reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczorową porą
Scully widzę ze dziś dzień lodów u ciężarówek m musiał leciec do sklepu bo ochota naszła :)

Myszko jak Roruś sam nie wyjedzie to 23 na oddział moja gin ma dyżur , przebijamy pęcherz i kroplowka i czekamy co dalej Jutro wizyta i zobaczymy czy coś się ruszyło . Krzesełko supcio

Ech powiem Wam ze chciałabym bardzo zeby samo się zaczeło A tu cisza jak makiem zasiał czasem brzuch się napnie ale bez rewelacji

reklama
witam sie juz z kawką synek w szkole więc do was zasiadłam:)
zabka śliczny Antoś i rzeczywiście czysta Klaudynka:)
wiesz śpi na zdjęciu jak aniołek że trudno uwierzyć że taki bardzo absorbujący jest ale wiem , wiem pozory mylą:-D

erbuś jak tak dzieje sie coś??? A może Roro na urodzinki babci postanowił zrobić prezencik?

witam sie juz z kawką synek w szkole więc do was zasiadłam:)
zabka śliczny Antoś i rzeczywiście czysta Klaudynka:)
wiesz śpi na zdjęciu jak aniołek że trudno uwierzyć że taki bardzo absorbujący jest ale wiem , wiem pozory mylą:-D

erbuś jak tak dzieje sie coś??? A może Roro na urodzinki babci postanowił zrobić prezencik?
ee niemoge narzekac tak to jest grzeczny posiedzi w lezaczku pogada posmieje sie i wogole niejest marudny ale ostatnio z tym karmieniem bylo ciezko ale juz w miare ok w dzien wojujemy co godzine czasem co 1,5 a na noc dostaje bebilon pepti i spi juz tak jak przedtem na cycu a dzis az mnie zadziwil bo wstal tylko o 2:30 i potem dopiero jak maz wrocil z pracy czyli o 5;30 wiec dzis wyspalam sie ale przed spaniem i o 2:30 dostal bebilon wiec pewnie dlatego tak ladnie spal :-) teraz znow ma swoja 30 minutowa drzemke wie ja buszuje i nadrabiam zaleglosci w necie :-)

I ja się witam przy cofce :-)

Żabko jejku...faktycznie duże podobieństwo. Śliczne dzieciaki.
Chociaż Ci powiem że mimo że tacy podobni od razu widać które jest chłopcem a które dziewczynkom.
Niezła waga Klaudi po urodzeniu.
A u Was każde narodzone dziecko w tej gazecie umieszczają ?

Lopciu hej!

Erbuś melduj się...najlepiej z porodówki ;-)

Batonik wstawać śpiochy!

Miłego dnia życzę!

I ja się witam przy cofce :-)

Żabko jejku...faktycznie duże podobieństwo. Śliczne dzieciaki.
Chociaż Ci powiem że mimo że tacy podobni od razu widać które jest chłopcem a które dziewczynkom.
Niezła waga Klaudi po urodzeniu.
A u Was każde narodzone dziecko w tej gazecie umieszczają ?

Lopciu hej!

Erbuś melduj się...najlepiej z porodówki ;-)

Batonik wstawać śpiochy!

Miłego dnia życzę!
no kawal baby z niej byl hihihih w tym szpitalu co rodzilam to codrugi dzien przychodzi fotograf z gazety i pyta czy sie chce zeby dziecko bylo w rubryce nowo narodzeni jesli sie zgodzisz to pyka fotke i w kazdy piatek w gazecie sa dzieciaczki z poprzedniego tygodnia urodzone :-)
hej babole zycze milego dnia i zmykam odprowadzic mloda do przedszkola(czyli pozbyc sie jej na 5 godzin i miec swiety spokoj) wiem wredna matka ze mnie ale nieraz doprowadza mnie do szalu oki spadam wlece pozniej papapapa

elołłłłłłłłłłłłł

Żabko śliczności i bardzo do siebie podobni

Lopciu no wlasnie moze Roro zrobi babci prezencik nigdy nic nie wiadomo

Meldujemy sie z domku po wizycie ktg super , skurczybyczki sie pojawiły ale bez rewelacji szyjka dluka rozw na 1 cm czyli bez szału , ale uwaga mlody ma 4061 !!!!!!!!!!! +/- nie wiadomo bo malo wod jest ale moze to byc 500 gram wiec zalamalam sie troche , jak posiedzi do przyszlej soboty to ja pierdziu , a dziś mi trochę rozmasowala szyjke

to tyle w malym skrocie ech
Pozdrowionka

reklama
wiesz raczej nie wydaje mi się żeby był duzo większy:szok: jak podają z twoim nadciśnieniem to raczej nie możliwe
batonik wyłaź z krzaczków- pewnie buszujesz po Toruniu???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry