reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ha ale za to zaszalałam na mieście kupiłam sobie butki, 2 spóniczki i fajną bluzkę do tego ufff był wydatek:laugh2: przynajmniej się od razu seksownie poczułam
pozdrówki dla was kochane

fajowo :-D też bym zaszalała na zakupach :tak: szczególnie, że pogoda dopisuje ;-)

no i zafundowała sobie rundkę po osiedlu w spacerowym wózku
shocked.gif
ostatnio zauważyłam że się wkurza w gondoli a zrobiło się z niej straszne ciekawskie jajko więc postanowiliśmy spróbować
p.gif
podobało się że ho ho
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif

super :tak: ale te dzieciaczki to ciekawskie się zrobiły :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

Lista zrobiona :-) Potwierdzona i położna mi powiedziała, żebym nie brała swoich koszul, bo mogą się zapaćkać :tak: A przy dużych plamieniach -musiałabym się przebierać co 2 h, a oni mi tam dadzą wtedy nową koszulę i po sprawie ;-) A dzidzię też zabierają do kompieli, a potem oddają czyściutką :-D

A mąż właśnie wystawił mi walizkę do spakowania :baffled: Posiedzę, pokręcę się i jakoś wymigam się dziś od pakowania :sorry2:;-)

My po obiadku "ogniskowym" :-p pychotka!!!!!!!!!!!! :-p

czec babolki
ja juz badania do pracy zaczełam... dzis psychotesty...jutro pkulista, neurolpg i medycyna pracy...
niestety w niedziele miaam niezły kryzys powrotu do pracy :( niby rok juz nie pracuje, wydaje mi sie, ze to tak niedawno temu było...

batonik fajnie, ze spacerowa wyprawa udana...Natka nieraz robi mi akcje płaczkowe na spacerach, chce na rece, najczesciej jak jes zmeczona ...dobrze, ze ciepło sie zrobiło, bo w zimie byłby kłopot

lopop fajnie, ze kupiłas cos na poprawe humoru sobie...

erbix najgorzej czekac po terminie, mam nadzieje, ze juz niedługo &&&&&&&

Meldujemy się

Batonik a no teraz to juz jedna wielka niewiadoma :)

Żabciu mam fony do paru dziewczyn takze napewno damy znac

Miłego dnia
oki to czekamy na wiesci
fajowo :-D też bym zaszalała na zakupach :tak: szczególnie, że pogoda dopisuje ;-)

super :tak: ale te dzieciaczki to ciekawskie się zrobiły :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

Lista zrobiona :-) Potwierdzona i położna mi powiedziała, żebym nie brała swoich koszul, bo mogą się zapaćkać :tak: A przy dużych plamieniach -musiałabym się przebierać co 2 h, a oni mi tam dadzą wtedy nową koszulę i po sprawie ;-) A dzidzię też zabierają do kompieli, a potem oddają czyściutką :-D

A mąż właśnie wystawił mi walizkę do spakowania :baffled: Posiedzę, pokręcę się i jakoś wymigam się dziś od pakowania :sorry2:;-)

My po obiadku "ogniskowym" :-p pychotka!!!!!!!!!!!! :-p
lepiej wez chciaz jedna swoja bo niewiadomo jak sie bedziesz czula w szpitalnych a wrazie co na zmiane maz dowiezie

hej kochane ja mega przeziebiona nos zapchany gardlo boli i drapie i glowa moli ogolnie samopoczucie do niczego i maly mi dzis goraczkowal po szczepieniu az mi zal bylo na niego patrzec lezal sobie taki wymeczony w lezaczku i gadal sam do siebie po swojemu tak smutno cichutko odrazu bylo widac ze cos nie tak ze to niemoj antos i taki markotny byl ale teraz spi nawet mleczka niewiele wypil bo tylko 60 mla norma to 120-150 ml no ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i ze sie ode mnie niezarazi :-(

dobry wieczór

Wpadam Wam powiedzieć ze jak na razie zadnych ale to zadnych oznak , chyba trza się na sobotę przyszykować . A już myslałam ze pełnia zadziała a tu ciszaaaaa na całego

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ,, krzaczorki tez "

dobrej nocki

Witam się przy kawce!

Erbuś już coś ruszyło, wiec lada moment utulisz synusia.

Olkale a z kim Natkę zostawiasz jak wrócisz do pracy ?

Scully super że lista gotowa.

Batonik musimy się na jakieś nocne seanse rozmowne umówić, bo normalnie tęskno.

Lopciu Ty nie przesadzaj z obowiązkami. Mimo dobrego samopoczucia musisz się oszczędzać.
Do kiedy jesteś na zwolnieniu ?

Buziaczki dla Was.

U nas wszystko super. Byliśmy wczoraj na szczepieniu i Skarbuś waży już 8700g :-) pani dr powiedziała że jest super radosny i bardzo zadbany - nie ma co ukrywać że to słowa przy których rozkładam pawi ogon ;-)

Witamy się i my

Myszko super ze Szymulka pięknie rośnie , i jak mamusia slyszy takie slowa to ma prawo rozkladac ogon

Chciałam Wam powiedzieć ze zaczynamy się rozkręcać :tak: od 3 nie spię skurczyki co prawda nie za silne bol taki jak przy @ teraz co 15 minut a juz były co 10 . Jak tak bedziemy się rozkręcać to do soboty pewnie zdążymy ;-) Ale to już chyba na serio bo zaczęłam krwawić także :szok:

Miłego dnia

reklama
Erbuś a co to za krwawienie ? Czop podbarwiony ?
Bo ja pamiętam że nam na SR mówili że jak leci żywa krew to lepiej do szpitala przyjechać, a jeśli to tylko czop podbarwiony to spokojnie czekać dalej.
Może weź prysznic ciepły... jak to już się poród rozkręca to ruszy szybciej...

Ale super :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry