reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się z cofką!

Batonik to teraz pakuj się i do Krk...prasowanie mam z głowy, ale porządki by się jakieś przydały.
Jak Blania po nocy ?

Lopciu ostatnie dni wolnego a Ty tak wcześnie wstajesz ?!?

Miłego dnia!

reklama
Helołłłłłłłłłłłll babolki

Lopciu pewnie ze wezme od Cb @ ( u mnie kurka ciszaaaaa:szok:)

Batonik supcio Blania waży jestem ciekawa ile dokladnie Roro waży

Dziewczyny a ja jestem załamana :-(wypadaja mi strasznie wlosy :baffled:az mam place :szok:i wogole od gory widać :-( szok Dzwoniłam do mojej gin i kazała mi brac Merz specjal ale wyczytalam ze w czasie karmirnia po konsultacji z lekarzem :baffled:wiec juz nie kumam no ale ona chyba wie lepiej i powiedziała ze jak nie pomoze to bedzie trza zakonczyc cycusiowanie :-( a ja mowie ze do roku chciałam a ona mi na to ze nie te latka :-(beczec mi sie chce ehhh

Ale musze sie pochwalic RORUS MA ZĘBOLKA PO LEWEJ STRONIE !
Myszko czyzbys cos przeczuwała ? ;-)

Dobrej nocki

Helloł wieczorowo

... Erbuś mi też potwornie wypadają włosy :-(a od lipca już nie karmię Blani :dry: ale zanim organizm się zregeneruje to pewnie potrwa :tak:, super że Roruś ma już zębolka :-p tylko co z tą moją Klusią :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry: u nas cisza z zębolkami a mała weszła już w 9 m-c :baffled:

P.S. a na wypadanie podobno też pomaga herbata z pokrzywy i można ją pić w trakcie cycusiowania, możesz spróbować ;) ja zakupiłam z zamiarem picia ale jakoś mi nie wychodzi

Erbuś gratki za zębolka!!! Czarownica jestem i tyle :-D :-D
Może wybierz się do jakiegoś zielarskiego i coś doradzą. A co do Merz to przecież skonsultowałaś z lekarzem...zgodę masz, więc łykaj. Najwyżej Roruś za niedługo przegoni z fryzurką Blankę-czupiradełko małe.

Lopciu Ty to teraz śpij, bo już niedługo koniec tego wolnego.

Batonik Majka od sąsiadki rok skończy w połowie wrzesnia i też zębków niet, więc tak może być. Jak wyjdą to pewnie wszystkie naraz.

Helloł wieczorowo

... Erbuś mi też potwornie wypadają włosy :-(a od lipca już nie karmię Blani :dry: ale zanim organizm się zregeneruje to pewnie potrwa :tak:, super że Roruś ma już zębolka :-p tylko co z tą moją Klusią :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry: u nas cisza z zębolkami a mała weszła już w 9 m-c :baffled:
Spoko Batonik i zaraz u Blani się pokażą
No wlasnie czytalam ze tak jest , tylko ze ja mam az place lyse !!!!!!!!!!! szok ale moja gin pow ze tak jest do 6 mc ze organizm sie regeneruje , ale wiecie co doszlam do wniosku ze predze sobie peruke kupie niz przestane karmić :)
o dziex jutro smigam po herbę z pokrzywy i po szampon z czarnej rzepy i po tabsy , i pojutrze bede miala wlosy jak Viletta Villas lub ich brak :)

Ostatnia edycja:
hi hi hi nieźle jesteś zdesperowana Erbuś ;) ale spoko mi też troszkę brakuje tego cycowania choć są + i -, ja cieszę się że udało mi się prawie 7 m-cy :)

a z Myszą to uważaj bo z niej prawdziwa czarownica ha ha ha :)

Erbuś uparta jesteś z tym karmieniem. Oby specyfiki pomogły.

Batonik widziałam ze mi coś na gadulcu napisałaś ale mi wywaliło i teraz nie mogę właczyć, więc się nie denerwuj...zaraz może się naprawi.
R wrócił ? Bo ja dzisiaj sama więc jak R jeszcze nie ma to może przypomniemy sobie stare dobre czasy :D :D :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry