reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się z cofką

erbuś wpadnij do mnie umyć okna to zobaczysz jak się mały ruszy:-D a pewnie więcej ze śmiechu bo jakbyśmy sobie pogadały za wszystkie czasy to mowię ci ekspresem byś na porodówkę jechała

a właściwie to scully i erba możecie razem urodzić i będziemy :-Dmieć dwoje maluszków parkę on-line od razu
chociaż erbuś nie życzę długiego czekania:ninja2::ninja2::errr::errr::elvis::elvis::elvis:

batonik wyprawiam w tę sobotę urodzinki które przepadły w związku ze szpitalem więc na święta tylko sernik i babka i sykowi do święconki kupię mazurka i starczy bo w drugie swięto śmigamy po gościnach
ach także smutne ma te w tym roku 30ści latek:-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam się z cofką

batonik wyprawiam w tę sobotę urodzinki które przepadły w związku ze szpitalem więc na święta tylko sernik i babka i sykowi do święconki kupię mazurka i starczy bo w drugie swięto śmigamy po gościnach
ach także smutne ma te w tym roku 30ści latek:-(

mniam mniam cofka :-p w miłym towarzystwie ;-)

... ehhh szkoda Lopciu, że miałaś akurat taki "prezent" na urodzinki :zawstydzona/y::-( tulam mocno, ale wiesz że kobiety po 30 są bardziej seksowne wg mężczyzn niż poniżej 30 :szok: poza tym wyczytałam w internecie, że po 30 to co roku coraz mniej lat się ma czyli za rok znowu 29 ;-):tak::-D ehhh to w sumie nie jesteś dużo starsza ode mnie a jakiego już masz dużego synusia :zawstydzona/y:

Batonik ja już z torbą w starterach stoję :-D
Lopciu dokładnie jakbysmy sie zaczely smiac to Roruś zaraz by wyszedł i zobaczył co to za baby :-) Mam nadzieję ze kiedys spotkamy się w połowie drogi n a120 km :tak:;-) A tak na poważnie to Scully moze mnie jeszcze przegonić bo ja najpóżniej rodzę 23

:szok: faktycznie 4 :szok:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

A u mnie z jednego piersiątka "mleczko" plamki robi :-D martwi mnie tylko drugie :-( bo przytkane jest od dłuższego czasu taką żółtą ropką (skorupką) :szok: nie wiem czy ją ruszać czy sama zejdzie?? :confused: jak myślicie?? :confused:
To siara zasycha wsio k jest
Meldujemy się

Scully to co opisałaś to pewnie siara , nie martw się wsio jes ok .
Żabko no dokładnie to samo przyjdzie , z córką mialam urodzić za 2 tyg jak bylam na wizycie a ja w nocy jechałam także
Ale powiem Wa ze mysłałam ze młodzieniec wcześniej przyjdzie na świat :)

Miłego dzionka
chlopcy czesciej sie spozniaja
:-)Witam z rana ;-)

... widzę, że Erbuś pierwsza ;-)już nie możesz się doczekać, że tak wcześnie wstajesz :confused::confused: boisz się że zaśpisz na poród :-D(żarcik)

... u nas dziś nocka taka sobie, chyba mi pozazdrościłyście Żabko i Olkale bo mała obudziła się o 2:30 i potem o 7 na jedzonko :sorry2: normalnie już dawno nie wstawałam w środku nocy ehhh, jestem jak zombie dziś :zawstydzona/y: pogoda do d*** więc siedzimy w domku :baffled: jutro wybieram się do koleżanki ze szpitala kawałek za Toruń (czytaj 60km), mam nadzieję że Blanka będzie grzeczna bo to nasz pierwszy wyjazd dalej :szok: w jedną stronę jedzie z nami R i zostawia w Brodnicy, przesiada się w drugie auto do wspólnika i jadą na szkolenie na Mazury :sorry2: a my późnym popołudniem wracamy same do domku :tak:

... Mysza co u mojego ślicznego zięciulka :confused: muszę Ci powiedzieć że Blanka strasznie uwielbia szeleszczące uszy żyrafki wkładać do dzióbka;-):tak: w ogóle wczoraj zasnęła mymlająć żyrafkę ;-):tak: i odkąd jest z nami to wszędzie ją zabieramy jako uspokajacza :-D

... Scully czas najwyższy się szykować na spotkanie :-) do roboty mamuśka, czas pędzi jak szalony :-p a to na piersi to pewnie siara ;-) nic się nie martw nasz organizm jest bardzo mądry :tak: na pewno z wszystkim da sobie świetnie radę, i jak przystawisz Gabi do piersi to od razu mleczko poleci ładnie ;-):tak:

... Lopciu ściskamy na placek, pewnie sobie wypoczywasz :cool2: a chłopaki skaczą wokół ciebie ;-) a jak tam przygotowania świąteczne:confused:

w ogóle dziewczyny czy Wy coś przygotowujecie:confused: bo my raczej na gotowca idziemy do mojej mamy :zawstydzona/y::-p teściowa jedzie do sanatorium z teściem na 3 tygodnie i to właśnie akurat na święta :tak: już za nimi tęsknię :cool2:

... Żabko a my możemy chyba dawać wszelkie mieszanki pepti dla maluchów albo nutramigen jakby co, choć to ostatnie to straszne świństwo:baffled:

Pozdro

dzis ide do lekarza po recepte ne mleko dla skazowych bo na recepte vpoloe tensze jesttylko niewiem czy mlody bedzie chcial to pic ale niemam wyjscia bo juz i w dzien i w nocy wstaje co godzine i jestem juz z dnia na dzien coraz bardziej padnieta a on czesto placze ze jest godny :-(

IMG_5047.jpgIMG_5001.jpgcześć babeczki
jakoś na latanie Nam sie zebrało... dzis wizyta u mojego taty przed południem, wczoraj mieliśmy gosci i nie zajrzałam, przedwczoraj wypad do hurtowni..
Myszka my bylismy ograniczeni kasą...max 350 zł na krzesełko mogliśmy wydać ...wybralismy za 330 i jesteśmy bardzo zadowoleni
BAMBI KOLOR 04 - Smyk - Sklep internetowy
mechanizm chodzi bardzo dobrze zarówno ten do opuszczania siedzonka w dół, jak i pochylania (porównywalismy z 5 innymi modelami, nie wydał nie badziewem) ma podgumowane kułka i stopery (mamy ciemny parkiet), wkładke dla młodszych dzieci, tworzywo nie sprawia wrazenia plastikowego...Natka bardzo zadowolona w trakcie jedzenia :)...

batonik...nic z tego...niech Blanka sp jak boruczek, niech choc kilka z nas bedzie wyspanych :)
powodzenia na wycieczce :)

co do swiat to ja tez na gotowe sie wybieram :)

erbus no 41 tc sie zaczał...juz niebawem...u mnie tez mieszkanko do posprzatania ;)

zabka moze masz kryzys laktacyjny? a moze warto wprowadzic mleczko z proszku, bedzie Tobie łatwiej :)

Ostatnia edycja:
:-)witam sie dziewczyny dawno tu u was nie bylam pszepraszam z gory... duzo sie wydarzylo obecnie jestem na watku mamy wrzesniowki,co tam u was kochane nadrobic nie mam szans..........piszecie jak najete pieknie....toska jak tam agatek i inne moze ktoras z was mi skroci co u was slychac????pozdrawiam serdecznie bafinka jak tam?

helloł kochana
no jak widzisz nie które sie już przygotowuja do rozpakowywania- erba i scully
ja poroniłam w zeszłym tygodniu, macku i tośka walczą
reszta ma od nas wolne ( agutka, asiucha,... i parę innych dziewczyn za mało czasu mam żeby wypisywać zresztą pewnie pamiętasz:):))

pozdrawiam i znasz już może płeć- pięknie wyglądasz w ciązy:)

Zobacz załącznik 345969Zobacz załącznik 345970cześć babeczki
jakoś na latanie Nam sie zebrało... dzis wizyta u mojego taty przed południem, wczoraj mieliśmy gosci i nie zajrzałam, przedwczoraj wypad do hurtowni..
Myszka my bylismy ograniczeni kasą...max 350 zł na krzesełko mogliśmy wydać ...wybralismy za 330 i jesteśmy bardzo zadowoleni
BAMBI KOLOR 04 - Smyk - Sklep internetowy
mechanizm chodzi bardzo dobrze zarówno ten do opuszczania siedzonka w dół, jak i pochylania (porównywalismy z 5 innymi modelami, nie wydał nie badziewem) ma podgumowane kułka i stopery (mamy ciemny parkiet), wkładke dla młodszych dzieci, tworzywo nie sprawia wrazenia plastikowego...Natka bardzo zadowolona w trakcie jedzenia :)...

batonik...nic z tego...niech Blanka sp jak boruczek, niech choc kilka z nas bedzie wyspanych :)
powodzenia na wycieczce :)

co do swiat to ja tez na gotowe sie wybieram :)

erbus no 41 tc sie zaczał...juz niebawem...u mnie tez mieszkanko do posprzatania ;)

zabka moze masz kryzys laktacyjny? a moze warto wprowadzic mleczko z proszku, bedzie Tobie łatwiej :)

No dzis kupilam bebilon pepti na recepte i maly wypil na noc balam sie ze niebedzie chcial pic tego paskuctwa ale pil normalnie...w dzien bede dalej walczyc co godzine piersia ale na noc bede karmic butla zeby maly pospal bo jestem wykonczona tym wstawaniem w vnocy co godzine
Zmykam spac bo jestem padnieta pa kobietki

helloł kochana
no jak widzisz nie które sie już przygotowuja do rozpakowywania- erba i scully
ja poroniłam w zeszłym tygodniu, macku i tośka walczą
reszta ma od nas wolne ( agutka, asiucha,... i parę innych dziewczyn za mało czasu mam żeby wypisywać zresztą pewnie pamiętasz:):))

pozdrawiam i znasz już może płeć- pięknie wyglądasz w ciązy:)
dziekuje za informacje ciesze sie ze mnie pamietacie.jeszcze nie znam plec dopiero ide 27 kwietnia na wizyte polmetkowa,,,trzymam kciuki dalej na straczki,pozdrawiam wszystkie....:tak::tak::tak:

reklama
Hi :-)

Jestem...ale doczytam za chwilkę.

Wpadłam zobaczyć jak tam Roro...czy zdecydował się na wyjście ;-)

Palissa jejku już 20tc...ale to śmignęło.

Olkale super ten fotelik do karmienia.

Batonik zięciullo dobrze się ma, grzeczniutki :) i śpi sobie teraz słodziutko...więc mogłabyś na plotki się pojawić.
Super że żyrafka się sprawuje i Blania zadowolona, o to chodziło...Szymek ma konika i też ciągle memla te szeleszczące nogi. Właściwie to wkłada/wpycha je prawie całe do buźki.

Żabko mam nadzieje że wkrótce znajdziesz złoty środek na synka i jakoś się poustawiacie z tym jedzonkiem.

Buziaki dla Was wszystkich :*

Szymek jak zasnął pare minut po 10 jak zjadł kaszkę, to śpi do teraz (obecnie 12.44) wyśpi się teraz to mi nie zaśnie popołudniu na tą jego dłuższą drzemkę, a staram się ich pilnować, bo ma już taki fajny rytm spania i nie chcę go zaburzać bo dla mnie też on wygodny. No ale cóż...nie będę go teraz z tego powodu budzić. Pogoda taka paskudna że sama żałuję że się nie położyłam przespać, a teraz to już się nie opłaca, bo pewnie młody niedługo wstanie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry