reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej laseczki
Ale sie gwarno zrobiło , no Nanusia na ostatnich nogach Izus na pocżątku cudnego stanu
Lopciu bedzie dobrze a Prl niech spada :tak: pamietasz jak było u mnie takze trza pozytywnie myśleć :-) teraz Izus fluidki dla dziewczyn powysyla i fasolki sie posypią

Dziewczyny a ja pytanie z innej beczki Mlody odkad jada sloiczki tj marchewke , jabluszko robi kuponsy raz dziennie , w zeszlym tyg w czartek nie bylo owego kuponsika wiec rano w piatek podalam soczek jablowy i pomoglo ( i nie dawalam juz marchewki ) , a sobota i niedziela ciszaaaaaa i co tu biedna matka ma zrobic , najgorzej jak cos jest jak w zegarku i nagle zmiana i matka swiruje , czy podpowiecie mi cos :-pdodam ze to nie zaparcia bo nie ma stekania , wiec coż to ?
Pozdrowionka

Hej laseczki
Ale sie gwarno zrobiło , no Nanusia na ostatnich nogach Izus na pocżątku cudnego stanu
Lopciu bedzie dobrze a Prl niech spada :tak: pamietasz jak było u mnie takze trza pozytywnie myśleć :-) teraz Izus fluidki dla dziewczyn powysyla i fasolki sie posypią

Dziewczyny a ja pytanie z innej beczki Mlody odkad jada sloiczki tj marchewke , jabluszko robi kuponsy raz dziennie , w zeszlym tyg w czartek nie bylo owego kuponsika wiec rano w piatek podalam soczek jablowy i pomoglo ( i nie dawalam juz marchewki ) , a sobota i niedziela ciszaaaaaa i co tu biedna matka ma zrobic , najgorzej jak cos jest jak w zegarku i nagle zmiana i matka swiruje , czy podpowiecie mi cos :-pdodam ze to nie zaparcia bo nie ma stekania , wiec coż to ?
Pozdrowionka
kochana to moze byc po marchewce bo narozwolnienie daje sie marchwianke :-) a o kupki sie niemartw moj mlody to mial tak ze przyszedl taki czas ze przez 8 dni niezrobil dopiero 9 dnia i lekarz mowil ze czasem tak jest bo dzieci maja dlugie jelita i potem robil co kilka dni a pozniej znowu sie wszystko unormowalo i do teraz kupe mamy co 1-2 dni

Erbuś nic się nie martw, do tej pory jak młody był na mleku to kupsztale szły, teraz przy nowym pokarmie to norma że się zmieniają. Ewidentnie mu marchewka zatrzymuje, więc na przemian podawaj marchewkę z jabłkiem...a już lada moment będziesz podawała mixy to się temat sam rozwiąże.

Cześć MYszko
Ty nocny marek jesteś:)
ja już wymiękam bo w nocy się budzę bo brzuch pobolewa
:) miłej nocki dziewczyny:)
u mnie właśnie pada i lekko grzmi

Dobry wieczór

Meldujemy ze kupons się pojawił :-D co za radość , mała rzecz a cieszy Soczek jabłkowy pomógł :-pTak Myszko to przez marchewkę , ale przecie nie zezygnujemy Roruś ją uwielbia :happy:
Lopciu dobrej nocki

A ja jutro śmigam na wizytkę do ginesa :eek:zobaczymy co tam
Kolorowych snów
Ps u mnie tez pada

u mnie burza się rozszalała na dobre w wieczorem i nocy i była bardzo blisko nade mne ( czyt. domem) więc wyłaczyłam laptopa i zmiana ciśnienia mnie dopadła i pewnie dla tego też tak spać mi się chciało:) więc szybciutko w łóżeczko
miłego dnia kochane

reklama
Witam z cofką!

Erbuś nie rezygnuj tylko podawaj na przemian właśnie z jabłuszkiem. A za jakiś czas brzuszek się przyzwyczai.
Oj tak...ja bym w życiu nie pomyślała wcześniej że tak będzie mnie cieszyć porządny bek, śmierdzący pierdzioszek i kolorowy kupsztalek.

Lopciu oglądałam w tv że burze szalały w nocy nad pl. U nas wiało jak cholera, ale burzy nie było. U Batonika prało podobno piorunami strasznie.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry