reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki moje dziecko dzis mmnie zaskoczylo bo spal do 4 niemial podudki o 1 az w szoku bylam rano jak zobaczylam ze jasno jest..ale to chyba na otarcie lez niespodzianka bo fest zaczyna sie psuc mniedzy mna a moim i chyba tym razem sie rozstaniemy :-( poczekam do chrzcin poudaje niby rodzinke a potem zwine manatki i pewnie bede musiala wrocic do ojca bo gdzie ja sie podzieje z dwojka dzieci :-( mam juz coraz mniej sil na to wszystko juz dluzej niewytrzymam tak i w dodatku pod jednym dachem z tesciami...dobrej nocki kochane sorki ze sie tak wylewam ale jak zwykle niemam komu :-(

reklama
Jejku ale pustki...

Żabko tulam. Może jeszcze nie wszystko stracone, może warto powalczyć o wspólne szczęście. Pewnie musicie pogadać porządnie i dojdziecie do zgody. Trzymam za Was kciuki.

:-)Witam poranną cofką ;-)

... my wczoraj cały dzień prawie na lofrach no i o 18 na mszę pojechaliśmy, powiem Wam że padłam o godzinie 22:30 :szok: no i trochę cierpię na brak weny :zawstydzona/y::-(

... Żabko współczuje sytuacji, ale tak jak mówi Mysza usiądźcie spokojnie i porozmawiajcie, kurcze a nie możesz tylko z Antkiem wyjechać chociaż na weekend :confused: odpoczniesz i przemyślisz parę spraw, ale nie podejmuj radykalnych decyzji ad hoc, teraz masz trudny okres bo wszystkie problemy się nawarstwiły ale to minie wierz mi :tak: jak człowiek jest podłamany to problemy urastają do rangi katastrofy :sorry2:

Pozdrawiamy ;-)

dzieki kobietki niestety niemam gdzie wyjechac zero opcji bo szwagierka w angli juz od roku mieszka a hotele drogie zeby wypad sobie sobie zrobic a jak juz bym jechala to oboje dzieci musisalabym wziac ale rzeczywiscie moze to wszystko sie skumulowalo i dlatego przydalby sie odpoczynek od codziennosci ale niestety niema na niego szans...

Żabko a nie masz z kim dzieciaków na jeden wieczór zostawić ? Może takie sam na sam z mężem by ozdrowiło sytuację. Tylko nie można tego zostawić tak bez niczego bo się będzie sypało dalej.

Żabko a nie masz z kim dzieciaków na jeden wieczór zostawić ? Może takie sam na sam z mężem by ozdrowiło sytuację. Tylko nie można tego zostawić tak bez niczego bo się będzie sypało dalej.
jedyny wieczor sam na sam to sobot jak dzieci pojda spaca bo maz niepracuje ale ja juz wtedy jestem padnieta i niemam na nic ochoty moze tez dlatego ze tylko jedno mu w glowie a zeby mi pomoc przy dzieciach to juz nie...
dzis doszedl gajerek na chrzest wiec zrobilam przymiarke ;-) tak na pocieszenie...

Uploaded with ImageShack.us

a tu jeszcze pare fotek bo dzis robie porzadek z fotkami :-)

uwielbiam jego miny mam nadzieje ze niewrzucilam za duzo...

Ostatnia edycja:
Hej hej

Żabciu ja również trzymam kciukasy co by Wam sie ułożyło . Rownież mysle tak jak dziewczyny ze wszystko sie zebrało do kupy , i jest jak jest , ale wszystko można sobie wytlumaczyć:tak:Najlepiej najpierw porozmawiajcie ze sobą , a potem nawet krotki wieczorny spacer ;-)moze zdzialac cudaaa . Mysle ze kazda z nas przechodzila taki kryzys , jestesmy tylko ludzmi . Ale się wymadrzyłam :-D:-D:-D:-D
Kochana tylko spokoj moze nas uratowac :tak:

Myszko no szok ze Roruś tak pieknie spi dzis rowniez pobudka dopiero o 5 :szok:

Pozdrawiam Was cieplutko :-)

Hej hej

Żabciu ja również trzymam kciukasy co by Wam sie ułożyło . Rownież mysle tak jak dziewczyny ze wszystko sie zebrało do kupy , i jest jak jest , ale wszystko można sobie wytlumaczyć:tak:Najlepiej najpierw porozmawiajcie ze sobą , a potem nawet krotki wieczorny spacer ;-)moze zdzialac cudaaa . Mysle ze kazda z nas przechodzila taki kryzys , jestesmy tylko ludzmi . Ale się wymadrzyłam :-D:-D:-D:-D
Kochana tylko spokoj moze nas uratowac :tak:

Myszko no szok ze Roruś tak pieknie spi dzis rowniez pobudka dopiero o 5 :szok:

Pozdrawiam Was cieplutko :-)
dzieki spacer odpada moj sie na mnie tez czasem wnerwia ze niechce z nim sie przejsc jak dzieci spia a ja niechce dlatego ze musze sie wtedy prosic tesciow czy beda w domu i zajrza do dzieci bo jak sie niuprosze to sapia ze sobie wychodzimy a ich niepytamy o nic wiec wole siedziec w domu wieczorem a na spacer to wole isc z nim i z dziecmi a on niechetnie chodzi cala rodzina i to mnie tez wnerwia

reklama
Cześć dziewczyn.
Zobaczyłam cudnego synka żabcii musiałam się odezwać:-D aaahhh jaki ślicznyyy:tak:
Moja niunia rośnie kto wie co było to operacja odroczonai moze w ogóle nas ominie więc super, ręka u Laury coraz lepiej i powoli wychodzę z dołka:tak:
Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry