reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I ja sie witam

Myszko wiem wiem ,kurcze ta polityka pro-rodzinna w naszym kraju :no:masakra :wściekła/y:
....ja w domku wszystko porobione mlodzieniec ma sieste jak sie obudzi ruszamy

Miłego dzionka !

reklama
No nareszcie jakieś towrzystwo do cofki.

a tak na marginesie równo 3msc temu wyszedł Szymkowi pierwszy ząbek, matka wtedy ryczała z radości jak głupia...za parę dni wyszedł kolejny i od tej pory cisza. Nic więcej w buzince się nie pojawiło.
ostatnio czytalam ze dziecku srednio wychodzi 1 zabek na 2 miesiace jakos tam obliczyli ze zabki rosna tak ze wychodzi co 2 miesiace 1 :-) chyba zagmatwalam ale chyba wiesz o co kaman ze 2 zabki maja 4 miesiace na wyscie czyli ja wyszedl 1 t kolejny moze dopiero po4 miechach wyjsc, ja tez nadal czekam na nastepne puki co mamy 2 na dole wyszly rowno razem a teraz cisza...
czesc dziewczyny

u mnie m@łpy niet... ale test niegatywny :\\ bu... szkoda
poczekam na bieg wydarzeń..

pozdrawiam was mocno
spoko powtarzaj tesciora co 3 dni i sie pewnie cos wkoncu pokaze
... no a my póki co szukamy zębolków i cisza :eek:...

... Kinia &&&&&&&&&&& może jeszcze za wcześnie ;-):tak: Żabce też bardzo pomału beta przyrastała :tak:

... Erbix leci czas a Roruś już 4 miechy skończył ehhh ;-):tak: gratulujemy pierwszego jabłuszka ;-) kiedy to było hi hi Blania młóci teraz słoiki po 220g hi hi hi :-p

Pzdr
oj pamietam pamietam do dzis ma te moje bladziochy co galy wytrzeszczalam zeby cos dojrzec :-D dopiero po ponad tygodniu chyba wyszedl wyrazny test i mowili ze jak tak slabo i pozno widac to na chlopca i sprawdzilo sie ;-)
dziękuję wam za wsparcie... no może jeszcze się zmienić to fakt. narazie czekam spokojnie
nie czuje się okresowo...
wogóle to dziwnie sie czuje a ciezko to opisać.
Pozdrawiam was, na pewno dam znać ci i jak... buziaki
Miłego...
powtorz test albo idz na bete jak chcesz miec pewnosc :-) trzymam dalej kciuki

hejka erbuś fajnie tak w domciu no nie:)
zabka wszystkiego najlepszego dla Klaudii:)
i dla Antonio z okazji skończenia 7 miesiąca:)
no klaudia miala 18 a antonio 20 :-) a pajki maluszek tez teraz mial roczek no nie/ 16 bodajze o ile sie niemyle pewnie roboty mial przed roczkiem sporo kurcze jeszcze troche i mycha potem batonik a potem ja bedziemy roczki szykowac boze jak ten czas popyla

Witamy się z rana ;-) przy cofce :tak:

... ja już od 6 na nogach (choć poszłam spać o 1:30 :baffled:) bo dziś mamy szczepienie na 9:15 brr ... R pojechał służbowo do Szwecji na 3 dni więc będziemy musiały iść same :zawstydzona/y::-( ciekawe ile Klusia waży bo ostatnio byłyśmy na koniec czerwca u lekarza :dry: Blanka od 3 dni sylabizuje, ale tylko da,da,daj,daja etc czyli podejrzewam, że bliżej temu będzie do tata niż do mama :zawstydzona/y::-(:tak: aha i tak na marginesie dziś po raz pierwszy od 02.05.2010 robiłam teściora (I krecha) :zawstydzona/y: bo powinnam dostać @ ale jej nie ma :sorry2: pewnie po porodzie to wszystko rozregulowane, bo dopiero miałam jedną @, a ja naiwna myślałam że wszystko wróci do normy i że będę miała cykle jak w zegarku ehhh pewnie na to potrzeba jeszcze troszkę czasu :tak: no ale myślałam, że ducha wyzionę ze strachu i już miałam czarne wizje :-D

PZDR :-p

czesc dziewczynki
miłego dnia wam życzę, u was też tak słonecznie? zapowiadają afrykańskie upały podobno teraz... Lato się kończy a upał bedzie :rolleyes2:

co do mnie m@łpy nadal NIET!
testów nie robię.wkurzyłam się i mam dość. czekam spokojnie do piątku na wizytę u dupologa. Mam nadzieje że się wyjaśni wszystko? ehh :] cycochy mnie teraz zaczeły poleć ale to chyba normalne na tym etapie..

Pozdrawiam cieplutko!

Witamy się z rana ;-) przy cofce :tak:

... ja już od 6 na nogach (choć poszłam spać o 1:30 :baffled:) bo dziś mamy szczepienie na 9:15 brr ... R pojechał służbowo do Szwecji na 3 dni więc będziemy musiały iść same :zawstydzona/y::-( ciekawe ile Klusia waży bo ostatnio byłyśmy na koniec czerwca u lekarza :dry: Blanka od 3 dni sylabizuje, ale tylko da,da,daj,daja etc czyli podejrzewam, że bliżej temu będzie do tata niż do mama :zawstydzona/y::-(:tak: aha i tak na marginesie dziś po raz pierwszy od 02.05.2010 robiłam teściora (I krecha) :zawstydzona/y: bo powinnam dostać @ ale jej nie ma :sorry2: pewnie po porodzie to wszystko rozregulowane, bo dopiero miałam jedną @, a ja naiwna myślałam że wszystko wróci do normy i że będę miała cykle jak w zegarku ehhh pewnie na to potrzeba jeszcze troszkę czasu :tak: no ale myślałam, że ducha wyzionę ze strachu i już miałam czarne wizje :-D

PZDR :-p
batonik spokojnie daj czas organizmowy tym bardziej ze zakonczylas karmienie o ile pamietam
czesc dziewczynki
miłego dnia wam życzę, u was też tak słonecznie? zapowiadają afrykańskie upały podobno teraz... Lato się kończy a upał bedzie :rolleyes2:

co do mnie m@łpy nadal NIET!
testów nie robię.wkurzyłam się i mam dość. czekam spokojnie do piątku na wizytę u dupologa. Mam nadzieje że się wyjaśni wszystko? ehh :] cycochy mnie teraz zaczeły poleć ale to chyba normalne na tym etapie..

Pozdrawiam cieplutko!
podziwiam ja bym niewytrzymala ja max 1 czy 2 dni wytrzymalam bez robienia testu hiihihi

Heloł!

Batonik aaa już myślałam że małego krakuska do tarnowa przywiozłaś w brzuchu :-D :-D :-D fajnie by było! taka pamiatka na całe życie z długiego sierpniowego weekendu :-D ale kto wie...kto wie... test czasami też błędnie wychodzi :-D
Ucałuj moją Blanulkę!

Kinga &&& tylko zaraz po lekarzu się melduj z wieściami.

Żabko nie zrozumiałam do końca o co chodzi z tymi zębami, ale chyba nie do końca jest to prawdę. U sąsiadów jest chłopczyk który jak miał 6,5msc miał już 8zębolków.

Buziaki

reklama
I ja sie wpadam przywitać

U nas nareszcie sie wypogodziło , bo od rana burzowo ale bez jakis nawalnic takie spokojne 3 burzunie przeszly
Batonik ja tez jeszcze nie mam a mialam w lipcu i cisza i niech sobie nie przylazi wcale za nia nie tesknie :-p Czekamy na wiesci ile Blania waży Ja dzis wazylam bąbla i wyszło ze tylko przybrał 230 g :confused: ale co to za wazenie wiecie cora wchodzi na wage potem bierze malego , niby wyszlo rowne 9 kg , w przyszlym tygodniu pojde go zwazyc to sie zobaczy A i polozna zalatwila mi wizyte u neurologa bo tak jakis czas temu tak raczka mu drzala , ale juz sie uspokoiło ale jak juz jest wizyta to niech obada
Myszko pewnie ze to nie powiedziane ze spokojem kazde dziecko idzie w swoim tempie Moja siostrzenica miala pierwszy zabek jak miala 9 mc a dla porownania corcia miala pierwsze pod koniec 3 mc a jak miala 12 to miala pelne uzebienie wiec nie ma reguły
Kinia &&&&&&&&&&

Miłego dzionka kobitki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry