lopop
Szczęśliwa mamusia
witam się z cofką
erbuś wpadnij do mnie umyć okna to zobaczysz jak się mały ruszy
a pewnie więcej ze śmiechu bo jakbyśmy sobie pogadały za wszystkie czasy to mowię ci ekspresem byś na porodówkę jechała
a właściwie to scully i erba możecie razem urodzić i będziemy
mieć dwoje maluszków parkę on-line od razu
chociaż erbuś nie życzę długiego czekania

batonik wyprawiam w tę sobotę urodzinki które przepadły w związku ze szpitalem więc na święta tylko sernik i babka i sykowi do święconki kupię mazurka i starczy bo w drugie swięto śmigamy po gościnach
ach także smutne ma te w tym roku 30ści latek:-(
erbuś wpadnij do mnie umyć okna to zobaczysz jak się mały ruszy
a pewnie więcej ze śmiechu bo jakbyśmy sobie pogadały za wszystkie czasy to mowię ci ekspresem byś na porodówkę jechałaa właściwie to scully i erba możecie razem urodzić i będziemy
mieć dwoje maluszków parkę on-line od razuchociaż erbuś nie życzę długiego czekania

batonik wyprawiam w tę sobotę urodzinki które przepadły w związku ze szpitalem więc na święta tylko sernik i babka i sykowi do święconki kupię mazurka i starczy bo w drugie swięto śmigamy po gościnach
ach także smutne ma te w tym roku 30ści latek:-(
Ostatnia edycja:
w miłym towarzystwie ;-)
:-( tulam mocno, ale wiesz że kobiety po 30 są bardziej seksowne wg mężczyzn niż poniżej 30
poza tym wyczytałam w internecie, że po 30 to co roku coraz mniej lat się ma czyli za rok znowu 29 ;-)
jak myślicie??
normalnie już dawno nie wstawałam w środku nocy ehhh, jestem jak zombie dziś
jutro wybieram się do koleżanki ze szpitala kawałek za Toruń (czytaj 60km), mam nadzieję że Blanka będzie grzeczna bo to nasz pierwszy wyjazd dalej
a chłopaki skaczą wokół ciebie ;-) a jak tam przygotowania świąteczne