reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I ja się wpadam przywitac

Lopciu 3bit mniam i oczywiscie sie spozniłam :-(
... a my dzis zaliczyliśmy druga porcje jabluszka , troszku wczoraj posmakował no a dzis wcinał Roro ze ho ho ho :-D

Pozdrowionka kobitki :-)

reklama
Mysza zaczna wyskakiwać jak szalone zobaczysz:) jeden za drugim
erbuś dlatego wczoraj sie nie pojawiłaś bo świętowaliście już 4 miesiące maluszka- zdrówka dla małego mężczyzny:)

... no a my póki co szukamy zębolków i cisza :eek:...

... Kinia &&&&&&&&&&& może jeszcze za wcześnie ;-):tak: Żabce też bardzo pomału beta przyrastała :tak:

... Erbix leci czas a Roruś już 4 miechy skończył ehhh ;-):tak: gratulujemy pierwszego jabłuszka ;-) kiedy to było hi hi Blania młóci teraz słoiki po 220g hi hi hi :-p

Pzdr

Witajcie wieczorową porą

Wszystkim cioteczkom dziekujemyyyyyyyyyy

..a leci czas jak szalony chciałoby sie go jakos zatrzymac ale niestety nie da się . Dziś właśnie pisalam wniosek do pracy o dodatkowe 2 tyg url mac i nie moge uwierzyc ze jeszcze tylko miesiac urlop. macierz ehhhhh

Kinia mocno trzymam zreszta za Was wszystkie

Scully jak narazie gościu sie nie odezwal chyba sie wkurzył ale w sumie nie ma na co to ja powinnam byc zła

Dobrej nocy do poklikania

dziękuję wam za wsparcie... no może jeszcze się zmienić to fakt. narazie czekam spokojnie
nie czuje się okresowo...
wogóle to dziwnie sie czuje a ciezko to opisać.
Pozdrawiam was, na pewno dam znać ci i jak... buziaki
Miłego...

reklama
I ja się witam...dzisiaj później bo coś się zebrać nie mogłam.

Kinga właśnie...przecież może być jeszcze za wcześnie na teściora. Trzymam kciuki coby się małpiszon do wizyty nie pokazał, a na wizycie lekarze potwierdził bejbika.

Erbuś i tak zazdraszczam...choćby tego miesiąca.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry