reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja już listę podpisałam :-P

Dziewczyny ja na prawdę polecam kropelki na sprawy brzuszkowe, one nie uzależniają ani nie powodują że jelita czy inne wnętrzności się przyzwyczajają. Mają za zadanie rozbić tylko te pęcherzyki powietrza i się ulatniają.
Ja Szymkowi podawałam od 3tż jak pediatra powiedziała ze ma lekko wydęty brzuszek, i żeby podawać zeby z tego jakaś kolka się nie pojawiła...no i podawałam i Szymek nigdy nie zapłakał z powodu brzuszka.
Ja podawałam na początku SS, a później Bobotic.

Ostatnia edycja:
reklama
Scully na kolkę spróbuj jeszcze noszenie w pozycji "samolot" bo wtedy też się fajnie brzuszek masuje.
Masuj brzusio, możesz coś ciepłego położyć, też powinno pomóc.

Erbuś no chłop jak dąb. Aż się wierzyć nie chce że ma dopiero 7msc. Dorodny i fajowy synuś.

Żabko to fajnie że trafiłaś do fajnych lekarzy i widać że chcą pomóc. A komisja to co może orzeknąć ?

Lopciu o to widzę że dzieciaki dobrze z Tobą mają.

Pozdrawiam Was wszystkie!
ta komisja morze dac atkie orzeczenie dzieki ktoremu bede miala duuuzo tansze przejazdy
hej kobiki
Scully wydaje mi sie ze nic nie powinno bolec , a te nitki niech Tobie polozna wyciagnie po co maja draznic moze ta ranka od nich tak jak ja mialam
Żabko bedzie dobrze ciesze sie ze odetchnelaś , czsem trzeba speca A po zaszczyku to raczej @ nie powinno byc no chyba ze minelo juz 3 miechy , moga wystapic plamienia ale nie @ . Ja tez sobie wezme zastrzyk , bo po ostatnim spontanie to mam stracha;-):tak:

Dzis uslyszalam jak moj babel placze , tzn taki atak mial 3 dni wczesniej a zdazylo sie jak go wyciagalam z lezaczka ale nie wydaje mi sie zebym go zle chwycila , dzis polozylam go na przewijaku i zaczelam masowac brzuszek i przeszlo , wiec to brzuszek Kurcze dziewczyny mokra jak szczur sie zrobilam Teraz sobie smacznie spi a ja spadam poczytac

Pozdrowionka i milego weekeendduuuu

Batonik Myszka do raportu :rofl:
no ta @ taka dziwna 21 mam wziac 2 zastrzyk juz mam recepte ale to takie skape i bardziej brazowawe i rozowe:baffled: sama juz niewiem w poniedzialek pojde do poloznej zapytam co i jak
Ja już listę podpisałam :-P

Dziewczyny ja na prawdę polecam kropelki na sprawy brzuszkowe, one nie uzależniają ani nie powodują że jelita czy inne wnętrzności się przyzwyczajają. Mają za zadanie rozbić tylko te pęcherzyki powietrza i się ulatniają.
Ja Szymkowi podawałam od 3tż jak pediatra powiedziała ze ma lekko wydęty brzuszek, i żeby podawać zeby z tego jakaś kolka się nie pojawiła...no i podawałam i Szymek nigdy nie zapłakał z powodu brzuszka.
Ja podawałam na początku SS, a później Bobotic.
ja polecam sab simplex tez zuzylam tylko 1 buteleczke i problem kolek zniknal bezpowrotnie
CZyli w trakcie karmienia ? np 5 wystarczy ?
pamietaj ze chlopcy maja slabszy uklad pokarmowy bardziej wrazliwy tak mi lekarz w szpitalu mowil

ss napisane jest ze sie saje 15 kropli przed kazdym posilkiem a ja dawalam 10 i bylo ok 5 kropli daje sie espumisanu ale on guzik pomaga

ta komisja morze dac atkie orzeczenie dzieki ktoremu bede miala duuuzo tansze przejazdy

no ta @ taka dziwna 21 mam wziac 2 zastrzyk juz mam recepte ale to takie skape i bardziej brazowawe i rozowe:baffled: sama juz niewiem w poniedzialek pojde do poloznej zapytam co i jak

ja polecam sab simplex tez zuzylam tylko 1 buteleczke i problem kolek zniknal bezpowrotnie

pamietaj ze chlopcy maja slabszy uklad pokarmowy bardziej wrazliwy tak mi lekarz w szpitalu mowil

ss napisane jest ze sie saje 15 kropli przed kazdym posilkiem a ja dawalam 10 i bylo ok 5 kropli daje sie espumisanu ale on guzik pomaga

Dziex Zabko
oki uciekam bo ide i ide

Dobrej nocki

Zabko no to oby się udało z tą komisją.
A co to za zastrzyk ? Jak się nazywa ? Bo może też pomyśle...

Fakt, chłopcy częściej mają kolki niż dziewczynki podobno.

Erbuś a tam będziesz spała... :-D

reklama
melduję się :-)

cały dzień na loferkach i tak się zeszło ;-) za to teraz nie chce mi się spać i nie wiem czy się za prasowanie nie wezmę póki troszkę chłodniej bo od jutra znowu cieplutko ma być to znowu nic nie poprasuję :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry