reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

CHUSTA TKANA AZIMI OSTATNIE W TEJ CENIE! +PORADNIK (1555425401) - Aukcje internetowe Allegro
prosze to ten link :)

dzis w nocy standardowo... jedzonko o 1 i 4.30 za to rano mała nie ma apetytu, tzn. nie ma na mleko :) i zaczyna dzien od kaszki o 9 :)
Nie najgorzej sie wyspałam, bo spać poszłam po 9... zobaczymy jak juz wróce do pracy i cały czas tak będzie to małż będzie musiał też w nocy wstawać... mam nadzieje, ze niebawem sie unormuje i to pierwsze karmienie zacznie wypuszczac, ewidentnie przestaje jej być potrzebne skoro rano nie am apetytu.

reklama
wiesz na allegro zamówiłam sobie ładne firanki makarony więc musiałam postarać się o efekt:-D

ja też mam makaroniki - lubię je :tak:
:-D:-D:-D UDANEJ IMPREZKI ;-);-);-):-D:-D:-D

Ja się zdecydowałam na takie krzesełko CHICCO 2011 KRZESELKO DO KARMIENIA POLLY 2w1 (1557452514) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się jeszcze tylko nad kolorem, myślę o tym z sówką (granatowym ofkorse) lub tym z ufoludkiem (Grenny). Jak W. wróci to jeszcze z nim podejmę decyzję i zamówimy.

fajowe :tak: oba kolorki superowe :tak:

hej kobietki maly ma swoja 30 minutowa drzemke wiec wlecialam do was chcialam wam wkleic cos co juz dawno chcialam otoz fotki z gazet malej i malego jak sie urodzili i jak spia jak juz sa wieksi i wydaje mi sie ze sa strasznie podobni do siebie :-)

widać na foto, że rodzeństwo :-D
Antoni =słodziak :-D:-D:-D

Meldujemy sie z domku po wizycie ktg super , skurczybyczki sie pojawiły ale bez rewelacji szyjka dluka rozw na 1 cm czyli bez szału , ale uwaga mlody ma 4061 !!!!!!!!!!! +/- nie wiadomo bo malo wod jest ale moze to byc 500 gram wiec zalamalam sie troche , jak posiedzi do przyszlej soboty to ja pierdziu , a dziś mi trochę rozmasowala szyjke

trzymam kciuki za twoją kluseczkę :tak: mały wyłaź!! ;-)

Ja zajęta wczoraj byłam segregowaniem i praniem ciuszków dla małej :-) Piorę do rozm. 68 włącznie :tak: Wczoraj 2 prania, dziś jedno, a jeszcze z 2-3 czekają ;-)
Strasznie dziś mnie brzuch ciągnie :baffled: Stanę na chwilę= już nogi bolą i brzuszek twardnieje :baffled: Mam też raz dziennie delikatne bóle (jak przy @) - oczywiście NO-SPĄ się ratuję ;-) Żeby się tylko jeszcze nie rozkręcało nic, bo jeszcze parę rzeczy do załatwienia (a i torba szpitalna pusta) ;-) Jak przyjdą koszule nocne i staniczek to się spakuję, żeby niespodzianki nie było potem :-p

Meldujemy się

Lopciu udanej imprezki

Żabciu Antonio super , i naprawdę czysta siostra :)

Olkale unormuje się

Scully no czasami moze byc rożnie , ale niech Gabi posiedzi jeszcze w brzuszku u mamusi

U nas cisza , dzis po spacerku leniuchowalismy sobie a co

Miłego weekeeendzikuuuu babolkiii

CHUSTA TKANA AZIMI OSTATNIE W TEJ CENIE! +PORADNIK (1555425401) - Aukcje internetowe Allegro
prosze to ten link :)

dzis w nocy standardowo... jedzonko o 1 i 4.30 za to rano mała nie ma apetytu, tzn. nie ma na mleko :) i zaczyna dzien od kaszki o 9 :)
Nie najgorzej sie wyspałam, bo spać poszłam po 9... zobaczymy jak juz wróce do pracy i cały czas tak będzie to małż będzie musiał też w nocy wstawać... mam nadzieje, ze niebawem sie unormuje i to pierwsze karmienie zacznie wypuszczac, ewidentnie przestaje jej być potrzebne skoro rano nie am apetytu.
dzieki
ja też mam makaroniki - lubię je :tak:
:-D:-D:-D UDANEJ IMPREZKI ;-);-);-):-D:-D:-D

fajowe :tak: oba kolorki superowe :tak:

widać na foto, że rodzeństwo :-D
Antoni =słodziak :-D:-D:-D

trzymam kciuki za twoją kluseczkę :tak: mały wyłaź!! ;-)

Ja zajęta wczoraj byłam segregowaniem i praniem ciuszków dla małej :-) Piorę do rozm. 68 włącznie :tak: Wczoraj 2 prania, dziś jedno, a jeszcze z 2-3 czekają ;-)
Strasznie dziś mnie brzuch ciągnie :baffled: Stanę na chwilę= już nogi bolą i brzuszek twardnieje :baffled: Mam też raz dziennie delikatne bóle (jak przy @) - oczywiście NO-SPĄ się ratuję ;-) Żeby się tylko jeszcze nie rozkręcało nic, bo jeszcze parę rzeczy do załatwienia (a i torba szpitalna pusta) ;-) Jak przyjdą koszule nocne i staniczek to się spakuję, żeby niespodzianki nie było potem :-p
to ty sobie torbe spakoj a staniczek i koszule dorzucisz jak juz dojda tak na wszelki wypadek bo pamietaj ze panienki szybciej pchaja sie na ten swiat ;-)

to ty sobie torbe spakoj a staniczek i koszule dorzucisz jak juz dojda tak na wszelki wypadek bo pamietaj ze panienki szybciej pchaja sie na ten swiat ;-)

:szok: no nie wiedziałam :sorry2: myślałam cały czas, że chłopacy wcześniej (coś mi się pomieszało :-p) będę grzeczna i jutro listę zrobię, a potem poszykuję wszystko co można zapakować :tak:

Witam niedzielnie

U nas nic ciekawego

Co do tego pchania sie dziewczyn i chłopaków to nie ma reguły , ale jak widać u mnie się sprawdziło

Miłej niedzieli Pozdrowionka !!!!!!!!!!!!

:szok: no nie wiedziałam :sorry2: myślałam cały czas, że chłopacy wcześniej (coś mi się pomieszało :-p) będę grzeczna i jutro listę zrobię, a potem poszykuję wszystko co można zapakować :tak:
powodzenia z pakowaniem hihihi
Witam niedzielnie

U nas nic ciekawego

Co do tego pchania sie dziewczyn i chłopaków to nie ma reguły , ale jak widać u mnie się sprawdziło

Miłej niedzieli Pozdrowionka !!!!!!!!!!!!
u mnie sie sprawdzilo corcia wyszla 1 dzien przed terminem ale przed hihi a syna wyciagneli 9 dni po :-)

ah ten maluszek nie chce wyjść ;-) dobrze mu w brzuszku u ciebie :tak:

Jestem grzeczna i już idę listę zrobić :tak:

Byłam dziś na spacerku po "baśki" i tak mi brzuszek ciągło... :-p myślałam, że będę wracać mordką przy ziemi :laugh2: już wiem czemu w 9 m-cu mamuśki marzą o porodzie :tak: ja póki co idę w zaparte by jeszcze mała siedziała ;-)

reklama
I ja się witam!

Wpadłam zobaczyć co u Erby słychować...ale widzę że cisza, oby przed burzą.

Żabko śliczny synuś.

Scully nie ma się co przejmować pakowaniem...jak tylko wszystko masz pokupione to powrzucać do torby to moment, więc przygotuj listę żeby nic nie umknęło.
Jak znowu spakujesz dużo wcześniej to będziesz jeszcze kilka razy przepakowywać, sprawdzać etc.

Miłego dnia Babeczki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry