Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też wpadam na zwiady wieczorne
No Myszka w koncu się pokazałaś helołłłłłł:-)
Batonik a moze u Blani to tylko chwilówka
a z drugiej strony umiejętność picia z butelki to duża wygoda jeśli chcesz się czasem gdzieś wyrwać ;-)... no mam nadzieje i dlatego się jeszcze cycujemy ;-)a z drugiej strony umiejętność picia z butelki to duża wygoda jeśli chcesz się czasem gdzieś wyrwać ;-)
bedzie si mowie Ci![]()
mam nadzieję, bo troszkę mi wczoraj było przykro i łezka w oku się kręciłaa z drugiej strony pół roku cycka to i tak nie mało więc ... sama już nie wiem mam mieszane uczucia ....
hej moze blanci za slabo leci z cycusia wyczula ze z butli szybciej idzie ale moze to chilowe niewiadomo ....Ja również witam wieczornie ;-)
... brak weny, pozdrawiam wszystkie baboki'
Palissa ... gratuluję synusia ;-)kurcze ja też Erbuś niedawno byłam w 30tc i położyli mnie do szpitala :-( a za 6 tyg przyszła na świat moja Kruszynka :-)
... u nas ogólnie wsio Ok, poza tym że Blanka delikatnie pogniewała się na mamusi cycki a polubiła butlę i bebilon peptico sprawiło że od wczoraj jestem w mega szoku
do tej pory nie udawało jej się nawet pociągnąć dobrze a od wczoraj potrafi wciągnąć 120ml mleka i to tego świństwa
nie wiem o co kaman :-( smutno mi było wczoraj jak nie wiem
:-( czy to możliwe żeby tak z dnia na dzień nie chciała jeść cyca ???
Pozderki

I ja na razie przestać nie mam zamiaru..mi to nei ciaży i Laurze też wiec powodów do zakończenia karmienia nie widzę;-) Na wieczór tylko daję jej butlę ale tylko po opróżnieniu obu wymion;-)
Każde pominięcie karmienia zmniejsza u ciebie produkcję