reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja się wyjątkowo witam popołudniowo!

Szymuś śpi, W. wysłałam na poczte, więc zaglądnęłam coś tam sprawdzić no i standardowo zachaczyłam o bb :-)

Erbuś no zobaczymy jak to z tymi zębolkami będzie.
A u Rorusia już coś widać w buzince, żeby jakieś perełki się pojawiały ?
Piękną ma wagę, jest co nosić od małego ;-)

Batonik przestań się włóczyćpo ludziach tylko wracaj z dzieckiem do domu...bo aż mnie korci żeby się pochwalić ile Blanulka waży :-D

Jejku u nas tak gorąco że idzie zwariować, 33 w cieniu. Dobrze że młody poszedł spać bo na spacer nie ma szans, więc jak się wyśpi to akurat się wieczór zrobi i może coś się ochłodzi.

Zmykam pobuszować na allegro :-)

Jakbyście chciały jakieś fajowe czapki to tutaj są piękne (przynajmniej dla mnie) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Ehhh jestem, jestem Czarownico (Mysza):-p ściągasz mnie do tej chałupy a tu nikt na mnie nie czeka to co mam robić ;-)

... a no po kolei, Blania była bardzo grzeczna podczas badania :szok: nawet nie kwęknęła tylko uśmiechy rozdawała ;-):tak: byłam w szoku bo zawsze był płacz jak tylko wchodziłyśmy do gabinetu i śmiałam się że gorzej znosi badanie niż szczepienie :-D ale luuuuzzzz potem było ważenie i .... Klusiaczek waży 9035g :-p liczyłam koło 9.500g :dry: pediatra mówiła że lekko poniżej swojego centyla ale nie ma się czym denerwować ;-):tak: Blania dziś dostała naklejkę dzielnego pacjenta hi hi hi hi :-D:-D:-D :tak: potem zastrzyk i chwila bardzo żałosnego płaczu a potem lulanko w drodze powrotnej i do tej pory odpukać nic się nie dzieje ;-) mam nadzieje że nie będzie miała temp :baffled:

... na marginesie ... @@@@@@@@@@@@@@ przylazła :-p

Kinia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopciu jasne, że bym podrzuciła a teraz jednak wychodzi na to że komuś tę @ wstrętną zabrałam ;-):tak:&&&&&&&&&&

PZDR

Heloł!

Batonik aaa już myślałam że małego krakuska do tarnowa przywiozłaś w brzuchu :-D :-D :-D fajnie by było! taka pamiatka na całe życie z długiego sierpniowego weekendu :-D ale kto wie...kto wie... test czasami też błędnie wychodzi :-D
Ucałuj moją Blanulkę!

Kinga &&& tylko zaraz po lekarzu się melduj z wieściami.

Żabko nie zrozumiałam do końca o co chodzi z tymi zębami, ale chyba nie do końca jest to prawdę. U sąsiadów jest chłopczyk który jak miał 6,5msc miał już 8zębolków.

Buziaki
z dziecmi to roznie corka od 4 miesiaca ile miesiecy tyle zebow miala a u malego narazie tylko 2 i dalej czekamy :-)
Ehhh jestem, jestem Czarownico (Mysza):-p ściągasz mnie do tej chałupy a tu nikt na mnie nie czeka to co mam robić ;-)

... a no po kolei, Blania była bardzo grzeczna podczas badania :szok: nawet nie kwęknęła tylko uśmiechy rozdawała ;-):tak: byłam w szoku bo zawsze był płacz jak tylko wchodziłyśmy do gabinetu i śmiałam się że gorzej znosi badanie niż szczepienie :-D ale luuuuzzzz potem było ważenie i .... Klusiaczek waży 9035g :-p liczyłam koło 9.500g :dry: pediatra mówiła że lekko poniżej swojego centyla ale nie ma się czym denerwować ;-):tak: Blania dziś dostała naklejkę dzielnego pacjenta hi hi hi hi :-D:-D:-D :tak: potem zastrzyk i chwila bardzo żałosnego płaczu a potem lulanko w drodze powrotnej i do tej pory odpukać nic się nie dzieje ;-) mam nadzieje że nie będzie miała temp :baffled:

... na marginesie ... @@@@@@@@@@@@@@ przylazła :-p

Kinia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopciu jasne, że bym podrzuciła a teraz jednak wychodzi na to że komuś tę @ wstrętną zabrałam ;-):tak:&&&&&&&&&&

PZDR
lekarz ci powiedzial ze ponizej centyla?przeciez Blaneczka wyglada na super zdrowe dziecko taki slodki pucolowaty szkrab dziwi mnie opinia lekarza..ale najwazniejsze ze zdrowa i slicznosci az milo popatrzec to moj chuderlaczek to niewiem...musze kiedys lekarza zapytac a ty teraz na jakims dodatkowym szczepieniu bylas? bo my mamy teraz dopiero po 1 urodzinach szczepienie zapisane hmmmm...

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny nie wiem czy dobrze trafilam a jesli to nie ten temacik to z gory przepraszam:) Mam do was starajacych sie pytanie a mianowicie stram sie z moim M juz dosc dlugo o dzidzie przeszlam przez pewien etap badan i wszystko wykazalo ze w porzadku i nie ma przeszkod zebym mogla normalnie zajsc ale niestety kolejne miesiace nie przynosily rezultatu wiec sobie odpuscilam na jakis czas gdyz bylam juz tym troszke zmeczona ale teraz ostani miesiac znowu zaczelismy starania i zastanawia mnie jedna rzecz gdyz wydazyla sie pierwszy raz a chodzi mi o to ze 10 dni po owulacji (ogolnie dniach plodnych gdzie bylo przytulanko) zaczelam plamic napierw byl to sluz zabarwiony krwia pozniej co jakis czas sluz bardziej brazowy bym powiedziala i trwa on do dzis Ostatnia miesiaczke mialam 21 lipca trwala normalnie 7 dni( cylke mam co 35 dni regularne ) nie wiem co mam o tym myslec zastanawiam sie czy to moze jest plamienie implatacyjne i czy moze nam sie wkoncu udalo bo nigdy takich plamien nie mialam jak mialam miec miesiaczke to byla to kwestia paru godzin jak widzialam krew na wkladce zeby sie rozkrecila na maxsa i dodam ze mam dosc obfite miesiaczki a teraz taka sytacja i to plamienie juz 5 dzien z rzedu Dziewczyny moze mi ktoras cos napisac na ten temat moze ktoras z was tak miala ??? Bede bardzo wdzieczna.....z testem czekam bo nieiwem czy to jeszcze nie za wczesnie....... Moze tutaj ktoras z was mi odpisze i udzili kilku wiadomosc na ten temat Pozdrawiam wszystkie starajace sie :):0

Witam was dziewczyny nie wiem czy dobrze trafilam a jesli to nie ten temacik to z gory przepraszam:) Mam do was starajacych sie pytanie a mianowicie stram sie z moim M juz dosc dlugo o dzidzie przeszlam przez pewien etap badan i wszystko wykazalo ze w porzadku i nie ma przeszkod zebym mogla normalnie zajsc ale niestety kolejne miesiace nie przynosily rezultatu wiec sobie odpuscilam na jakis czas gdyz bylam juz tym troszke zmeczona ale teraz ostani miesiac znowu zaczelismy starania i zastanawia mnie jedna rzecz gdyz wydazyla sie pierwszy raz a chodzi mi o to ze 10 dni po owulacji (ogolnie dniach plodnych gdzie bylo przytulanko) zaczelam plamic napierw byl to sluz zabarwiony krwia pozniej co jakis czas sluz bardziej brazowy bym powiedziala i trwa on do dzis Ostatnia miesiaczke mialam 21 lipca trwala normalnie 7 dni( cylke mam co 35 dni regularne ) nie wiem co mam o tym myslec zastanawiam sie czy to moze jest plamienie implatacyjne i czy moze nam sie wkoncu udalo bo nigdy takich plamien nie mialam jak mialam miec miesiaczke to byla to kwestia paru godzin jak widzialam krew na wkladce zeby sie rozkrecila na maxsa i dodam ze mam dosc obfite miesiaczki a teraz taka sytacja i to plamienie juz 5 dzien z rzedu Dziewczyny moze mi ktoras cos napisac na ten temat moze ktoras z was tak miala ??? Bede bardzo wdzieczna.....z testem czekam bo nieiwem czy to jeszcze nie za wczesnie....... Moze tutaj ktoras z was mi odpisze i udzili kilku wiadomosc na ten temat Pozdrawiam wszystkie starajace sie :):0
witaj mi to wygląda na okres w ciąży przecież jest możliwe plamienie co miesięcznie a wiadomo że jest to bardziej zabarwienie brunatne niż żywa krew i słabsze
życzę ci tego
a może teścik z rana zrób?

Witam Cie lopop wiesz sama sie zastanawiam czy to okres :/ naprawde pogubilam sie ta sytuacja gdyz jak juz wspomnialam to niby plaminie bo naprawde jest tego bardzo malutko i zaczelo sie juz w sobote, brzuch nawet nie pobolewa mnie jak zawsze co miesiac tylko jest takie dziwne ciagniecie a tutaj musze zaznaczyc ze miesiaczki mam bolesne obfite i juz tak tydzien przed czuje bole skurcze i to dosc mocno a teraz naprawde jest inaczej :/ Dzis troche poczytalam o tym i wynalazlam ze takie wlasnie plamienia maga wystepowac od 7 dnia po owulacji gdy dochodzi do implantacji zarodka wiec dlatego sie teraz zastanawiam.Miesiaczka przypada mi na jutro wiec jesli do jutra sie nie rozkreci to napewno zrobie test jak myslisz wynik powinin byc juz wiarygodny?? pozdrawiam

:-)helloł babolce ;-)

... Żabko tak byłam na dodatkowym szczepieniu, ostatnia dawka pneumokoków :tak: a co do opinii lekarza to wiesz w siatkach centylowych chodzi nie o to ile dziecko waży tylko jaki ma przyrost, poza tym Blanka jest wcześniakiem i powinna być mierzona siatką centylową wcześniaków a że ładnie się rozwija to idzie siatką centylową normalną :tak: pewnie w sc wcześniaków byłaby poza swoim centylem ;-) na szczęście nie jest to nic niepokojącego bo jest zdrowa i wszystkie wyniki ma prawidłowe ;-):tak:

... Lopciu dawaj tego swojego małpiszona bo normalnie nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz uparła się czy co, gadać jak do ściany :dry: (myślisz że ją wystraszyłam??!!)

... ehhh babolki czasem wyjazd R przynosi więcej korzyści niż strat - hi hi hi - bynajmniej poprasowałam wszystko co do sztuczki ;-)

reklama
hihi batonik no pewnie

mogę podrzucić ci moje prasowanie jak masz taki zapał???:zawstydzona/y:
u mnie miały być upały a tu pochmurno z rana może się rozkręci do południa i wyjdzie słońce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry