reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka z ranka zapraszam na kawkę:)
Mysza wszystkiego naj dla Szymcia już tak blisko do roczku:)
erbuś odrosną:) mi wypadały ale odrastały:) &&& gdzieś kiedyś wyczytałam że zrobić napar z natki piertuszki zagotować z natką i potem zdjąć z ognia i parzyć jeszcze z 5 min i pić 3x dziennie

moja siostra ta bliźniaczka właściwie bardzo schudła i wiecie też jej włosy starsznie wypadły :eek: jakoś nie chcą rosnąć bo nadal jest chuda waży 45 kg a jej synek to mały pudzian jest

reklama
Batonik a to o takie upięcie Ci chodziło...myślałam że o takiego końskiego kucyka :-D To w takim upięci Ci do twarzy.

Lopciu dziękuję :*

Miłego dnia życzę...jak dobrze że dzisiaj piątek :-D

Helołłłłłłłłłłłll babolki

Lopciu pewnie ze wezme od Cb @ ( u mnie kurka ciszaaaaa:szok:)

Batonik supcio Blania waży jestem ciekawa ile dokladnie Roro waży

Dziewczyny a ja jestem załamana :-(wypadaja mi strasznie wlosy :baffled:az mam place :szok:i wogole od gory widać :-( szok Dzwoniłam do mojej gin i kazała mi brac Merz specjal ale wyczytalam ze w czasie karmirnia po konsultacji z lekarzem :baffled:wiec juz nie kumam no ale ona chyba wie lepiej i powiedziała ze jak nie pomoze to bedzie trza zakonczyc cycusiowanie :-( a ja mowie ze do roku chciałam a ona mi na to ze nie te latka :-(beczec mi sie chce ehhh

Ale musze sie pochwalic RORUS MA ZĘBOLKA PO LEWEJ STRONIE !
Myszko czyzbys cos przeczuwała ? ;-)

Dobrej nocki
spokojnie okolo 3 miesiaca po porodzie zaczynaja wypadac mi tez strasznie wypadaly po obu ciazach

hej babolki a gdzie kinia z wiadomosciami po wizycie u gina weszlam myslac ze tu juz radosne nowiny beda i fota fasoli z usg a tu cisza widze ...moze przed burza ;-)

melduję że fasolki brak. @ z zaskoczenia mnie zaszła tym razem... betka była ujemna i tego samego dnia wieczór krwawica :\
cykl mi sie wydłużył bo żuciłam faje... kto by pomyślał... ehhh

pozdrawiam was
nadal czekam na mój cudek....

melduję że fasolki brak. @ z zaskoczenia mnie zaszła tym razem... betka była ujemna i tego samego dnia wieczór krwawica :\
cykl mi sie wydłużył bo żuciłam faje... kto by pomyślał... ehhh

pozdrawiam was
nadal czekam na mój cudek....
oh kurcze szkoda ale dobrze ze zucilas teraz to juz z gorki coraz blizej fasolki :-) a ziolka probowalas pic? tu u nas troche kobietek probowalo miedzy innymi i ja wielu pomogly ja w 2 cyklu z ziolami zaszlam nawet na staraczkach jest temat ziolopijki polecam :-)

helolll sobotnio :-)

U nas upał ze szok , siedzimy w domku do 17 bo nie idzie wyrobić:cool2: . MArchewka smakowała wczoraj bardzoooo nawet lepiej niz jabluszko , a dzis podalam soczek jabłkowy nawet Roro sie nie zastanawiał wypił całe 20 ml no na poczatku bylo lekkie bleee i zdziwienie ale potem jednym tchem wypił wszystko :-p
Lopciu no ja mysle ze odrosna , wczoraj jak kupowalam wit w aptece babeczka tez mi pow ze to normalne i ze odrosna z Mloda mi tak nie wypadaly no ale tez bylam o wiele mlodsza :sorry:
Myszko najlepszego dla Szymusia , matko juz 10 mc-y jak to zleciało

Kinia:-( ale bedzie dobrze musi byc &&&&&&&&&
Pozdrowionka baboleczki

Witam niedzielnie - przy cofce ;-)

... u nas pogoda dziwna tzn o 9 było 15 stopni :szok: a wczoraj nie dało się wytrzymać Blanka wyszła na dwór dopiero o 18 :baffled:

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli ;-):-p

hej kobietki co tak slabo z frekfencja?moze zaczniemy sie umawiac na konkretna godzinke to chociaz troche do poczytania bedzie jak sie kilka w jednym czasie zbiebrze i poklika :-)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

1 foto kilka miesiecy temu jakies 2-3 a druga fota dzisiejsza :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry