reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka,

Melduję się nadal w dwupaku, choć pragnę już się rozpakować. Mam dziwne upławy od 2 tyg, leje się ze mnie litrami normalnie, czasami mam wrażenie,że sikam bez kontroli:). Coraz częściej też twardnieje mi brzuch no i ciężko już się chodzi.

Pozdrawiam i życzę miłej końcówki dnia

reklama
... nanusia jeszcze troszkę i się rozpakujesz nie martw się, 36 tygodni już za Wami ;-) to 3 to pestka, wypoczywaj dużo ;-):tak: korzystaj póki możesz bo za chwilę będziesz wstawać co 3h do bąbla z cycuszkiem;-):-p a miałaś pobieranego GBSa ??

... nanusia jeszcze troszkę i się rozpakujesz nie martw się, 36 tygodni już za Wami ;-) to 3 to pestka, wypoczywaj dużo ;-):tak: korzystaj póki możesz bo za chwilę będziesz wstawać co 3h do bąbla z cycuszkiem;-):-p a miałaś pobieranego GBSa ??

Tak miałam, w zeszły piątek pobierane wymazy na paciorkowca, ale nie znam wyników. W tym tyg będę dzwonić.
Co do upławów, to napewno nie jest to żadna infekcja, bo gin sprawdzał, czytałam,że to tak może zdarzać się tuż przed porodem:)

Batonik, wypoczywam, aż mam tego wypoczynku za dużo, już chyba wolałabym się maluszkiem zajmować, a tak siedzę w domu i nie mam do kogo buzi otworzyć, bo mąż całe dnie w pracy siedzi, a u rodziców cały dzień tez nie chce mi się siedzieć. :)

Ostatnia edycja:
nanusia to jeszcze troszkę i rozpakowujesz się:)
juz wiadomo jak rodzisz???
wiem że ciężko ale to już ostatnie dni razem :) dasz radę
wyprawka gotowa???

nanusia to jeszcze troszkę i rozpakowujesz się:)
juz wiadomo jak rodzisz???
wiem że ciężko ale to już ostatnie dni razem :) dasz radę
wyprawka gotowa???

SN,hehe i w Toruniu
Wyprawka już gotowa, wogóle wszystko już zapięte chyba na ostatni guzik, choć dziadkowie zdecydowali o kupnie nowej pościeli wraz z ochraniaczem i w przyszłym tyg dopiero będziemy zamawiać.

kochana naciesz sie jeszcze tymi ostatnimi dniami :-) porob sobie fotki z brzuszkiem i nagraj jak brzuch faluje - pmiatka bezcenna potem jak sie oglada to az lezka w oku sie kreci ;-) pozniej sie teskni za kopniakami choc wiadomo pod koniec chce sie juz miec malenstwo w objeciach :-) chetnie bym sie z toba zamienila na tydzien chociaz hihihihi wyspalabym sie wkoncu na zapas bo ostatnio to ciezko z tym moim wysypianiem :-)

... nanusia to wpadnij na cofkę (inkę) jak się nudzisz ;-):tak: ... hi hi hi a do jakiego gina chodzisz ??? no ja juz na Twoim etapie się rozpakowałam :-) tzn wzięli mnie siłą :laugh2::laugh2: a ile waży Klusek mały ??

... nanusia to wpadnij na cofkę (inkę) jak się nudzisz ;-):tak: ... hi hi hi a do jakiego gina chodzisz ??? no ja juz na Twoim etapie się rozpakowałam :-) tzn wzięli mnie siłą :laugh2::laugh2: a ile waży Klusek mały ??

Ja jeżdżę do gina do Szubina, tam gdzie miałam IUI. Mały ważył tydzień temu jakieś 2500-2700g. Gin mówi,że maksymalnie 3500g powinien ważyć.

oj napewnoo bede miala hihihi

napewno bedzie chlopak i jak wiekszosc chlopakow wyjdzie pozniej akurat na urodzinki ;-) a testy odrazu wyrazne wyszly czy blade? bo mi na poczatku bladziochy i syn ;-)

no wkoncu pojawily sie kobitki bo az sie dziwilam wczoraj ze tu taka nowina i nikogo niema :-)

w sumie to pierwszy test robiłam 2 dni przed @ i taka średnia była a drugi dzień po terminie @ i już mocniejsza ale z córcia to mocniejsze krechy były:)

Super Wieści Izus oczywiście książkowo nudnej ciąży życzę ;-):tak:

pzdr :-p

Dziękuję:)

izus nie testuję skoczyła mi prl bo głowa boli strasznie więc nie liczę na nic zresztą "przegapiliśmy" owu

to będziesz z nami teraz :) a Majka idzie do przedszkola???

A może jednak ,różnie to bywa:) :) ale zawsze trzeba mieć nadzieję:)
Ja cały czas do Was zaglądałam ale jakos tak Was tylko podczytywałam ale teraz o będę częściej bo nowego kompa mam i net super chodzi
A Majka nie idzie do przedszkola bo jak były zapisy to nie pracowałam a teraz juz wszystkie miejsca pozajmowane ale za rok idzie już do zerówki idzie więc niech sobie jeszcze używa dzieciństwa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry