Mysza84
Fanka BB :)
A ja się wyjątkowo witam popołudniowo!
Szymuś śpi, W. wysłałam na poczte, więc zaglądnęłam coś tam sprawdzić no i standardowo zachaczyłam o bb :-)
Erbuś no zobaczymy jak to z tymi zębolkami będzie.
A u Rorusia już coś widać w buzince, żeby jakieś perełki się pojawiały ?
Piękną ma wagę, jest co nosić od małego ;-)
Batonik przestań się włóczyćpo ludziach tylko wracaj z dzieckiem do domu...bo aż mnie korci żeby się pochwalić ile Blanulka waży
Jejku u nas tak gorąco że idzie zwariować, 33 w cieniu. Dobrze że młody poszedł spać bo na spacer nie ma szans, więc jak się wyśpi to akurat się wieczór zrobi i może coś się ochłodzi.
Zmykam pobuszować na allegro :-)
Jakbyście chciały jakieś fajowe czapki to tutaj są piękne (przynajmniej dla mnie) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Szymuś śpi, W. wysłałam na poczte, więc zaglądnęłam coś tam sprawdzić no i standardowo zachaczyłam o bb :-)
Erbuś no zobaczymy jak to z tymi zębolkami będzie.
A u Rorusia już coś widać w buzince, żeby jakieś perełki się pojawiały ?
Piękną ma wagę, jest co nosić od małego ;-)
Batonik przestań się włóczyćpo ludziach tylko wracaj z dzieckiem do domu...bo aż mnie korci żeby się pochwalić ile Blanulka waży
Jejku u nas tak gorąco że idzie zwariować, 33 w cieniu. Dobrze że młody poszedł spać bo na spacer nie ma szans, więc jak się wyśpi to akurat się wieczór zrobi i może coś się ochłodzi.
Zmykam pobuszować na allegro :-)
Jakbyście chciały jakieś fajowe czapki to tutaj są piękne (przynajmniej dla mnie) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ściągasz mnie do tej chałupy a tu nikt na mnie nie czeka to co mam robić ;-)
nawet nie kwęknęła tylko uśmiechy rozdawała ;-)
byłam w szoku bo zawsze był płacz jak tylko wchodziłyśmy do gabinetu i śmiałam się że gorzej znosi badanie niż szczepienie
pediatra mówiła że lekko poniżej swojego centyla ale nie ma się czym denerwować ;-)