Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
depo-provera jesli nieplanujesz narazie wiecej dzieci to mozesz brac bo ponoc p[ozno po nim plodnosc wracaZabko no to oby się udało z tą komisją.
A co to za zastrzyk ? Jak się nazywa ? Bo może też pomyśle...
Fakt, chłopcy częściej mają kolki niż dziewczynki podobno.
Erbuś a tam będziesz spała...![]()
a ja juz po wizycie u pani psycholog i zajeciach manualnych corki bylo ok dowiedzialam sie kilka ciekawyrz rzeczy co i jak i malej podobaly sie zajecia a i musze zorganizowac mlodej "kacik zlosci" ma miec tam karton ze starymi gazetami jak bedzie miala atak to ma tam isc i sobie je podrzec a jak bede miala troche kaski to moge jej kupic taki worek na dragu do boksowania zeby na tym sie wyrzywala jak jest zla a nie rzucala wszystkim i trzaskala drzwiami
ogolnie pozytywne wrazenie i dostalam namiar na psychiatre zeby stwierdzil czy mala ma adhd , jesli stwierdzi ze tak to bede sie mogla starac o komisje
i pani psycholog stwierdzila ze duzo jest problemow ale nie wszystkie naraz, tylko bedziemyj je rozwiazywac pokolei a to zajmie duzo czasu ale jestem dobrej mysli i jakos mi tak lzej sie zrobilo na serduchu ze ktos wkoncu wskazal mi droge i swiatelko w tunelu:-)
Scully na kolkę spróbuj jeszcze noszenie w pozycji "samolot" bo wtedy też się fajnie brzuszek masuje.
Masuj brzusio, możesz coś ciepłego położyć, też powinno pomóc.

Scully wydaje mi sie ze nic nie powinno bolec , a te nitki niech Tobie polozna wyciagnie po co maja draznic moze ta ranka od nich tak jak ja mialam
już się stresuję :-(ja polecam sab simplex tez zuzylam tylko 1 buteleczke i problem kolek zniknal bezpowrotnie

Odłożyłam słodkości na boczny tor i ciekawe czy to one przypadkiem nie powodowały kolki
zobaczymy dalej... 
a jutro Ksiądz robi festyn parafialny
2 dni imprez ;-)

Gabi ma miesiąc 

ja zamowilam przez internet u goscia co go sprzedaje ale wpisz w google sprzedam sabsimplex i ci wyskoczy ja kupilam za 40 zl + 5 zl wysylkafajny pomysł z tym kącikiem ;-)
przez te kolki to dzidzia taka biedna jest :-( dobrze, że później nic nie pamięta
w poniedziałek ma być to powiem żeby sprawdziła fachowym okiem co się tam dziejejuż się stresuję :-(
a skąd go dorwałaś? :-) bo szukałam go wcześniej w aptece i powiedzieli, że nie ma go na rynku, bo nie ma polskiego atestu (a to niemiecki lek)
Gabi wczoraj nie miała kolkiOdłożyłam słodkości na boczny tor i ciekawe czy to one przypadkiem nie powodowały kolki
zobaczymy dalej...
U nas dziś imprezka z talonami na grilla (Urszula ma koncert dać, niestety z dzidzią nie pójdziemy, a zostawić też się jej nie da...)a jutro Ksiądz robi festyn parafialny
2 dni imprez ;-)
Gabi ma miesiąc
Życzę udanego weekendu :-)
koszt 46 zl skutki uboczne??? u mnie zadnych nieprzytylam a nawet schudlam 1 kg poczytaj sobie w necie ale duzo zalezy od organizmuja jak widac dobrze toleruje ten hormon a fakt na spirale tez bym sie niedala niedalaby mi sama mysl ze mam tam cos w srodku brrrrr....Witam się niedzielnie!
Scully spróbuj coś poodstawiać może pomoże na sprawy brzuszkowe, ale kolka to kolka podobno i można cudować i kombinować a franca i tak sę może pojawić.
Ja też na allegro zamówiłam, jakbyś chciała namiary to mogę Ci podesłąć bo niby nie można wystawiać tego leku więc czasami uda się komuś że wystawi na chwilę i jest aukcja dokąd allegro się nie zorientuje i nie zablokuje.
Olkale niby ba tej samej substancji jest oparte ale nie to samo, mój Szymek po Espumisanie własnie płakał, bo nie mieli w aptece Bobiticu i zakupiłam na zastępstwo i tragedia, takie pierdki u niego wywołały że aż go dupinka bolała i bidulinek się męczył.
Żabko aha...no to przemyślę ten zastrzyk, byłam zdecydowana na spiralę ale normalnie się cykam jak cykor jej założyć. Ten zastrzyk to co 3msc trzeba powtarzać ? Jaki jest koszt ? Są jakieś skutki uboczne, np tycie ?
Miłego dnia!
;-)
takze odpada
a ze mnie się lało 
i zaraz odciagacz poszedł w ruch