87zabka
Fanka BB :)
hej kobietki niebylo tak zle tylko jak juz mlodego ochrzcili to zaczal strasznie marudzic w kosciele bo juz zmeczony byl ciazko bylo go uspokoic i cala msze proboszcz na nas krzywo patrzyl niewiem czemu moze dlatego ze juz taki duzy i dopiero chrzczony...ale on wogole to dzieci nielubi,,, jak uczy je do komuni to siedrze no i mi proponowal chrzest o 22 w sobote przed wielkanoca w ten ziab moze dlatego krzywo patrzyl, a niewiem, olac to wazne ze juz po wszystkim goscie sie najedli troche zostalo ale do jutra to opanujemy hihihiih ale ciesze sie bo ogolnie widac ze papu mialo powodzenie bo wszystkiego zostalo tylko po troszku :-)
milego dnia dziewczyny spadam pranie wstawic i nagotowam malemu obiadku w sloiczki :-)
milego dnia dziewczyny spadam pranie wstawic i nagotowam malemu obiadku w sloiczki :-)

. Pracujemy nad tym od roku, ale dopiero w zeszłym tygodniu trafiliśmy do kliniki leczenia niepłodności. Tam lekarz od razu zaczął działania, a nie jak mój gin do tej pory: czekać, nic nie jest od razu. Ta od razu się okazało, że mój M ma bardzo słabe nasienie, które się nadaje tylko do IUI, nie było hasła poczekajcie jeszcze samo przyjdzie. Żałujemy tylko, że od razu nie zaczęliśmy badań od męża, ale zaczyna wszystko byc na dobrej drodze:-). Tylko to czekanie to mnie niekiedy dobija, jutro mam badanie na drożność jajowodów i potem się dowiem co dalej.