Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha ale za to zaszalałam na mieście kupiłam sobie butki, 2 spóniczki i fajną bluzkę do tego ufff był wydatekprzynajmniej się od razu seksownie poczułam
pozdrówki dla was kochane
też bym zaszalała na zakupach
szczególnie, że pogoda dopisuje ;-)no i zafundowała sobie rundkę po osiedlu w spacerowym wózkuostatnio zauważyłam że się wkurza w gondoli a zrobiło się z niej straszne ciekawskie jajko więc postanowiliśmy spróbować
podobało się że ho ho![]()
![]()
![]()
![]()
ale te dzieciaczki to ciekawskie się zrobiły :-)Meldujemy się
A przy dużych plamieniach -musiałabym się przebierać co 2 h, a oni mi tam dadzą wtedy nową koszulę i po sprawie ;-) A dzidzię też zabierają do kompieli, a potem oddają czyściutką 
Posiedzę, pokręcę się i jakoś wymigam się dziś od pakowania
;-)
pychotka!!!!!!!!!!!! 
oki to czekamy na wiesciMeldujemy się
Batonik a no teraz to juz jedna wielka niewiadoma![]()
Żabciu mam fony do paru dziewczyn takze napewno damy znac
Miłego dnia
lepiej wez chciaz jedna swoja bo niewiadomo jak sie bedziesz czula w szpitalnych a wrazie co na zmiane maz dowieziefajowoteż bym zaszalała na zakupach
szczególnie, że pogoda dopisuje ;-)
superale te dzieciaczki to ciekawskie się zrobiły :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)
Lista zrobiona :-) Potwierdzona i położna mi powiedziała, żebym nie brała swoich koszul, bo mogą się zapaćkaćA przy dużych plamieniach -musiałabym się przebierać co 2 h, a oni mi tam dadzą wtedy nową koszulę i po sprawie ;-) A dzidzię też zabierają do kompieli, a potem oddają czyściutką
A mąż właśnie wystawił mi walizkę do spakowaniaPosiedzę, pokręcę się i jakoś wymigam się dziś od pakowania
;-)
My po obiadku "ogniskowym"pychotka!!!!!!!!!!!!
![]()
od 3 nie spię skurczyki co prawda nie za silne bol taki jak przy @ teraz co 15 minut a juz były co 10 . Jak tak bedziemy się rozkręcać to do soboty pewnie zdążymy ;-) Ale to już chyba na serio bo zaczęłam krwawić także