reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No dzień dobry dzień dobry

Jak ja jestem to Was nie ma i na odwrót :-p
Lopciu to trzymamy kciukasy za nowa prace i za szybkie L-4

Żabciu śliczności dzieciaczki i jakie maja błekitne oczka

Batonik to zdjątko poprosim z pieknymi kolczykami

U nas oki , dziś byliśmy u neurologa wsio ok dala jeszcze na badanie eeg ale mowi ze to tylko profilaktycznie i ze nie mam sie nerwowac bo Rorus rozwija sie super nawet jest ponad norme krajowa i wyglada jak roczne dziecko :tak: A lekarka superrrrr i na nfz bylam , oczywiscie zalatwione jakimis tam siezkami , ale najwazniejsze ze wsio ok :)

hejka
grzybki porobione, buraczki i marchewka też jeszcze zrobiłam soczek z aronii bo dostałam od koleżanki:) na zimę
a teraz padam na oczka:-D cały dzień zabiegany i zobaczcie co z człowiekiem się robi:)
dobrej nocki życzę:)

hej hej wieczorową porą
Wpadam odbic karte przed spankiem co byscie nie pomyslaly ze tu nie bywam , tylko oczywiscie jak ja jestem to Was babolki nie ma

Lopciu podziwiam Cie kobito zamiast korzystac z ostatnich dni wolnego to ty w kuchni stoisz

Pozdrowionka

hej hej wieczorową porą
Wpadam odbic karte przed spankiem co byscie nie pomyslaly ze tu nie bywam , tylko oczywiscie jak ja jestem to Was babolki nie ma

Lopciu podziwiam Cie kobito zamiast korzystac z ostatnich dni wolnego to ty w kuchni stoisz

Pozdrowionka
erbuś ale ja bardzo lubię robić przetwory na zimę
dzisiaj na zakupach obkupiłam syncia oczywiście rzeczy pełną szafę już ma:-p
chciałam dla mnie spodnie ale jakoś tak nie było takich co mi się podobają

hej
Melduje sie melduje
My dzis sobie dluej pospalismy , potem spacerek i teraz mlody spi weic chwila dla mnie :)
Lopciu no tak to juz jest ze dla tych dzieciaczkow to bu sie gwiazdke z nieba dalo :tak:

DZis chcialam zwazyc mlodego , ale baba stwierdzial ze ma szczepienia i nie da rady , ale jak ja przyszlam to w poczekalni nikogo nie bylo a w gab 1 dziecko ehhh
Jutro ide do fryzjera podciac to co mi zostalo ehh , juz chyba troche mniej mi wypadaja zamiast 200 wypada mi 150 takze jeszcze troche do normy Teraz jak ide ulica to patrze kto jakiema wlosy , chyba lekka dolina mnie dopadla :-( ale z karmienia nie zrezygnuje :-p

Buziaki dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry