Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blanka poszła spać ok 22 a wstała o 6:30 ;-) a ja jestem mega wyspana
... mocz złapany do pojemniczka
zajęło nam to 40 min
ale ceremonia przygotowania była taka sterylna, że nie mogłam jej odpuścić
oczywiście zalałam przy okazji ręcznik i matę z ceratką rywanolem
nie wiecie czy to schodzi 
po 12 pójdziemy po wyniki
mam nadzieję że nie będzie źle a wczorajszy wynik zafałszował woreczek i mniej sterylne warunki pobierania moczu 

niestety wyniki moczu podobne jak wczoraj - leukocyty 50 :-( jutro na 15:35 do pediatry :-( ehhh ciekawe co to może być
3 miesiące było wszystko OK a teraz coś musiało się przyplątać :-(już mnie łepek boli od myślenia 
Gabriela to moja tesciowa ale ladne imie dla corci;-) trzymamy mocno kciuksaki...i za fasolinkę i za WAS
sprawdzałam ostatnio i wyprawkę ciuszkową mam do rozmiaru 80 (czyli tak na rok) ;-) ale jakoś nie chce mi się jeszcze nic robić (np. wyprać)Pewnie z tydzień lub 2 i zacznę się szykować
witamy spowrotem
tak jak mój szefolać ją
Księżniczka będzie się nazywać: Gabrysia
Dziś zamówiłam wózek i do 3 tyg powinnam go dostać
Uciekam szykować obiadek, bo chcemy z mężusiem iść na działeczkę :-) Trzeba posadzić pietruszkęMąż marudzi, że będę siedzieć i koordynować, a on będzie wykonywać polecenia
Zobaczymy... może choć trochę pozwoli mi pogrzebać w ziemi
![]()
no to czekamy razem z tobaMelduję sie![]()
Dziś zaczynamy 38 tydz takze Roro może wychodzić , mogo by sie rozkrecić cos w czwartek wieczorkiem i raz dwa trzy ( ale sobie powiedziała hihihi) no ewentualnie rano na 01a co tam
Scully fajnie imie Gabi tak jak moja siostrzenica![]()
Dziewczyny dziekuje za ciepłe przywitanie![]()
Ja jakos nie mam weny na kompa odsypiam szpital
Miłego dzionka i pozdrowionka![]()
slicznotka i mala strojnisia:-)Lopciu dziękujemy, Blanka ma się dobrzeco prawda mieliśmy mieć jutro szczepienie ale odebrałam wyniki jej moczu i ma 50 leukocytów a norma do 10 :-( jutro powtórzymy badanie i w czwartek do pediatry, mam nadzieję że to nie jest jakaś infekcja dróg moczowych tylko źle z R pobraliśmy mocz ;-) a i nie kazała mi lekarka teraz zbierać siuśków do woreczka tylko do pojemniczka od razu
już zachodzę w głowę jak to zrobię
a i wcześniej muszę przemyć rywanolem
ehhh
super że masz mdłości ;-)pamiętasz ile byś za nie oddała ;-)
duzo odpoczywaj oszczedzaj sily na porod okna sobie darojLopciu i wcale mi Ci nie żal ze masz takie mdłości oczywiście napisałam w dobrym słowa tego znaczeniu ( mi tak ginka mowiła ) to dobry objaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ze wsio sie dobrze rozwija!!!!!!!!!!!!!!
No dokladnie powarjowali z tymi cenami normalnie i gdzie tu polityka prorodzinna brak slow
A u nas brzusio stawia sie coraz czesciej , jutro okna myjemoze sie rozpakujemy ale taka jakaś słabowita jestem
Gratulacjehej babeczki wieczorowo
my dziś na wyprawie do babci (czyli mojej tesciowej) się wybrałysmy, musiałam też jechać do gina po receptę wiec Natke zostawiłam na 1,5h ...z tego 30 min przepłakała
poza tym mam do przekazania dobre wiesci ... własnie skonczyłam studia HUURRAA... pozaliczałam wszystko tylko zaplanowac sobie wyjazd do promotora i złozyć pracę w dziekanacie
Myszka to nieźle Szymcio będzie wcinał zupki...Natka jeszcze nie zje tyle... dzis 2 raz tylko jedena pobudka nocna ok.1 i druga o 6...godzine zajeło jej ponoene zasniecie ...no i o 9 koniec spania...nieraz dziwię sie jak jej mało spania starcza, w ciagu dnia 3 drzemki po pół godzinki (?)
Batonik trzymam kciukasy za wyniki Blanki...bozie, żeby było wsio ok teraz...no i niezłe macie zadanie...moze spróbuj położyć ja na pieluszce lub podkładzie i jak zacznie robic siusiu to podstaw pojemnik (?) ja nieraz tak z Natalką sie gimnastykuję nawet godzinke...ćwiczymy nóżki, a przy okazji wietrzenie![]()
Lopciu jak mdli to znaczy, ze z hormonami ciazowymi wsio w porządkumoja kumpela w 4 miesiacu przestała mieć mdłości i sie wystraszyła
tak sie zastanawiam czy udało sie Wam po wizycie w Szubinie?
My w czwartek na szczepienie...ciekawe czy znowu będzie koncertwtedy też dogadam z pediatrą dokładnie dietę kiedy jakie posiłki, no i musze zapytac też o wit. D, bo nie wiem czy to co dostaje w mleku proszkowym starcza...
napewno bedzie ok:-)Witam porannie ;-)jako pierwsza dziś... dziś nocka superi zapraszam na cofkę
Zobacz załącznik 341066
OLKALE GRATULACJE PANI MGR !!!
Zobacz załącznik 341065Blanka poszła spać ok 22 a wstała o 6:30 ;-) a ja jestem mega wyspana
... mocz złapany do pojemniczka
zajęło nam to 40 min
ale ceremonia przygotowania była taka sterylna, że nie mogłam jej odpuścić
oczywiście zalałam przy okazji ręcznik i matę z ceratką rywanolem
nie wiecie czy to schodzi
po 12 pójdziemy po wyniki
mam nadzieję że nie będzie źle a wczorajszy wynik zafałszował woreczek i mniej sterylne warunki pobierania moczu
Buziolki Babolki![]()
kochana nienakrecaj sie niepotrzebnie ja od 1 cstycznia mialam czesto bole co 15-20 minuti zawsze przechodzilo a w szpitalu jak czekalam na wywolanie to przez kilka nocy mialam skorcze co 5 minut a w dzien odpuszczaly wiec to jeszcze moze potrwac albo szybko pojdzie kazda kobieta ma inaczejMelduję się i ja
Olkale wielkie gratki![]()
Batonik mocno zaciśnięte &&&&& za dobry wynik Blanci
Powiem Wam ze myślałam ze wczoraj juz sie coś rozkreca , ale po prysznicu puściło . Ale jutro to ja już rodzę ;-)
Miłego dnia !
Witam popołudniowo
... pogodą piękna, o 12 wyszłyśmy na spacerek tzn. po wyniki i potem do mojej mamy na obiadek Blanka ucięła sobie drzemkę u babci i teraz wróciłyśmy spacerkiem do domku ;-) nogi mi wchodzą do d****niestety wyniki moczu podobne jak wczoraj - leukocyty 50 :-( jutro na 15:35 do pediatry :-( ehhh ciekawe co to może być
3 miesiące było wszystko OK a teraz coś musiało się przyplątać :-(już mnie łepek boli od myślenia
Buziolki
Scully Ty się lepiej już szykuj. ZObaczysz jak zleci...lepiej teraz porobić i mieć gotowa a ostatnie tygodnie się błogo relaksować i odpoczywać - szybko się później za tym tęskni. Piękne imię, bardzo mi się podoba.
ale w następnym tygodniu się ruszę i coś zacznę się szykować, bo mąż w stresie, że sam nie da rady mnie zapakować w razie "w" 
och dziewczyny tak zawsze obiecałam że jak mi się uda to będę siedzieć na kompie non stop :-) a tu niespodzianka o 16 kończy się szczyt moich możliwości przychodzi zmęczenia a o 19 ledwo ciągnę i na ogół już leżę w łóżku
rano wstać też się nie chcę
a mdli do godzin popołudniowych-- ale nie narzekam tak się wyleniu****ę za wsze czasy![]()

Ząbki już widać...ale jeszcze trochę. Szymek ma zawsze długie spanie od 15...a obudził się po godzinie, dałam mu piciu i jemu się spać chciało ale u mamy na rękach, a że ja go tak nie chce uczyć to położyłam do łóżeczka i marudkował. Ale już zasnął. Więc jak się wyśpi to znowu będzie super syncio.
maluszek zasypiał i miała wolne ;-):-)Lopciu dziękujemy, Blanka ma się dobrzeco prawda mieliśmy mieć jutro szczepienie ale odebrałam wyniki jej moczu i ma 50 leukocytów a norma do 10 :-( jutro powtórzymy badanie i w czwartek do pediatry, mam nadzieję że to nie jest jakaś infekcja dróg moczowych tylko źle z R pobraliśmy mocz ;-) a i nie kazała mi lekarka teraz zbierać siuśków do woreczka tylko do pojemniczka od razu
już zachodzę w głowę jak to zrobię
a i wcześniej muszę przemyć rywanolem
ehhh
tylko kicha, że złe wyniki :-(

poza tym mam do przekazania dobre wiesci ... własnie skonczyłam studia HUURRAA... pozaliczałam wszystko tylko zaplanowac sobie wyjazd do promotora i złozyć pracę w dziekanacie![]()
gratulacje
jeszcze tylko obrona (formalność) ;-)
mąż dziubka darł, że na tyłku nie mogę usiedzieć i pcham się do wyrywania chwastów
ale ja dobrze się czułam i chciałam trochę pogrzebać w ziemi
w końcu porobił mi dołki i udało mi się samej posiać 
potem mi przekopał i zagrabił; porobił dziurki na cebulkę i posadziłam ją ;-)
Cieplutko -cieszę się ogromnie, bo już w żadną kurtkę ani bluzę się nie zapnę
a dzięki ciepełku mogę wyjść z domku :-)
planujemy zrobić sobie ognisko z kiełbaskami
akutat mamy do spalenia gałęzie