reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja też witam poniedziałkowo ;-)

... od rana biorę się za odgruzowywanie chałupki, Blania poszła na drugą drzemkę więc mam chwilkę ;-) a cofki nie pije bo muszę kupić słodzik - gorzkiej nie przełknę :zawstydzona/y::-(

... Żabko zdjęcia super! fajne masz dzieciaczki ;-)
... Lopciu powodzenia na radzie ;-)
... Kinia cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

Pzdr
:cool2:

Witam się i ja!

Żabko śliczne masz dzieciaki! A Klaudia jaka opalona, będzie łamała serca.

Batonik nie wymyślaj z tym słodzikiem...w Krk piłaś kawę bez cukru i Ci nie przeszkadało :-D

Lopciu pare dni i koniec wolnego...zleciały te wakacje szybko.

Buziaczki!

...e tam Lopciu będziesz pracować zaraz przecież na L4 pójdziesz ;-):tak: i będziesz tu ze mną na BB bo ja do końca roku się nigdzie nie wybieram :no: tylko z moim Klusiaczkiem w domku siedzę ;-):tak:

P.S. Kluska ma przekłute dziś uszka :cool2: nie było tak źle jak sobie wyobrażałam (panikara) za to efekt cieszy oko ;-)

...e tam Lopciu będziesz pracować zaraz przecież na L4 pójdziesz ;-):tak: i będziesz tu ze mną na BB bo ja do końca roku się nigdzie nie wybieram :no: tylko z moim Klusiaczkiem w domku siedzę ;-):tak:

P.S. Kluska ma przekłute dziś uszka :cool2: nie było tak źle jak sobie wyobrażałam (panikara) za to efekt cieszy oko ;-)
ja tez jak będę miała córeczkę dam szybciutko przekłuć uszka:)

zamówiłam u koleżanki jakieś tabletki żeby zajść w ciążę firmy VISION
no to teraz batonik się musi udać:) i będziemy razem pisać ty i ja i jeszcze ...hm:sorry: za dużo nie ma kto no nie?

super moja miala przed 2 urodzinami przeklute ale zaciagnela bo zmienilam na kolka i zdjelam bo sie papralo i do teraz niema :-( ale mam zamiar kiedys w grudziadzu z zamrozeniem zrobic to moze da sobie pzekuc oba :-)
ja tez jak będę miała córeczkę dam szybciutko przekłuć uszka:)

zamówiłam u koleżanki jakieś tabletki żeby zajść w ciążę firmy VISION
no to teraz batonik się musi udać:) i będziemy razem pisać ty i ja i jeszcze ...hm:sorry: za dużo nie ma kto no nie?
jak to z kim????ja tu wpadam co wieczor ;-) mloda niedlugo do zerowki to moze i w dzien dam rade wleciec ale pierwszy tydzien to sobie poswiece jej czas w zerowce na porzadki w domu gruntowne :-) mlody bedzie spal a klaudia w zerowie to bede miala spokoj :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry