reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik pamiętam :-) i dzisiaj cały czas trzyma oby tak dalej :):)
Myszko właśnie chyba będę i u mamy wszystko schowam żeby nie zapeszać
powariowali z tymi cenami

reklama
Lopciu i wcale mi Ci nie żal ze masz takie mdłości oczywiście napisałam w dobrym słowa tego znaczeniu ( mi tak ginka mowiła ) to dobry objaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ze wsio sie dobrze rozwija :) !!!!!!!!!!!!!!

No dokladnie powarjowali z tymi cenami normalnie i gdzie tu polityka prorodzinna brak slow
A u nas brzusio stawia sie coraz czesciej , jutro okna myje :) moze sie rozpakujemy ale taka jakaś słabowita jestem

hej babeczki wieczorowo :)
my dziś na wyprawie do babci (czyli mojej tesciowej) się wybrałysmy, musiałam też jechać do gina po receptę wiec Natke zostawiłam na 1,5h ...z tego 30 min przepłakała :(

poza tym mam do przekazania dobre wiesci ... własnie skonczyłam studia HUURRAA... pozaliczałam wszystko tylko zaplanowac sobie wyjazd do promotora i złozyć pracę w dziekanacie ;)

Myszka to nieźle Szymcio będzie wcinał zupki...Natka jeszcze nie zje tyle... dzis 2 raz tylko jedena pobudka nocna ok.1 i druga o 6...godzine zajeło jej ponoene zasniecie ...no i o 9 koniec spania...nieraz dziwię sie jak jej mało spania starcza, w ciagu dnia 3 drzemki po pół godzinki (?)

Batonik trzymam kciukasy za wyniki Blanki...bozie, żeby było wsio ok teraz...no i niezłe macie zadanie...moze spróbuj położyć ja na pieluszce lub podkładzie i jak zacznie robic siusiu to podstaw pojemnik (?) ja nieraz tak z Natalką sie gimnastykuję nawet godzinke...ćwiczymy nóżki, a przy okazji wietrzenie ;)

Lopciu jak mdli to znaczy, ze z hormonami ciazowymi wsio w porządku :) moja kumpela w 4 miesiacu przestała mieć mdłości i sie wystraszyła :) tak sie zastanawiam czy udało sie Wam po wizycie w Szubinie?

My w czwartek na szczepienie...ciekawe czy znowu będzie koncert ;) wtedy też dogadam z pediatrą dokładnie dietę kiedy jakie posiłki, no i musze zapytac też o wit. D, bo nie wiem czy to co dostaje w mleku proszkowym starcza...

:-)Witam porannie ;-)jako pierwsza dziś :-p i zapraszam na cofkę
bez

OLKALE GRATULACJE PANI MGR !!!

zdjecie_big.jpg
... dziś nocka super :tak: Blanka poszła spać ok 22 a wstała o 6:30 ;-) a ja jestem mega wyspana :-D ... mocz złapany do pojemniczka :shocked2: zajęło nam to 40 min :sorry2: ale ceremonia przygotowania była taka sterylna, że nie mogłam jej odpuścić :-D oczywiście zalałam przy okazji ręcznik i matę z ceratką rywanolem :szok: nie wiecie czy to schodzi :confused::confused: po 12 pójdziemy po wyniki :tak: mam nadzieję że nie będzie źle a wczorajszy wynik zafałszował woreczek i mniej sterylne warunki pobierania moczu :zawstydzona/y::sorry2:

Buziolki Babolki :-p

Melduję się i ja

Olkale wielkie gratki :)

Batonik mocno zaciśnięte &&&&& za dobry wynik Blanci

Powiem Wam ze myślałam ze wczoraj juz sie coś rozkreca , ale po prysznicu puściło . Ale jutro to ja już rodzę ;-)

Miłego dnia !

Witam popołudniowo

... pogodą piękna, o 12 wyszłyśmy na spacerek tzn. po wyniki i potem do mojej mamy na obiadek Blanka ucięła sobie drzemkę u babci i teraz wróciłyśmy spacerkiem do domku ;-) nogi mi wchodzą do d**** :zawstydzona/y: niestety wyniki moczu podobne jak wczoraj - leukocyty 50 :-( jutro na 15:35 do pediatry :-( ehhh ciekawe co to może być :sorry2: 3 miesiące było wszystko OK a teraz coś musiało się przyplątać :-(już mnie łepek boli od myślenia :zawstydzona/y:

Buziolki

erbuś no z tymi mdłościami trafiłaś ja też tak uważam:)
no trzymam za jutrzejszy poród:-)

batonik za dobrą wizytę u pediatry&&&&
olkale gratuluję prawie pani magister:)

;-) trzymamy mocno kciuksaki :tak: ...i za fasolinkę i za WAS :tak:
sprawdzałam ostatnio i wyprawkę ciuszkową mam do rozmiaru 80 (czyli tak na rok) ;-) ale jakoś nie chce mi się jeszcze nic robić (np. wyprać) :sorry2: Pewnie z tydzień lub 2 i zacznę się szykować :tak:

witamy spowrotem :-D

tak jak mój szef :dry: olać ją :tak:

Księżniczka będzie się nazywać: Gabrysia :-D
Dziś zamówiłam wózek i do 3 tyg powinnam go dostać :tak:

Uciekam szykować obiadek, bo chcemy z mężusiem iść na działeczkę :-) Trzeba posadzić pietruszkę :tak: Mąż marudzi, że będę siedzieć i koordynować, a on będzie wykonywać polecenia :cool2: Zobaczymy... może choć trochę pozwoli mi pogrzebać w ziemi :sorry2:
Gabriela to moja tesciowa ale ladne imie dla corci
Melduję sie :)
Dziś zaczynamy 38 tydz takze Roro może wychodzić , mogo by sie rozkrecić cos w czwartek wieczorkiem i raz dwa trzy ( ale sobie powiedziała hihihi) no ewentualnie rano na 01 :) a co tam

Scully fajnie imie Gabi tak jak moja siostrzenica :)

Dziewczyny dziekuje za ciepłe przywitanie :)

Ja jakos nie mam weny na kompa odsypiam szpital
Miłego dzionka i pozdrowionka :)
no to czekamy razem z toba
:-)Lopciu dziękujemy, Blanka ma się dobrze :tak: co prawda mieliśmy mieć jutro szczepienie ale odebrałam wyniki jej moczu i ma 50 leukocytów a norma do 10 :-( jutro powtórzymy badanie i w czwartek do pediatry, mam nadzieję że to nie jest jakaś infekcja dróg moczowych tylko źle z R pobraliśmy mocz ;-) a i nie kazała mi lekarka teraz zbierać siuśków do woreczka tylko do pojemniczka od razu :baffled: już zachodzę w głowę jak to zrobię :zawstydzona/y: a i wcześniej muszę przemyć rywanolem:sorry2: ehhh

super że masz mdłości ;-):-D pamiętasz ile byś za nie oddała ;-)

slicznotka i mala strojnisia
Lopciu i wcale mi Ci nie żal ze masz takie mdłości oczywiście napisałam w dobrym słowa tego znaczeniu ( mi tak ginka mowiła ) to dobry objaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ze wsio sie dobrze rozwija :) !!!!!!!!!!!!!!

No dokladnie powarjowali z tymi cenami normalnie i gdzie tu polityka prorodzinna brak slow
A u nas brzusio stawia sie coraz czesciej , jutro okna myje :) moze sie rozpakujemy ale taka jakaś słabowita jestem
duzo odpoczywaj oszczedzaj sily na porod okna sobie daroj
hej babeczki wieczorowo :)
my dziś na wyprawie do babci (czyli mojej tesciowej) się wybrałysmy, musiałam też jechać do gina po receptę wiec Natke zostawiłam na 1,5h ...z tego 30 min przepłakała :(

poza tym mam do przekazania dobre wiesci ... własnie skonczyłam studia HUURRAA... pozaliczałam wszystko tylko zaplanowac sobie wyjazd do promotora i złozyć pracę w dziekanacie ;)

Myszka to nieźle Szymcio będzie wcinał zupki...Natka jeszcze nie zje tyle... dzis 2 raz tylko jedena pobudka nocna ok.1 i druga o 6...godzine zajeło jej ponoene zasniecie ...no i o 9 koniec spania...nieraz dziwię sie jak jej mało spania starcza, w ciagu dnia 3 drzemki po pół godzinki (?)

Batonik trzymam kciukasy za wyniki Blanki...bozie, żeby było wsio ok teraz...no i niezłe macie zadanie...moze spróbuj położyć ja na pieluszce lub podkładzie i jak zacznie robic siusiu to podstaw pojemnik (?) ja nieraz tak z Natalką sie gimnastykuję nawet godzinke...ćwiczymy nóżki, a przy okazji wietrzenie ;)

Lopciu jak mdli to znaczy, ze z hormonami ciazowymi wsio w porządku :) moja kumpela w 4 miesiacu przestała mieć mdłości i sie wystraszyła :) tak sie zastanawiam czy udało sie Wam po wizycie w Szubinie?

My w czwartek na szczepienie...ciekawe czy znowu będzie koncert ;) wtedy też dogadam z pediatrą dokładnie dietę kiedy jakie posiłki, no i musze zapytac też o wit. D, bo nie wiem czy to co dostaje w mleku proszkowym starcza...
Gratulacje
:-)Witam porannie ;-)jako pierwsza dziś :-p i zapraszam na cofkę
Zobacz załącznik 341066

OLKALE GRATULACJE PANI MGR !!!

Zobacz załącznik 341065
... dziś nocka super :tak: Blanka poszła spać ok 22 a wstała o 6:30 ;-) a ja jestem mega wyspana :-D ... mocz złapany do pojemniczka :shocked2: zajęło nam to 40 min :sorry2: ale ceremonia przygotowania była taka sterylna, że nie mogłam jej odpuścić :-D oczywiście zalałam przy okazji ręcznik i matę z ceratką rywanolem :szok: nie wiecie czy to schodzi :confused::confused: po 12 pójdziemy po wyniki :tak: mam nadzieję że nie będzie źle a wczorajszy wynik zafałszował woreczek i mniej sterylne warunki pobierania moczu :zawstydzona/y::sorry2:

Buziolki Babolki :-p
napewno bedzie ok
Melduję się i ja

Olkale wielkie gratki :)

Batonik mocno zaciśnięte &&&&& za dobry wynik Blanci

Powiem Wam ze myślałam ze wczoraj juz sie coś rozkreca , ale po prysznicu puściło . Ale jutro to ja już rodzę ;-)

Miłego dnia !
kochana nienakrecaj sie niepotrzebnie ja od 1 cstycznia mialam czesto bole co 15-20 minuti zawsze przechodzilo a w szpitalu jak czekalam na wywolanie to przez kilka nocy mialam skorcze co 5 minut a w dzien odpuszczaly wiec to jeszcze moze potrwac albo szybko pojdzie kazda kobieta ma inaczej
Witam popołudniowo

... pogodą piękna, o 12 wyszłyśmy na spacerek tzn. po wyniki i potem do mojej mamy na obiadek Blanka ucięła sobie drzemkę u babci i teraz wróciłyśmy spacerkiem do domku ;-) nogi mi wchodzą do d**** :zawstydzona/y: niestety wyniki moczu podobne jak wczoraj - leukocyty 50 :-( jutro na 15:35 do pediatry :-( ehhh ciekawe co to może być :sorry2: 3 miesiące było wszystko OK a teraz coś musiało się przyplątać :-(już mnie łepek boli od myślenia :zawstydzona/y:

Buziolki

trzymam kciuki zeby wsio bylo ok

reklama
Scully Ty się lepiej już szykuj. ZObaczysz jak zleci...lepiej teraz porobić i mieć gotowa a ostatnie tygodnie się błogo relaksować i odpoczywać - szybko się później za tym tęskni. Piękne imię, bardzo mi się podoba.

tylko weny mi brak na zakupy i szykowanie :sorry2: ale w następnym tygodniu się ruszę i coś zacznę się szykować, bo mąż w stresie, że sam nie da rady mnie zapakować w razie "w" :-D

och dziewczyny tak zawsze obiecałam że jak mi się uda to będę siedzieć na kompie non stop :-) a tu niespodzianka o 16 kończy się szczyt moich możliwości przychodzi zmęczenia a o 19 ledwo ciągnę i na ogół już leżę w łóżku
rano wstać też się nie chcę
a mdli do godzin popołudniowych-- ale nie narzekam tak się wyleniu****ę za wsze czasy:)

nie siedź na kompie tylko leż, śpij i wypoczywaj ;-) a w drugim trymestrze przy powrocie sił nadrobisz :tak:

Ząbki już widać...ale jeszcze trochę. Szymek ma zawsze długie spanie od 15...a obudził się po godzinie, dałam mu piciu i jemu się spać chciało ale u mamy na rękach, a że ja go tak nie chce uczyć to położyłam do łóżeczka i marudkował. Ale już zasnął. Więc jak się wyśpi to znowu będzie super syncio.

moja kuzynka też usypiała w łóżeczku, a jak maluszek marudził to siadała obok na stołku i dzidzię głaskała :tak: maluszek zasypiał i miała wolne ;-)

:-)Lopciu dziękujemy, Blanka ma się dobrze :tak: co prawda mieliśmy mieć jutro szczepienie ale odebrałam wyniki jej moczu i ma 50 leukocytów a norma do 10 :-( jutro powtórzymy badanie i w czwartek do pediatry, mam nadzieję że to nie jest jakaś infekcja dróg moczowych tylko źle z R pobraliśmy mocz ;-) a i nie kazała mi lekarka teraz zbierać siuśków do woreczka tylko do pojemniczka od razu :baffled: już zachodzę w głowę jak to zrobię :zawstydzona/y: a i wcześniej muszę przemyć rywanolem:sorry2: ehhh

fajnie, że się siuśki udało złapać :tak: tylko kicha, że złe wyniki :-(
maleńka jak lalunia wygląda :tak::-D

superowo :tak: gratulacje :tak: jeszcze tylko obrona (formalność) ;-)

My wczoraj posadziliśmy część warzywek (pietruszkę, marchewkę, rzodkiewkę i sałatę kruchą -lodową) :tak: mąż dziubka darł, że na tyłku nie mogę usiedzieć i pcham się do wyrywania chwastów :-p ale ja dobrze się czułam i chciałam trochę pogrzebać w ziemi :tak: w końcu porobił mi dołki i udało mi się samej posiać :tak:
dziś już tak nie jęczał i on sobie wykopywał pień po obciętym drzewie (z korzeniami), a ja odchwaszczałam następną część ziemi :tak: potem mi przekopał i zagrabił; porobił dziurki na cebulkę i posadziłam ją ;-)

Fajnie było :tak: Cieplutko -cieszę się ogromnie, bo już w żadną kurtkę ani bluzę się nie zapnę :tak: a dzięki ciepełku mogę wyjść z domku :-)

W sobotę ma być u nas ok 21 stopni :-p planujemy zrobić sobie ognisko z kiełbaskami :-p akutat mamy do spalenia gałęzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry