miała pauzę 30 min i później spanko do 10 :tak:;-):-) pogoda u nas do d**** więc siedzimy w domku :tak: ogarnę dziś pewnie górę prasowania ;-)taki mam bynajmniej plan :-p

Lopciu ... nie mogę się doczekać razem z Tobą i zaciskam mocno &&&&&

Erbuś mogłabyś się już rozpakować bynajmniej foty nowych bbomowych pociech by zagościły na wątku :-D:-D:-D

Scully ciacho pyszne :-p nawet teściowej smakowało :-D (z paczki a ona anty paczkowa:cool2:) ale już go nie ma bo R jak się dopadł słodka dupka to musiałam szybko łapać żeby dla mnie zostało ;-):-D:-D:-D

Pozdro

:-)Erbuś helloł melduję się posłusznie ;-)

... właśnie odprawiłam babcię do domku ;-) i wpadłam bo Blanka jeszcze sobie śpiocha :tak:... nocka ładna ;-) a o 5 mały skrzat gadał do nas w naszym łóżku :cool2: bo się wyspała :shocked2: miała pauzę 30 min i później spanko do 10 :tak:;-):-) pogoda u nas do d**** więc siedzimy w domku :tak: ogarnę dziś pewnie górę prasowania ;-)taki mam bynajmniej plan :-p

Lopciu ... nie mogę się doczekać razem z Tobą i zaciskam mocno &&&&&

Erbuś mogłabyś się już rozpakować bynajmniej foty nowych bbomowych pociech by zagościły na wątku :-D:-D:-D

Scully ciacho pyszne :-p nawet teściowej smakowało :-D (z paczki a ona anty paczkowa:cool2:) ale już go nie ma bo R jak się dopadł słodka dupka to musiałam szybko łapać żeby dla mnie zostało ;-):-D:-D:-D

Pozdro

No kobito wreszcie :)
Jak widaćmlody nie chce wychodzić dobrze mu u mamusi

Ja jestem to Ciebie nie ma

Ostatnia edycja:
I ja jestem :-)

wpadam na szybką kawkę...

Scully świetne są te zabawy w brzuszku...na pewno będzie wesolutka córunia.

Lopciu oj zaciskamy...nie puszczamy. I już się nie mogę doczekać.

Erbuś popieram apel Batonika :-) Roro wyłaź! Też się nie mogę doczekać kolejnego maleństwa.

Batonik co to za ciacho ? Bo przegapiłam...
a i Ci napiszę jeszcze że W. się do Was wprasza :-)
Całuski dla Was!

reklama
witam was
i znowu po chamsku was zostawiłam na długo ale ja naprawdę nie mam tak czasu siedziec i pisac :((
Pozdrawiam was cieplutko i zapraszam do siebie na Fb lub nk. albo gg! jak mam chwile dla siebie to jestem dostępna.
Buziaki
SLICZNE DZIECIACZKI MACIE :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry