reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejo:)

Wpadłam Wam powiedzieć że dwa testy robione i dwa pozytywne:) także jestem w ciązy :) :) Do gina idę w czwartek mam nadzieje że wszystko będzie ok :)

Pozdrawiam :) :)
I trzymam kciuki za następne fasolki&&&&&&&&&&&
o boziu , boziu, boziu!!!!!!:szok::szok::szok: wielkie gratki nareszcie nastepna ciezarowka z ktora bedziemy czekac na dzidziusia :tak::happy2::-);-):-D:sorry2::blink::cool2::laugh2::happy::biggrin2::rolleyes::yes::rolleyes2::wink::rofl: kochana to ja jako pierwsza gratuluje i caluje i blagam o foteczke testow bo wieeeeeeki juz tu zadnej fotki niebylo:sorry2:

cudna wiadomosc na koniec dnia no teraz moge isc spac :-p

wszystkie usmiechcniete buzki dla ciebie i fasolki :-) pieknych ksiazkowych 9 miesiecy zycze ja Klaudusia i Antoś

widze ze juz sowaczek zmienilas super :-)

reklama
o boziu , boziu, boziu!!!!!!:szok::szok::szok: wielkie gratki nareszcie nastepna ciezarowka z ktora bedziemy czekac na dzidziusia :tak::happy2::-);-):-D:sorry2::blink::cool2::laugh2::happy::biggrin2::rolleyes::yes::rolleyes2::wink::rofl: kochana to ja jako pierwsza gratuluje i caluje i blagam o foteczke testow bo wieeeeeeki juz tu zadnej fotki niebylo:sorry2:

cudna wiadomosc na koniec dnia no teraz moge isc spac :-p

wszystkie usmiechcniete buzki dla ciebie i fasolki :-) pieknych ksiazkowych 9 miesiecy zycze ja Klaudusia i Antoś

widze ze juz sowaczek zmienilas super :-)

Dziękuję!!!!!!!!!!!!!Jeszcze to do mnie zbytnio nie dociera ale bardzo sie cieszę:) Testy wkleje z miłą chęcią jak zgram na kompa .
Także rozpoczynamy kolejny etap naszego nowego życia:)
Suwaczek zmieniłam chociaż nie wierzyłam że mi sie to uda:)

Mam nadzieję że teraz fasolki się posypią co razem będziemy wszystko przechodzić:)

Dziękuję!!!!!!!!!!!!!Jeszcze to do mnie zbytnio nie dociera ale bardzo sie cieszę:) Testy wkleje z miłą chęcią jak zgram na kompa .
Także rozpoczynamy kolejny etap naszego nowego życia:)
Suwaczek zmieniłam chociaż nie wierzyłam że mi sie to uda:)

Mam nadzieję że teraz fasolki się posypią co razem będziemy wszystko przechodzić:)
napewno jeszcze ktos zaciazy bo na naszym watku dzieci rodza sie parkami hihihihhi wiec czekamy z toba i bedziemy obserwowac sowaczek i czekamy na kolejna kobietke do parki :-)

ok ja juz mykam spac bo sie dzis zasiedzialam za bardzo a o 6 mlody wstaje wiec niewiele snu zostalo do jutra dbajcie o siebie :-*

Wpadłam Wam powiedzieć że dwa testy robione i dwa pozytywne:) także jestem w ciązy :) :) Do gina idę w czwartek mam nadzieje że wszystko będzie ok :)

super ale się cieszę wszystkiego dobrego i nudnej ciąży życzę:)
ale mam banana na buzi jak przeczytałam wiadomość
pięknie wreszcie dobre wiadomości
zaglądaj częściej do nas:)

zabka obyś miała rację:)
( liczę że to ja będą tą parą z Izą ) Izuś ty synka a ja córcię:-D:-p

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW super wielkie gratki , az lezki naplyneły
Wszystkiego dobrego dla Was jak to dziewczyny mowią nudej ksiazkowej ciąży
Izus to ty pewnie kwietnióweczka 2012 :)
Ale super wiadmość

Za Was wszystkie kochane &&&&&&&&&&&&&

Buziam

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW super wielkie gratki , az lezki naplyneły
Wszystkiego dobrego dla Was jak to dziewczyny mowią nudej ksiazkowej ciąży
Izus to ty pewnie kwietnióweczka 2012 :)
Ale super wiadmość

Za Was wszystkie kochane &&&&&&&&&&&&&

Buziam

:)
Dziękuję za miłe słowa:)
Lopop na pewno będziemy razem rodzić:) :)bo samej to tak smutno:( kiedy testujesz? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Termin wychodzi mi na 8 maja czyli 10 dni przed moimi urodzinkami a w tatusia imieninki :)

pozdrowionka:) miłej nocki

oj napewnoo bede miala hihihi
:)
Dziękuję za miłe słowa:)
Lopop na pewno będziemy razem rodzić:) :)bo samej to tak smutno:( kiedy testujesz? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Termin wychodzi mi na 8 maja czyli 10 dni przed moimi urodzinkami a w tatusia imieninki :)

pozdrowionka:) miłej nocki
napewno bedzie chlopak i jak wiekszosc chlopakow wyjdzie pozniej akurat na urodzinki ;-) a testy odrazu wyrazne wyszly czy blade? bo mi na poczatku bladziochy i syn ;-)

no wkoncu pojawily sie kobitki bo az sie dziwilam wczoraj ze tu taka nowina i nikogo niema :-)

reklama
izus nie testuję skoczyła mi prl bo głowa boli strasznie więc nie liczę na nic zresztą "przegapiliśmy" owu

to będziesz z nami teraz :) a Majka idzie do przedszkola???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry