Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(

i będziesz tu ze mną na BB bo ja do końca roku się nigdzie nie wybieram
tylko z moim Klusiaczkiem w domku siedzę ;-)
nie było tak źle jak sobie wyobrażałam (panikara) za to efekt cieszy oko ;-)ja tez jak będę miała córeczkę dam szybciutko przekłuć uszka...e tam Lopciu będziesz pracować zaraz przecież na L4 pójdziesz ;-)i będziesz tu ze mną na BB bo ja do końca roku się nigdzie nie wybieram
P.S. Kluska ma przekłute dziś uszkanie było tak źle jak sobie wyobrażałam (panikara) za to efekt cieszy oko ;-)
za dużo nie ma kto no nie?super moja miala przed 2 urodzinami przeklute ale zaciagnela bo zmienilam na kolka i zdjelam bo sie papralo i do teraz niema :-( ale mam zamiar kiedys w grudziadzu z zamrozeniem zrobic to moze da sobie pzekuc oba :-)...e tam Lopciu będziesz pracować zaraz przecież na L4 pójdziesz ;-)i będziesz tu ze mną na BB bo ja do końca roku się nigdzie nie wybieram
P.S. Kluska ma przekłute dziś uszkanie było tak źle jak sobie wyobrażałam (panikara) za to efekt cieszy oko ;-)
jak to z kim????ja tu wpadam co wieczor ;-) mloda niedlugo do zerowki to moze i w dzien dam rade wleciec ale pierwszy tydzien to sobie poswiece jej czas w zerowce na porzadki w domu gruntowne :-) mlody bedzie spal a klaudia w zerowie to bede miala spokoj :-)ja tez jak będę miała córeczkę dam szybciutko przekłuć uszka
zamówiłam u koleżanki jakieś tabletki żeby zajść w ciążę firmy VISION
no to teraz batonik się musi udaći będziemy razem pisać ty i ja i jeszcze ...hm
za dużo nie ma kto no nie?