reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam porannie
siedzę już z kawką i próbuję poczytać ile nowych stron powstało:-p a tu pustki
ja dziś do pracy na 9.30 więc jest czas na wypicie kawki w domu
zapraszam na "napój bogów" on-line
ale za nim wstaniecie to ja pewnie będe już w pracy
miłego dnia kochane:)

erbuś bierzemy z maćku i Robin pałeczkę:-D:tak::-)

Hellloł Lopciu

... załapałam się na napój Bogów?? my dopiero niedawno wstałyśmy bo moja Królewna wczoraj wariowała z nami do 23 i jak poszła spać to wstała po 8 :sorry2:

ehhh szkoda Lopciu że już wracasz do pracy :-( mogłabyś jeszcze posiedzieć z nami na BB, a swoją drogą to powinnaś dostać na dupsko za takie gadanie że zostaniesz tu sama na wątku :angry: przecież my wszystkie zostajemy tu dopóty dopóki wszystkie z naszej paki nie zafasolkują ;-):tak:

Pozdro

P.S. Lopciu co do Acardu to ja tez go brałam i chyba chodzi o lepsze krążenie krwi, czasem poronienie może być wynikiem np. jakiegoś zakrzepu i ja dlatego też brałam zastrzyki clexane ;) a to może zapobiec

Ostatnia edycja:
reklama
Witam babolki

Lopciu Maćku Robin dla Was ~~~~~~~~~~~~ pałeczka i I ma racje zadna z nas sie nigdzie nie wybiera i cały czas jestesmy i nikt nie zostanie sam .
Dziś przyszła położna wsio ok i jak to stwierdziła ze nie mam zalozonych szwow rozpuszczalnych :wściekła/y::angry: co za brrrrrrrr z tego lekarza ale narazie nie sciagnela bo wszystko opuchnięte ech i dlatego tak ciagnie , dzis bedziemy sie werandwac i jak pieknie bedzie w sobote to na spacerek :-) I probuje dodzwonic sie na usg bioderek ale ciezko , chyba zostanie pryw wizyta .

Miłego dnia baboleczki

Witam babolki

Lopciu Maćku Robin dla Was ~~~~~~~~~~~~ pałeczka i I ma racje zadna z nas sie nigdzie nie wybiera i cały czas jestesmy i nikt nie zostanie sam .
Dziś przyszła położna wsio ok i jak to stwierdziła ze nie mam zalozonych szwow rozpuszczalnych :wściekła/y::angry: co za brrrrrrrr z tego lekarza ale narazie nie sciagnela bo wszystko opuchnięte ech i dlatego tak ciagnie , dzis bedziemy sie werandwac i jak pieknie bedzie w sobote to na spacerek :-) I probuje dodzwonic sie na usg bioderek ale ciezko , chyba zostanie pryw wizyta .

Miłego dnia baboleczki

Hej mamita ;-)

... ups ale niefajnie z tymi szwami :no: nie zazdroszczę :no:, no ale ja żyje ze szwem bo nie udało się go wyciągnąć, więc ciesz się że chociaż Twoje zdejmą, bo żebym się pozbyła mojego to muszą mi naciąć bliznę na środku i wyciągnąć :(

już niedługo Erbuś wybędziesz na pierwszy spacerek ;-):tak: fajowo, ja byłam taka podniecona ;-):-D

Pozdro

Ostatnia edycja:
Hej mamita ;-)

... ups ale niefajnie z tymi szwami :no: nie zazdroszczę :no: już niedługo Erbuś wybędziesz na pierwszy spacerek ;-):tak: fajowo, ja byłam taka podniecona ;-):-D

Pozdro

elołłłłłłłłłłłłł

No porazka normalnie ech ale co zrobic bedziemy sie smarowc masia :) i mam nadzieje ze przejdzie

No ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy wyjdziemy na spacerek i bedziemy lofrować :-D

erbuś ach pamietam to wydarzenie pierwszy spacer:-) i to werandowanie
a szwów kochana nie zazdroszczę nawet współczuję:(
batonik i erbuś chodziło mi o to że będziecie wpadać na bb tylko rano lub wieczorem bo nie będziecie miały czasu
ale żywa dyskusja się zrobiła:-D dawne czasy się przypomniały

batonik właśnie podobno bez recepty więc można samemu brać? kiedy zaczyna się brać???
dzwiniłam do ginka bo chciałam iść jutro na wizytę i pani w przychodni do mnie że na maja bo mają za dużo ludzi i może jakbym powiedziała że po poronieniu jestem to by mnie zarejestrowała a tak z bardzo dużą ochotą się zgodziłam coś mi się nie uśmiecha tam iść

erbus wklej nam fotke rogerka widzialam jedna na nk ale troszke niewyrazne ale i tak sliczny :-)a jak jest tak cieplo to po tygodniu mozna wychodzic ja z corka w lato po tygodniu juz spacerowalam
hej kobietki a ja dzis zamowilam parasolke do wozka nawet znalazlam w tych samych kolorkach co wozek bo mojemu biedakowi slonce w oczy swieci jak z nim jezdze a jutro powinien dojsc ogrodek dla malej od szwagierki juz sie niemoge doczekac i chyba go otworze i wyproboje czy malemu sie bedzie podobal bo chcialabym zeby tez mial takie cos :-)

erbus wklej nam fotke rogerka widzialam jedna na nk ale troszke niewyrazne ale i tak sliczny :-)a jak jest tak cieplo to po tygodniu mozna wychodzic ja z corka w lato po tygodniu juz spacerowalam
hej kobietki a ja dzis zamowilam parasolke do wozka nawet znalazlam w tych samych kolorkach co wozek bo mojemu biedakowi slonce w oczy swieci jak z nim jezdze a jutro powinien dojsc ogrodek dla malej od szwagierki juz sie niemoge doczekac i chyba go otworze i wyproboje czy malemu sie bedzie podobal bo chcialabym zeby tez mial takie cos :-)
och te zakupy ja za 2 tygodnie idę na roczek i też coś tam wyszukuję:)

Scully a więc Gabi będzie chodzić od 9 miesięcy skoro tak lubi spacerki:-D
no wiecie teraz jak taka ładna pogoda to was już na bb dziewczyny słabo spotkać będzie można , erba zajęta synusiem
tylko scully jeszcze zajrzy ale to tez nie już długo się skończy:-( i będę sama na wątku
a wiecie doszłam do wniosku że mamy same pary na bb bo :
Szymulek i Blancia
Antonio i Vanesska
Rogero i Gabi:-D

ja najbardziej się cieszę, że mała nie budzi mnie w nocy (pewnie też śpi) i nie chodzę do wc ;-) przynajmniej się jeszcze wysypiam ;-)
nie będziesz sama, a jak się zrobi gorąco to i ty będziesz uciekać na dwór łapać słoneczko :tak:
faktycznie parki :-D niedługo nowe będą ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Scully Ty kobieto odpoczywaj póki możesz :-D:-D a poród możesz mieć ekspresowy ;-):tak::tak: &&&&&&&
P.S. wyobrażacie sobie że zamówiłam torbę do wózka 04.04 i do dziś dnia jej nie mam :no::no::no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na dodatek gościu ma mnie głęboko w d**** i nawet na e-maile nie odpowiada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh

marzę o szybkim porodzie ;-) i mam nadzieję, że dam jakoś radę :sorry2:
ja tak kiedyś miałam (zero odp na mail i tel) i jak się wkurzyłam to wysłałam mail, że jak do tygodnia czasu nie dostanę przesyłki to zgłaszam sprawę na allegro i na policję -odrazu przesyłka przyszła :tak:

Scully to się namaszerujesz jeszcze na koniec...ja z doświadczenia Ci powiem że nie robiłabym nic, chodziłabym tylko do kina, czytała książki, odwiedzała kawiarnie...bo później niestety na początku czasu na takie rzeczy brakuje.
Z wózkiem się jeszcze później naspacerujesz, że aż nogi będą odpadać.

nogi póki co żyją, gorzej z piętami :-D idę leżeć ;-)
książki to mucę strasznie szybko teraz, bo przed porodem chcę je przeczytać (jak się da) :-p jeszcze 4 w kolejce czekają :tak:

Miłego dnia baboleczki

współczuję szewków :-( ja pewnie też będę mieć zwykłe, bo ten szpital jakiś biedny się wydaje :sorry2: ciekawe czy w aptece można kupić szwy rozpuszczalne, bo bym sobie sama kupiła i im dała ;-)

Masakra :-D tyle się nałaziłam :-D
wczoraj sama poszłam na działkę, bo się okazało, że mąż i mama mają popołudniówki, a było gorąco więc skorzystałam ;-)
dziś - działka, odwiedziny mojego dziadka, sklep, szpital (ktg), sklep i dom :-) jak wyszłam o 14:00 to dopiero się doczołgałam do domu :-D o dziwo nogi nie bolą :-p tylko pięty :sorry2: żarełko sobie zrobię i idę leżeć :tak: może książeczkę poczytam :-D
kolejne ktg w czwartek za tydzień ;-)

rano byłam zła, bo znów pół dnia nie miałam neta :baffled: wkurza mnie to -ciągle coś... :baffled:

kupiłam w Lidlu pas wyszczuplający "S" (były rozmiary: S-XXL) za 20 zł :-D u mnie w Lidlu oferta obowiązuje od dziś :tak: jest tani więc można sobie go kupić w razie czego ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą

Ale sie przez chwile gwarno zrobiło no no :)

Lopciu no juz nie moge sie doczekac spacerku musze wyjsc bo chyba cos mnie dopada

Zabciu nie mam zgranych zdjatek a na nk corcia wgrala i takie rozmazane aale obiecuje jak m zgra to wkleje

Scully biegaj biegaji zycze z calego serducha za lekkiego i szybkiego porodu ja sobie tez pas zafundowałam co by sie skorka wstąpiła z waga jest oki bo zostało 2 kg do zgubienia az w szoku jestem , gorzej ze skorka ale co tam

miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry