reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jejku jak czytam jak Wy aktywnie wakacje spędzacie to w szoku jestem.

Ja to zawsze patrzyłam żeby leżak w dobrym miejscu ulokować i mogłam tak przeleżeć z książką cały urlop :-D

Scully u nas było tak przyjęte, że dziecko z każdym dniem dostawało więcej o 10ml, czyli w 3dobie-30ml, w 7dobie- 70ml... aż dojdzie się do 120ml w 12 dobie i wtedy przy tych 120ml zostajemy.
I takie posiłki co 3 godziny. Ae wiadomo schemat schematem - życie życiem.
teraz przy synciu to raczej za dużo z tym leżakiem ulokowanym nie poleżysz teraz tak jak ja z M robimy i już niedługo i Ty babeczki bedziesz budować z piasku:)

reklama
Daaawno tu nie zaglądałam.

Scully wielkie gratulacje.

Scully u nas było tak przyjęte, że dziecko z każdym dniem dostawało więcej o 10ml, czyli w 3dobie-30ml, w 7dobie- 70ml... aż dojdzie się do 120ml w 12 dobie i wtedy przy tych 120ml zostajemy.
I takie posiłki co 3 godziny. Ae wiadomo schemat schematem - życie życiem.
U nas tak samo położne mówiły.

hej babeczki
Wpadłam poczytać a na pisanie długie to już późno ;) spać i ebo od 8 przy kompie siedzę i pracuję...
Mała ładnie zasypia więc własnie wieczór przeznaczam na to...

lopop jak zazdroszcze tego wyjazdu...też bym takie wakacje spędziła :) też najchętniej bym w każdą dziurę zajrzała :) no ale piasek i budowle też kusząca opcja :)

dobrej nocy

:-)Witam Babolki

... zaglądamy po jednodniowej przerwie, bo wczorajszy dzień prawie cały spędziłyśmy u babci na imprezie urodzinowej ;-):tak:Blania z wrażenia chyba przespała dziś całą noc od 20:30 do 7 :szok: a teraz siedzi w bujaczku i wcina książkę :laugh2: chłonie wiedzę :laugh2::laugh2: dziś czeka nas szczepienie o 11:30 :baffled: mam nadzieję że nie będzie potem marudka, pogoda póki co do d**** pochmurno i chłodno :sorry2: oby szybciutko się poprawiła bo wyjazd za pasem :zawstydzona/y:

Olkale ... ładnie jesteś teraz zabiegana co ??!! kiedy do Torunia zawitasz na cofkę :-p fajnie że Natalka daje Tobie popracować wieczorkiem ;-):tak: zuch dziewczyna ;-) a jak zachowuje się po Twoim powrocie z pracy?? pewnie odkleić się nie może co ??:-)

Lopciu ... co tam Mysza nie poleży, we dwie będziemy leżały :laugh2: w końcu dzieci mają również tatusiów :laugh2::laugh2: i z takim założeniem jedziemy ;-):tak::laugh2:

Erbix ... jak tam, dlaczego weny brak, jak mały Roro ?? a jak Twoje samopoczucie wsio si ??

Pozdrawiamy :-p

P.S. Blania dziś kończy 5 miesięcy :szok: kiedy to zleciało, normalnie szok

Obraz 237.jpg
Obraz 259.jpg
Obraz 165.jpg
Obraz 175.jpg
Obraz 214.jpg

Ostatnia edycja:
olkale jeszcze sie na wchodzisz w te dziury:)
batonik masz rację mój zawsze sie bawił z synem a ja się byczyłam tylko teraz jak urósł już to teraz w trójkę bo ciekawsze budowle można z nim robisz i takie ogromniaste
Mysza i batonik pogoda będzie super -mówię wam specjalnie zamówiona dla Was:)
a córcia jak zwykle przepiękna:)Mała Modelka z niej:)

Witam się i ja

Batonik Blania cudna , masz racje kiedy to zleciało szok az sie wierzyc nie chce

Olkale to supcio ze mozesz popracowac

U nas wsio ok :-) Roruś tez supcio cały czas grzeczniutki :tak: Wczoraj caly dzionek na dworze taka piękna pogoda wiec szkoda było siedzieć w domku , dziś tez zapowiada sie pięknie takze trzeba uszykowac do obiadku ijak mały sie obudzi wyruszamy :-)

Dzis Bąbel konczy 4 tygodnie :-)

Pozdrowionka i buziaki

Witam się i ja

Batonik Blania cudna , masz racje kiedy to zleciało szok az sie wierzyc nie chce

Olkale to supcio ze mozesz popracowac

U nas wsio ok :-) Roruś tez supcio cały czas grzeczniutki :tak: Wczoraj caly dzionek na dworze taka piękna pogoda wiec szkoda było siedzieć w domku , dziś tez zapowiada sie pięknie takze trzeba uszykowac do obiadku ijak mały sie obudzi wyruszamy :-)

Dzis Bąbel konczy 4 tygodnie :-)

Pozdrowionka i buziaki
erbuś kiedy to zleciało :szok: już ja jego przecież niedawno sie urodził:-D
wszystkiego dobrego dla R:)

reklama
erba przeciez ty dopiero urodzilas hihihihi:szok:
witam sie z ranca jak codzien start dnia o 6 moj slodziak siedzi obok w foteliku i konczy dzi 4 miesiace :-) za miesiac bedziemy mogli przejsc na spacerowke bo pediatra powiedzial ze od 5 miesiecy mozna spokojnie wozic dziecko w spacerowce na poczatku na polzezaco juz sie niemoge doczekac bo narazier ciagle wpinam w stelarz fotelik bo w gondoli to cala droge jest krzyk ze niechce lezec i ze nic niewidzi:sorry2: no ale coz poradzic dziecko jest ciekaw swiata :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry