reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Witam porannie ;-)jako pierwsza dziś :-p i zapraszam na cofkę
Zobacz załącznik 341066

OLKALE GRATULACJE PANI MGR !!!

Zobacz załącznik 341065
... dziś nocka super :tak: Blanka poszła spać ok 22 a wstała o 6:30 ;-) a ja jestem mega wyspana :-D ... mocz złapany do pojemniczka :shocked2: zajęło nam to 40 min :sorry2: ale ceremonia przygotowania była taka sterylna, że nie mogłam jej odpuścić :-D oczywiście zalałam przy okazji ręcznik i matę z ceratką rywanolem :szok: nie wiecie czy to schodzi :confused::confused: po 12 pójdziemy po wyniki :tak: mam nadzieję że nie będzie źle a wczorajszy wynik zafałszował woreczek i mniej sterylne warunki pobierania moczu :zawstydzona/y::sorry2:

Buziolki Babolki :-p

Uploaded with ImageShack.us

reklama
a nie dlawi sie jak na lezaco ja karmisz? bo moja sie dlawi
miałam pewne opory na początku, ale na boczku wkładam poduszką pod główkę jest supcio, jest wtedy pod kątem- głowa zdecydowanie wyzej...od wczoraj nawet w dzień inaczej nie chce pić mleczka...no i też o cycka sie nie dopomina, wiec nie podaję ...

:-)
... Olkale super że nocka lepsza, trzeba próbować może to jest jakiś sposób na Natalkę ;-):tak: kiedy Ty wracasz do pracy ??? będziesz miała ten sam teren co poprzednio ??? wypadałoby się umówić na cofkę ;-)
P.S. wieczór całkiem, całkiem pierwszy raz od dawien dawna oglądałam filmik na dvd ;-) i ... (trzy kropki) :-D
do pracy wracam po świetach...tzn. jadę na szkolenie z mała i moja mamą do Sopotu, potem długi week i w środę 4 do roboty :(
kawka jasne...w końcu :) teren mam większy, tzn. dalszy, ale Toruń mam cały czas :) będę chodziła też do pediartów m.in. do Ornassowej

a po tym to gratuluje tego .... czego nie napisałaś :D
Dzisiejsze porannne KTG super normalnie az lek. była w szoku Młody tak trzymaj :)
Olkale Natka unormuje sobie spanko , moja młoda do 3 miesiąca co 2-3 h sie budziła na jedzonko
Buziaki
z tymże Nata ma ponad 4 ...czekam az sie unormuje, bo ciężko mi będzie wsiąść w auto jak będę taka zwłoka ...
erbus &&& zacisniete za szybki i bezbolesny

my juz po spacerze, dziś z rana do biura parafialnego po zgodę od proboszcza na chrzest w innej parafii...chrześni ugadani, wiec u Nas impreza 22 maja bankowo juz :)

poza tym od kilku dni Nata płacze na spacerze, oczywiście jak nie śpi, jak ją biore na rece to spokój, wiec chyba zrobimy próbę ze spacerówką...

Dziś Nata pobiła chyba rekord drzemki w ciągu dnia...spi 1,5h...nie pamiętam kiedy tyle by spałą...no tak ona w nocy sie nie wyspi, ale za to w dzien odeśpi ;)

Ostatnia edycja:
scully czytam twoje wpisy i wspominam z lezka w oku swoje okresy ciazy

:tak: milutko powspominać :tak:

Scully wlasnie to pukanie i to falowanie brzusia jest przepiękne i czkawka , czlowiek marudzi ze juz ciężko ale z drugiej strony bedzie mi tego strasznie brakowało no ale coż taka kolej rzeczy I za chwilę bedzie pierwsz usmiech , gaworzenia itp idt już nie mogę się doczekać :)

ale ten czas leci :sorry2: mocno trzymam kciukaski za małego ;-)

witam was
i znowu po chamsku was zostawiłam na długo ale ja naprawdę nie mam tak czasu siedziec i pisac :((
Pozdrawiam was cieplutko i zapraszam do siebie na Fb lub nk. albo gg! jak mam chwile dla siebie to jestem dostępna.
Buziaki
SLICZNE DZIECIACZKI MACIE :-)

i znów nowa fryzurka :tak: supcio :tak:

SCULLY, ERBA baaaaardzo prosze pochwalcie sie brzuszkami prosze jakies fotki bo niedlugo sie rozpakojecie

no, trzeba zrobić foto na pamiątkę :tak:

... u nas nocka jak zwykle ładna, choć pobudka zamiast jak zwykle o 5 była o 3 :sorry2: no ale Blanka padła wczoraj o 19:30 na noc więc nie ma się co dziwić, zawsze zasypia koło 21 i wtedy pobudka jest o 5 :tak: spała dziś w swoim łóżeczku:tak: i wiecie co stwierdziłam, że najlepszym rozwiązaniem żeby przyzwyczaić się do spania Blanki w łóżeczku jest ... złożenie kołyski po prostu :-D:-D:-D dzień zapowiada się nie najgorzej może dziś zaliczymy spacerek bo wczoraj padało i było brzydko :dry: ktoś nad nami ma remont i już od rana coś stuka i puka :baffled: wczoraj koło 20 też i już myślałam, że tam pójdę bo Blanka dopiero co zasnęła a tam jakieś stuki póki, ale na szczęście trwało to tylko 15 min więc nie zdążyłabym się nawet wygramolić ;-):zawstydzona/y:

u nas też wczoraj zdechła pogoda była :dry: a dziś słoneczko :-) miła odmiana :tak:

witam i melduje vanessa 5 miesiecy dzis

:-D ... a jakie maleństwo radosne :-D

poza tym od kilku dni Nata płacze na spacerze, oczywiście jak nie śpi, jak ją biore na rece to spokój, wiec chyba zrobimy próbę ze spacerówką...

i jak :confused: spacerówka zaliczona:confused: :-)

Do nas wczoraj wózek przyszedł :-D ... radocha na całego... :-D

W nocy od paru tygodni (piętro niżej) łepek gra na kompie :dry: Mąż już 2 razy chodził i prosił o ściszenie :baffled: A wczoraj mąż spał (bo jemu to nie przeszkadza), a ja przez godzinę się wkurzałam... :dry: Normalnie jak dorwę tego młodego (18 lat skończył...) to go chyba uduszę na miejscu :dry: Najgorsze, że rodziców nie ma, bo wyjechali dorobić, a 2 chłopaków sama sobie rządzi :sorry2:

Życzę milutkiego dnia :-D

witam się i ja
dziewczyny dzisiaj musiałam odespać aż wstyd taka ładna pogoda a ja chodzę zmęczona jakbym pół nocy nie spała

Scully nie przejmuj się oddasz im z nawiązką - córcię w nocy troszkę poszczypiesz (albo rano bo pewnie wtedy oni śpią) i popłacze trochę - albo staniesz pod ich drzwiami z płaczącą córką

svensonka zdrówka dla Vaneski:)
erbuś &&& pieknie że ktg dobre
batonik wow fajnie:)
olkale już się tak zleciało ...ach aż szkoda tak wracać do pracy
pozdrawiam

Witam się i ja popoludniowo
Tez sobie drzemkę zrobiliśmy , normalnie chyba taka pogoda bo jakas zdechla jestem
Sevensonka no babolu melduj sie melduj wiadomo ze czasu malo ale A Vaneska jaka urocza a jaka duza panna
Scully no czas leci leci za chwilę i Tobie zleci i bedziesz czekała
Olakale jak ten czas z....la szok i ze do pracy trzeba dlaczego u nas taka polityka i mamuski musza tak szybko wracac
no i chyba ide dalej leniuchować pa patki

bobomama24 myślisz że jakby się dławiła to Olkale by tak karmiła swoją córkę ?!? Bo to takie dziwne pytanie...

Żabko co tam u Antosia ?
A rosnie juz pewnie pomad 5 kg ma 19 mamy czpienie to sie okaze i juz gada po swojemu jak najety nieraz i wszystkim rozdaje usmiechy i pozegnalismy juz kolki i juz niepodaje mu kropelek
:-) Witam z rana i zapraszam na cofkę ;-)

Zobacz załącznik 343065

... u nas nocka jak zwykle ładna, choć pobudka zamiast jak zwykle o 5 była o 3 :sorry2: no ale Blanka padła wczoraj o 19:30 na noc więc nie ma się co dziwić, zawsze zasypia koło 21 i wtedy pobudka jest o 5 :tak: spała dziś w swoim łóżeczku:tak: i wiecie co stwierdziłam, że najlepszym rozwiązaniem żeby przyzwyczaić się do spania Blanki w łóżeczku jest ... złożenie kołyski po prostu :-D:-D:-D dzień zapowiada się nie najgorzej może dziś zaliczymy spacerek bo wczoraj padało i było brzydko :dry: ktoś nad nami ma remont i już od rana coś stuka i puka :baffled: wczoraj koło 20 też i już myślałam, że tam pójdę bo Blanka dopiero co zasnęła a tam jakieś stuki póki, ale na szczęście trwało to tylko 15 min więc nie zdążyłabym się nawet wygramolić ;-):zawstydzona/y:

... Olkale super że nocka lepsza, trzeba próbować może to jest jakiś sposób na Natalkę ;-):tak: kiedy Ty wracasz do pracy ??? będziesz miała ten sam teren co poprzednio ??? wypadałoby się umówić na cofkę ;-)

... no właśnie Żabko co tam u Antonia :cool2: nic nie piszesz, jak Wasza skaza ???

... Myszko bardzo trafne spostrzeżenie ;-):tak: już nie mogę się doczekać kiedy wyściskam w końcu mojego zięciulla ;-):tak::-D P.S. wieczór całkiem, całkiem pierwszy raz od dawien dawna oglądałam filmik na dvd ;-) i ... (trzy kropki) :-D

... Erbix jak tam sytuacja na froncie, coś się zaczyna dziać ??? wiesz informuj na bieżąco bo będziemy trzymały &&&& za szybki i lekki poród ;-):tak: zresztą i tak trzymamy ;-) a termin zbliża się wielkimi krokami :szok: matko ale ten czas zapyla :szok:

... Lopciu cały czas myślami z Tobą i mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za piękne serducho ;-):tak: no i w końcu będziesz częściej z nami bo na L-4 :-D

Buziam Was Babolki na cały dzień :-p
kicha z ta skaza lekarz kazal sprobowac zjesc cos mlecznego jak maly skonczy dwa miesiace no i w zeszlym tygodniu zjadlam serek chomogenizowany no i znow mu pryszcze wyskoczyly wiec jak mowil lekarz wycofujemy sie i dalej bez nabialu po jajkach tez mu wyskakoje :-( nastepna proba za 2-3 miesiace
:tak: milutko powspominać :tak:

ale ten czas leci :sorry2: mocno trzymam kciukaski za małego ;-)

i znów nowa fryzurka :tak: supcio :tak:

no, trzeba zrobić foto na pamiątkę :tak:

u nas też wczoraj zdechła pogoda była :dry: a dziś słoneczko :-) miła odmiana :tak:

:-D ... a jakie maleństwo radosne :-D

i jak :confused: spacerówka zaliczona:confused: :-)

Do nas wczoraj wózek przyszedł :-D ... radocha na całego... :-D

W nocy od paru tygodni (piętro niżej) łepek gra na kompie :dry: Mąż już 2 razy chodził i prosił o ściszenie :baffled: A wczoraj mąż spał (bo jemu to nie przeszkadza), a ja przez godzinę się wkurzałam... :dry: Normalnie jak dorwę tego młodego (18 lat skończył...) to go chyba uduszę na miejscu :dry: Najgorsze, że rodziców nie ma, bo wyjechali dorobić, a 2 chłopaków sama sobie rządzi :sorry2:

Życzę milutkiego dnia :-D
zglos na policje o zaklucanie ciszy nocnej
witam się i ja
dziewczyny dzisiaj musiałam odespać aż wstyd taka ładna pogoda a ja chodzę zmęczona jakbym pół nocy nie spała

Scully nie przejmuj się oddasz im z nawiązką - córcię w nocy troszkę poszczypiesz (albo rano bo pewnie wtedy oni śpią) i popłacze trochę - albo staniesz pod ich drzwiami z płaczącą córką

svensonka zdrówka dla Vaneski:)
erbuś &&& pieknie że ktg dobre
batonik wow fajnie:)
olkale już się tak zleciało ...ach aż szkoda tak wracać do pracy
pozdrawiam
i jak serduszko?nic niepiszez...

jak potrzeba to sobie nie żałuj i śpij :tak:
dzidzia się zemści za mamusię... :-D

Tez sobie drzemkę zrobiliśmy , normalnie chyba taka pogoda bo jakas zdechla jestem
Scully no czas leci leci za chwilę i Tobie zleci i bedziesz czekała

wypoczywaj mamuśka, wypoczywaj :tak:
póki co nie myślę o porodzie, ani nawet zapędu do pracy nie mam, więc liczę, że jeszcze trochę czasu mam ;-)

kicha z ta skaza lekarz kazal sprobowac zjesc cos mlecznego jak maly skonczy dwa miesiace no i w zeszlym tygodniu zjadlam serek chomogenizowany no i znow mu pryszcze wyskoczyly wiec jak mowil lekarz wycofujemy sie i dalej bez nabialu po jajkach tez mu wyskakoje :-( nastepna proba za 2-3 miesiace
zglos na policje o zaklucanie ciszy nocnej

biedna jesteś z tą skazą :-( dobrze, że nowalijki już są, bo można przekąsić coś więcej niż mięsko :tak:
o policji już też myślałam :baffled: do 3 razy sztuka :tak: jak jeszcze raz męża poślę i nie pomoże (a młodego uprzedzi, że następnym razem ja dzwonie na 007) to wtedy skorzystam z tego wyjścia, bo mam dość :dry:

Ja dziś pół dnia u kuzynki przesiedziałam i zleciało... :tak:
Jutro ma padać deszcz cały dzień więc sobie będę odpoczywać :-D
lubię odpoczywać: "siedzę sobie, nic nie robię -cały dzień" :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry