Scully
mamusia :)
Scully super ze doszło i wsio ok![]()
I duzo duzo zdrówka
nie dałam rady wysłać w piątek
poszło w poniedziałek
mam nadzieję, że doszło 
pozdrawiam was wszystkich u mnie ok ....musze was nadrobic
gratuluję synka

witam was
pamiętacie mnie jeszcze?
dawno nie byłam u was. pozdrawiam cieplutko was
dziewczynki mąż sprzedaje srebro na allegro. gdybyście były zainteresowane to piszcie śmiało! dla tych co mnie znają cena do negocjacji!!! ;* całuję
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
pozdrowienia ;-) zaglądaj do nas i pisz co u ciebie

witam niedzielnie
u mnie zawitała @ hmmmboląca strasznie
:-
hej kobietki niebylo tak zle tylko jak juz mlodego ochrzcili to zaczal strasznie marudzic w kosciele bo juz zmeczony byl ciazko bylo go uspokoic i cala msze proboszcz na nas krzywo patrzyl niewiem czemu moze dlatego ze juz taki duzy i dopiero chrzczony...ale on wogole to dzieci nielubi,,, jak uczy je do komuni to siedrze no i mi proponowal chrzest o 22 w sobote przed wielkanoca w ten ziab moze dlatego krzywo patrzyl, a niewiem, olac to wazne ze juz po wszystkim goscie sie najedli troche zostalo ale do jutra to opanujemy hihihiih ale ciesze sie bo ogolnie widac ze papu mialo powodzenie bo wszystkiego zostalo tylko po troszku :-)
milego dnia dziewczyny spadam pranie wstawic i nagotowam malemu obiadku w sloiczki :-)
fajowo, że wszystko się udało

...no i co to za problem że ktoś przyjdzie z dzieciem.
Osobiście to jakby mi ktoś dał do zrozumienia że mam przyjść bez dziecka to bym się chyba obraziła i nie poszła.
no oficjalnie
i właśnie i tak zamierzam go zabrać posiedzi troszkę w hotelu potem pobawi się na placu zabaw i potem spanko
właśnie też nie mogę ich zrozumieć to wesele będzie jakieś sztywne
A co to za zwyczaje jak mozna powiedziec ze bez dzieci no tak po pewnie bedzie na zasadzie zastaw sie a pokaz sie a za dzieciaki trza placic i pewnie dlatego
hm...
my też zapraszaliśmy bez dzieci
mamy duuużą rodzinę (każdy z kuzynostwa ma min 1 dziecko) i nie stać nas było zapraszać dzieci (szczególnie, że musielibyśmy płacić za dziecko jak za dorosłego)
nikt się nie pogniewał i wszyscy się świetnie bawili 
... dziś śmigamy na szczepienie na pneumo o 12:30 ale na szczęście idzie z nami tatuś ;-)![]()
i jak na szczepieniu??
Hej dziewczyny jak tak przeglądam to forum to normalnie aż Wam zazdroszczę tych bobasków- same słodziaszki!!!Ciekawe kiedy ja i czy w ogóle będę się mogła pochwalić takim skarbem. Pracujemy nad tym od roku, ale dopiero w zeszłym tygodniu trafiliśmy do kliniki leczenia niepłodności. Tam lekarz od razu zaczął działania, a nie jak mój gin do tej pory: czekać, nic nie jest od razu. Ta od razu się okazało, że mój M ma bardzo słabe nasienie, które się nadaje tylko do IUI, nie było hasła poczekajcie jeszcze samo przyjdzie. Żałujemy tylko, że od razu nie zaczęliśmy badań od męża, ale zaczyna wszystko byc na dobrej drodze:-). Tylko to czekanie to mnie niekiedy dobija, jutro mam badanie na drożność jajowodów i potem się dowiem co dalej.
słonko uda się napewno tylko musicie dłużej poczekać
najważniejsze, że lekarz dobry się trafił 
U mnie kiepsko... napiszę następnym razem, bo Gabi się obudziła i woła

boląca strasznie
. Pracujemy nad tym od roku, ale dopiero w zeszłym tygodniu trafiliśmy do kliniki leczenia niepłodności. Tam lekarz od razu zaczął działania, a nie jak mój gin do tej pory: czekać, nic nie jest od razu. Ta od razu się okazało, że mój M ma bardzo słabe nasienie, które się nadaje tylko do IUI, nie było hasła poczekajcie jeszcze samo przyjdzie. Żałujemy tylko, że od razu nie zaczęliśmy badań od męża, ale zaczyna wszystko byc na dobrej drodze:-). Tylko to czekanie to mnie niekiedy dobija, jutro mam badanie na drożność jajowodów i potem się dowiem co dalej.