batonik24
Mamusia Klusiaczka
...a tam zaraz pustki hi hi hi ;-) ja się mega rozleniwiłam po tym wyjeździe do KRK normalnie dopiero dziś składałam czyste ciuszki Blanki a wróciliśmy we wtorek 
nie wspomnę, że jeszcze nie gotowałam obiadku 

... Lopciu przecież też będziesz z nami pisać po powrocie do pracy
bynajmniej nie będziesz musiała ślęczeć godzinami żeby nadrobić 

... Mysza i pomyśleć że to już tydzień mija od naszego przyjazdu do Was

... Nanusia gdzie Ty się kobieto ukrywasz na tym osiedlu, że ja Ciebie jeszcze z brzuszkiem nie widziałam
ale szybko Ci ciąża zleciała
już niedługo spotkasz się z mieszkańcem brzuszka ;-)
wszystko przygotowane ??? a jak się czujesz ???
... u nas nieźle, czas leci do przodu, R wraca we wtorek do pracy a w środę płynie do Szwecji na 2 dni
:-(najgorsze, że znowu wypada w tym czasie szczepienie
a no i powiem Wam, że odkąd Blanka zaczęła stawać na nogi to już tylko by chciała żeby ją prowadzać a do siadania to prosta jak struna się robi
;-)byłam ostatnio w sklepie z obuwiem dla dzieci i chciałam jej kupić jakieś paputki ze sztywną piętką no ale moja dama ma taką małą stópkę, że nic nie było w rozsądnej cenie
a w nierozsądnej piękne jesienne buciki firmy chyba soft shell za bagatela 168 zł 

Pzdr

nie wspomnę, że jeszcze nie gotowałam obiadku 

... Lopciu przecież też będziesz z nami pisać po powrocie do pracy
bynajmniej nie będziesz musiała ślęczeć godzinami żeby nadrobić 

... Mysza i pomyśleć że to już tydzień mija od naszego przyjazdu do Was

... Nanusia gdzie Ty się kobieto ukrywasz na tym osiedlu, że ja Ciebie jeszcze z brzuszkiem nie widziałam

ale szybko Ci ciąża zleciała
już niedługo spotkasz się z mieszkańcem brzuszka ;-)
wszystko przygotowane ??? a jak się czujesz ??? ... u nas nieźle, czas leci do przodu, R wraca we wtorek do pracy a w środę płynie do Szwecji na 2 dni
:-(najgorsze, że znowu wypada w tym czasie szczepienie
a no i powiem Wam, że odkąd Blanka zaczęła stawać na nogi to już tylko by chciała żeby ją prowadzać a do siadania to prosta jak struna się robi
;-)byłam ostatnio w sklepie z obuwiem dla dzieci i chciałam jej kupić jakieś paputki ze sztywną piętką no ale moja dama ma taką małą stópkę, że nic nie było w rozsądnej cenie
a w nierozsądnej piękne jesienne buciki firmy chyba soft shell za bagatela 168 zł 

Pzdr
moje kochane adhd + dzieci szwagierki co sie kluca jak takie psy wyzywaja sie non stop i jedno na drugie skarzy bez przerwy o wszystko.... ale co tam chcieli to maja wnukow na wycieczce a ja mam dzis spokoj w domu ale za to mase sprzatania