Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz powoli zaczynam pakowac dzieci mimo ze to tylko na noc to jak zobaczylam ile trzeba wziac na przebranie wrazie czego i wogole to ta moja torba bedzie raczej calkiem spora
no ale trudno najwiecej do pakowania jest oczywiscie dla mlodego
mleko, kaszka, kleik, ciuchy ,pieluchy, kosmetyki ach... ale to nic napewno bedzie fajnie bo tam czeka na nas mala Majeczka ktora jest 2,5 miesiaca starsza od Antosia
wiec bedzie ciekawie :-) jak na chrzcinach sie spotkali albo u dziadka na urodzinach to pelne zainteresowanie i jedno drugie lapalo i cignelo 

milego dnia kobietki mimo kiczowej pogody i napewno boli glowy ( ja mam okropny i juz zawalczylam tabsa)powiem Ci tak
ja robiłam bład, ze eliminowałam rzeczy, na które Sebek mial uczulenie... bo miał dosłownie na wszystko... wysypka była koszmarna...zaogniona itd. odkąd podaję mu alergeny +rzeczy, które go nie uczulają wysypka zniknęla... dziwne... ostatnio go wysypało delokatnie po nektarynce, ale się tym nie przejmuje odstawie i spróbuje za 3 tygodnie znowu podać. Jedyne nie podaje kalafiora bo na to go mega wysypuje...
no i najważniejsze jak córka bedzie jadła juz normalne rzeczy znajdz sklep, gdzie jak bedziez oczywiscie gotowąła kupuj rzeczy u takich sklepikarzy a nie w marketach bo tam sa tak nafaszerowane rzeczy chemią, ze szok... ja mam sklepikarza takeiego co po jego rzeczach Sebka nie wysypuje
a nie mowili Ci, ze niski wynik moze byc spowodowany karmieniem i Twoją dietą??
dopiero jak zaczełam na necie czytać to wyszło, że może być właśnie od tego
masakra 
witam moje e-koleżanki
troszkę was poczytam co u was...)

Karmię jeszcze małą, ale żadziej -w zależności od samopoczucia. Niestety trzeba dokarmiać... :-(
na wakacjach?? 
zresztą tak jak my
u nas wsio OK
u Blani zębolków ani widu ani słychu
śpi już nasza Królewna w obniżonym do połowy łóżeczku, wcina mleko z butli jak stara choć daję jej 1 dziennie póki co
no i w wózku na pół leżąco już nie specjalnie chce jeździć
ciekawskie jajeczko
a i Blanka nie rozstaje się ze smoczkiem 
to by było na tyle 
masz co dźwigać od samego początku
i co ze spacerówką ??? 

ale widocznie tyle potrzebuje juz chcialam go kluc na poziom cukru i tsh , ale pielegniarka ktora go wazyla postawila mnie do pionu i juz przestalam sie doszukiwac A wozek na pewno bedzie zakupiony tylko caly czas szukam nie moze mi wyjsc z głowy B-smart tylko to sedzisko
w sumie znalazlam na allegro polskiego producenta w miare z fajna bryką , ale to sie zobaczy no i widzialam u nas w promocji spacerowke musty tylko ten czarny kolor takze caly czas temat na tapecie 
o wlasnie zaczęło Lece bo obudził się mój książe po 45 minutowej dzemce