reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kerna ja za grzebankiem to nie , ale za usg kopniaczkami chyba wogole za byciem w ciąży
.......... czyzby mnie sie coś załączyło:szok::confused:
Batonik Blania przecudnaaaaaa , a no leci czas dzieciaczki rosna tylko dlaczego tak szybko
A why nie masz przekonania do tabsow , przeciez sa spoko , ja wybrałam zastrzyk co bym nie musiala pamietac o kolejnej tabsie, z witaminami mam problem co by je wziasc :sorry2:
No ja tez juz uciekam dosyc Tego lofrowania po necie :happy2:

reklama
erba a mi sie odechciało ciąży. Jeszcze przed drugą to na widok ciężarnej goraco mi sie robiło a teraz sobie mysle "oj biedna kobieto ile sie nameczysz":-D

Witam porannie :-)

Kerna ... no R brał wcześniej przez 5 dni NIMESIL na stan zapalny i osłonę, ale niestety nic nie pomogło więc dostał antyk póki co na 3 dni potem jak nie pomoże to chyba pójdzie na jakieś rozszerzone badania :-( powiem Ci że o tyle dobrze że lekarzem jest kolega R i zawsze o każdej porze dnia i nocy do nas przyjedzie i pewnie zrobi mu wszystkie badania specjalistyczne, a pewnie gdyby poszedł do przychodni to by powiedzieli że nic mu nie jest a już nie mówię żeby Go wysłali na jakieś dodatkowe badania :baffled: bo osłuchowo czysty :sorry: martwię się okropnie co to za dziadostwo bo jednak ta tempka mu nie odpuszcza i każdego wieczora ma :-( a dziś wstał z takim potwornym bólem głowy że schylić się nie mógł bidulek mój :-( mam nadzieję że te antybiotyk mu pomoże :tak:

Erbuś ... powiem Ci tak ja nigdy w życiu tabletek nie brałam :zawstydzona/y: bo kiedyś nie było potrzeby ;-):tak: teraz dostałam od gina receptę, wiem że one są przystosowane dla kobiet karmiących ale jakoś, no sama nie wiem dlaczego, może boję się że przytyje:baffled:

... wiecie co powiem Wam, że wczoraj byliśmy u mojej mamy i wyciągnęłam moje zdjęcia z dzieciństwa i ... Blania jest identyczna :-):tak: nawet minki robi takie same jak mamusia jak był malutka :-D jedyna różnica to że ja miałam więcej włosów :tak: super normalnie muszę zanieść gdzieś do fotografa co by mi powiększył to stare i dokleić obok Blanię, jeszcze gdyby było to zdjęcie czarno-białe to nikt by się nie zorientował hi hi hi, nie spodziewałam się że będę miała swoją małą kopię w domku :laugh2:

Pozdo

Hej :_
Pokasowały mi się cytaty:wściekła/y:
Svensonka witaaaj:-) Jaka Twoja niunia śliczna i duuuuużaaa:szok::szok::szok::szok::-D blondyneczka po mamusi! Bardzo do Ciebie podobna:tak:
Pajka ;-):-) Przykro mi że tak sięstało..Ja też miałam takie myśli, że odbiorę mojemu jedynemu, ukochanemu to co jego..moja mała naklejeczka;-) ale neistety okazało się, że naklejeczka kiedyś isę odkleja sama i idzie bawić sięobok, nie daje isę przytulić i pocałować...ale za to LAura zawsze chętna na pieszczoty:-D:-D:-D
Dzisaij zmęcozna jestem ale bardziej psychicznie. Wykańczaja mnie rehabilitantki małej...:sorry2: nadaje jedna na drugą że sorki, rzygać się chce. Za tydzień jedizemy do Wawy na turnus na dwa tyg. chyba tam zwariuję.
Aha Svensonka szkoda że Kraków...mam kawałek:dry:
Zabka i wymysliłaś ostatecznie jakie ciacho robisz?? MAsz roboty:tak: najlepeij kup gotowca z dobrego źródła:-D
Zajadał właśnie rzodkieweczkę z własnego ogródka:-)
Nie pamiętam więcej nic więc zmykam spać

erba ja tam za gabinetem nie tęsknie:-D i co miesieczne grzebanko:eek: brrrrr to nie dla mnie:eek:
no wlasnie nie a produkty bym musiala kupic juz chcialam to cytrynowe ale boje sie ze niewyjdzie gotowce chcialam kupic z cukierni gdzie maz pracuje bo maja boskie mietowe ciasto ale maja wolne przez to boze cialo wrrrr i musze sama cos zrobic maz tylko tort bezowy zrobi :-)
fakt... dawno cię nie było :sorry2: córcia jak na drożdżach rośnie :-D ja niestety do Krakowa daleko mam :-(

też bym pośmigała na rowerku :sorry2:

współczuję :-( a co tam u was ogólnie? :-p 2 mężczyzn w domu to trzeba o nich dbać ;-)

Gratuluję :-p ślicznotka :-D

Gratuluję i rośnijcie sobie zdrowo ;-)

dzisiaj? i jak po wizycie? :confused: ja to mam stresa :szok: i też się nie będę śpieszyć na wizytę ;-) niech się wszystko zagoi :tak:

Ja na chwilkę.
W sobotę wylądowałam na pogotowiu :cool: I normalnie nie mogę do tej pory uwierzyć -mam anemię :szok: Byłam taka padnięta, że rzadziej ściągałam pokarm i znów trzeba Gabi mieszanką dokarmiać :-(
Bidulka wyczuła, że coś z mamą nie tak, bo jak wróciłam to darła się na cały blok... A jak ją myk na łapki wziełam to cisza... :sorry2:
Rodzina mnie męczy i faszeruje jedzonkiem :cool2: normalnie utuczą mnie jak świnkę :-D ale tak się źle czułam, że jem wszystko i się słucham - by tylko było OK :tak:
Eh... trochę mi słabo i idę leżeć :cool:
niemartw sie jak karmisz to przewaznie kobieta je wiecej bo organizm sie domaga bo dziecko wszystko wysysa ;-) moja szwagierka kiedys jadla co kot naplakal a teraz jak karmi mala na rzadanie ( co godzine) to je , je i je hihihihihi a chuda tak samo jak kiedys
Batonik aaa no to współczuję syt. Takie wysokie gorączki daje zwykle wirusówka a antyk na wirusy coś nei bardzo. tak dają w ciemno Ci lekarze:no:
A co do fanaberii..hmmm:-D Ja nauczyłam sięsikać z małym na rękach:-D dopóki nei zrozumiałąm że to lekka przesada jakby:confused::sorry2::eek::szok::-D
Ale słodziuchna Twoja Kluseczka:tak: Moja ma 9 m-cy i pół waga 7200 i rozmiar 68:eek: a urodziła sie4200.
Aa miałam isć spać ale jakoś dojść do sypialni nie moge. A tam w wyrku czeka na mnie mój bąbel:-D Tzn Misiek, bo stary wraca we środe:-D ale zamiennika mam :tak:
to kruszynka... moj w srode mial 67 cm i 7360 wagi a urodzil sie 3350

witam sie wtorkowo :-)

Batonik zdrówka dla R .
To u nas mloda jest do taty podobna tocka w tocke , i mam zdjecie wlozone do albumu czarno-biale tatuska i wszyscy sie dziwia dlaczego , a ja mowie ze to jej tatko :) Zobaczymy do kogo podobny bedzie bąbel .
A co do tabsow anyt to niekoniecznie musisz przytyc takze na zapas sie nie martw
Kerna oj to ja mialam taki objaw pare tyg po porodzie jak widzialam kobite ciezarna to gesia skore mialam wszedzie brrr , ale teraz chyba sie o wszystkim zapomina , lecz u mnie to nierealne juz nie te latka.
Zabciu o ciasto mietowe fajnie brzmi .
Jestem ciekawa jak to u nas bedzie czy zarełko dobre bedzie , mowia ze tak bo knajpka z polecenia paru osob wiec sie obaczy
Pozdrowionka

RoRo dzis konczy 2 miesiące

witam sie wtorkowo :-)

Batonik zdrówka dla R .
To u nas mloda jest do taty podobna tocka w tocke , i mam zdjecie wlozone do albumu czarno-biale tatuska i wszyscy sie dziwia dlaczego , a ja mowie ze to jej tatko :) Zobaczymy do kogo podobny bedzie bąbel .
A co do tabsow anyt to niekoniecznie musisz przytyc takze na zapas sie nie martw
Kerna oj to ja mialam taki objaw pare tyg po porodzie jak widzialam kobite ciezarna to gesia skore mialam wszedzie brrr , ale teraz chyba sie o wszystkim zapomina , lecz u mnie to nierealne juz nie te latka.
Zabciu o ciasto mietowe fajnie brzmi .
Jestem ciekawa jak to u nas bedzie czy zarełko dobre bedzie , mowia ze tak bo knajpka z polecenia paru osob wiec sie obaczy
Pozdrowionka

RoRo dzis konczy 2 miesiące
boskie jest jest cieniutki biszkopt na tym masa kakaowa i na tym taka smietana zielona z mietowym smakiem i na wierzchu pomazane czekolada ach niebo w gebie hihihi a moze ty masz jakis fajny przepis????

batonik zdrówka dla M Blancia słodka a już kiedyś ci napisała że wykapana mamausia:)
erbuś wszystkiego naj dla Roro:)
kerna drobniutka ta twoja zabka:)
och zazdroszczę spania z bąbelkiem tak fajnie wtulic się w małe słodkie ciałko dziecka:)
zabko u mnie dzisiaj na zakończeniu mieli rodzice zrobione cappucino, tort szampański, i biszkopt z kremem i truskawkami a potem kupne ciasta ale pzepisu jeszcze na cappucino nie mam :( więc nie pomogę u nas piekarnia i cukiernia mają jutro do czwartku wolne

batonik zdrówka dla M Blancia słodka a już kiedyś ci napisała że wykapana mamausia:)
erbuś wszystkiego naj dla Roro:)
kerna drobniutka ta twoja zabka:)
och zazdroszczę spania z bąbelkiem tak fajnie wtulic się w małe słodkie ciałko dziecka:)
zabko u mnie dzisiaj na zakończeniu mieli rodzice zrobione cappucino, tort szampański, i biszkopt z kremem i truskawkami a potem kupne ciasta ale pzepisu jeszcze na cappucino nie mam :( więc nie pomogę u nas piekarnia i cukiernia mają jutro do czwartku wolne
no a cukiernia meza zamknieta az do niedzieli ale jaz mam przepis na ptasie mleczko 2-warstwowe z truskawkami i galaretka 1 warstwa czekoladowa z mleka gotowanego skondensowanego kakaowego a 2 warstwa z serkow homogenizowanych :-) i na to truskawki i galaretka :-) niewyglada skomplikowanie wiec zrobie i mam nadzieje ze bedzie pyszne :-)

Dzień dobry wakacyjnie :-)

Zabciu za duzo nie ma co robic chyba ze takie łasuchy u Ciebie ;-)
A my dziś od rana na dworze wyruszyliśmy przed 9 to przed 13 w domciu , troche odpoczynku i dalej ruszamy szkoda tak pieknego dzionka :tak:
Buziaki misiaki

reklama
witam sie :)

współczuję :-( a co tam u was ogólnie? :-p 2 mężczyzn w domu to trzeba o nich dbać ;-)

W sobotę wylądowałam na pogotowiu :cool: I normalnie nie mogę do tej pory uwierzyć -mam anemię :szok: Byłam taka padnięta, że rzadziej ściągałam pokarm i znów trzeba Gabi mieszanką dokarmiać :-(
Bidulka wyczuła, że coś z mamą nie tak, bo jak wróciłam to darła się na cały blok... A jak ją myk na łapki wziełam to cisza... :sorry2:
Rodzina mnie męczy i faszeruje jedzonkiem :cool2: normalnie utuczą mnie jak świnkę :-D ale tak się źle czułam, że jem wszystko i się słucham - by tylko było OK :tak:
Eh... trochę mi słabo i idę leżeć :cool:

no trzeba dbać trzeba:) uważaj na siebie:) i dbaj:) dzieci czują jak cos jest nie tak...
no i gratuluję bo nie miałam okazji :) oczywiscie kruszynki na świecie:)

:biggrin2:Witam wieczornie

Zabciu rowiez buziole dla Antonioo :-)

Scully dbaj o siebie jak karmisz to wciagaj smialo jedzonko nie przytyjesz;-):tak:

Lopciu jeszcze 2 dni i labbaaa :blink:

A wiec ( wiem ze nie zaczyna sie zdania od a wiec ale ja lubie :happy2:) Jestem po wizycie wsio ok wszystko cale nic nie wypada ;-), ale mam sie oszczedzac nie dzwigac , a co do spojenia i do kosci ogonowej to do pol roku moze bolec :szok::-(. Pani doktor zapisalam mi zastrzyk ;-) jak karmie , a potem moze wkladka mirena ale normalnie droga jest :shocked2:800 i 400 zl zamontowanie :szok: troszku sie boje bo slyszalam ze zalozenie boli , a ona zapewniala mnie ze nie i sama nie wiem , ale to temat na pozniej .
No to zdalam relacje, a i Scully nie boj sie nic nie bolało :-) a tez mialam stresa :eek:
Narka

hmm jak bym sie na Twoim miejscu zastanowiła nad wkładką znam kilka przypadków wkładki+ciąży...moja znajoma rodziła najpierw wkładkę a potem dziecko i o mały włos wkładka nie wbiłab się w główkę dziecka,...

Hej :_
Pokasowały mi się cytaty:wściekła/y:
Svensonka witaaaj:-) Jaka Twoja niunia śliczna i duuuuużaaa:szok::szok::szok::szok::-D blondyneczka po mamusi! Bardzo do Ciebie podobna:tak:
Pajka ;-):-) Przykro mi że tak sięstało..Ja też miałam takie myśli, że odbiorę mojemu jedynemu, ukochanemu to co jego..moja mała naklejeczka;-) ale neistety okazało się, że naklejeczka kiedyś isę odkleja sama i idzie bawić sięobok, nie daje isę przytulić i pocałować...ale za to LAura zawsze chętna na pieszczoty:-D:-D:-D
Dzisaij zmęcozna jestem ale bardziej psychicznie. Wykańczaja mnie rehabilitantki małej...:sorry2: nadaje jedna na drugą że sorki, rzygać się chce. Za tydzień jedizemy do Wawy na turnus na dwa tyg. chyba tam zwariuję.
Aha Svensonka szkoda że Kraków...mam kawałek:dry:
Zabka i wymysliłaś ostatecznie jakie ciacho robisz?? MAsz roboty:tak: najlepeij kup gotowca z dobrego źródła:-D
Zajadał właśnie rzodkieweczkę z własnego ogródka:-)
Nie pamiętam więcej nic więc zmykam spać

erba ja tam za gabinetem nie tęsknie:-D i co miesieczne grzebanko:eek: brrrrr to nie dla mnie:eek:

ja chcę 2 smyka :) i jest mi obojętne czy chlopak czy dziewczynka, ale jak Sebek bedzie troszkę starszy :) myslę, ze zaczniemy produkcje jak Sebek bedzie miał 1,5 roku:)

Batonik aaa no to współczuję syt. Takie wysokie gorączki daje zwykle wirusówka a antyk na wirusy coś nei bardzo. tak dają w ciemno Ci lekarze:no:
A co do fanaberii..hmmm:-D Ja nauczyłam sięsikać z małym na rękach:-D dopóki nei zrozumiałąm że to lekka przesada jakby:confused::sorry2::eek::szok::-D
Ale słodziuchna Twoja Kluseczka:tak: Moja ma 9 m-cy i pół waga 7200 i rozmiar 68:eek: a urodziła sie4200.
Aa miałam isć spać ale jakoś dojść do sypialni nie moge. A tam w wyrku czeka na mnie mój bąbel:-D Tzn Misiek, bo stary wraca we środe:-D ale zamiennika mam :tak:

moj smyku waga wyjściowa 3080 g teraz waży jakieś 8300 miesiac temu tyle ważyl, ale wzrost 78 cm... wchodzimy w rozmiar 80 :szok: czasami 86:szok:tylko,z e on taki chudy i masakra z nim jest...

[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry