• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No dzień dobry dzień dobry

Jak ja jestem to Was nie ma i na odwrót :-p
Lopciu to trzymamy kciukasy za nowa prace i za szybkie L-4

Żabciu śliczności dzieciaczki i jakie maja błekitne oczka

Batonik to zdjątko poprosim z pieknymi kolczykami

U nas oki , dziś byliśmy u neurologa wsio ok dala jeszcze na badanie eeg ale mowi ze to tylko profilaktycznie i ze nie mam sie nerwowac bo Rorus rozwija sie super nawet jest ponad norme krajowa i wyglada jak roczne dziecko :tak: A lekarka superrrrr i na nfz bylam , oczywiscie zalatwione jakimis tam siezkami , ale najwazniejsze ze wsio ok :)

hejka
grzybki porobione, buraczki i marchewka też jeszcze zrobiłam soczek z aronii bo dostałam od koleżanki:) na zimę
a teraz padam na oczka:-D cały dzień zabiegany i zobaczcie co z człowiekiem się robi:)
dobrej nocki życzę:)

hej hej wieczorową porą
Wpadam odbic karte przed spankiem co byscie nie pomyslaly ze tu nie bywam , tylko oczywiscie jak ja jestem to Was babolki nie ma

Lopciu podziwiam Cie kobito zamiast korzystac z ostatnich dni wolnego to ty w kuchni stoisz

Pozdrowionka

hej hej wieczorową porą
Wpadam odbic karte przed spankiem co byscie nie pomyslaly ze tu nie bywam , tylko oczywiscie jak ja jestem to Was babolki nie ma

Lopciu podziwiam Cie kobito zamiast korzystac z ostatnich dni wolnego to ty w kuchni stoisz

Pozdrowionka
erbuś ale ja bardzo lubię robić przetwory na zimę
dzisiaj na zakupach obkupiłam syncia oczywiście rzeczy pełną szafę już ma:-p
chciałam dla mnie spodnie ale jakoś tak nie było takich co mi się podobają

hej
Melduje sie melduje
My dzis sobie dluej pospalismy , potem spacerek i teraz mlody spi weic chwila dla mnie :)
Lopciu no tak to juz jest ze dla tych dzieciaczkow to bu sie gwiazdke z nieba dalo :tak:

DZis chcialam zwazyc mlodego , ale baba stwierdzial ze ma szczepienia i nie da rady , ale jak ja przyszlam to w poczekalni nikogo nie bylo a w gab 1 dziecko ehhh
Jutro ide do fryzjera podciac to co mi zostalo ehh , juz chyba troche mniej mi wypadaja zamiast 200 wypada mi 150 takze jeszcze troche do normy Teraz jak ide ulica to patrze kto jakiema wlosy , chyba lekka dolina mnie dopadla :-( ale z karmienia nie zrezygnuje :-p

Buziaki dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry