Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pamietasz jak było u mnie takze trza pozytywnie myśleć :-) teraz Izus fluidki dla dziewczyn powysyla i fasolki sie posypią
dodam ze to nie zaparcia bo nie ma stekania , wiec coż to ? kochana to moze byc po marchewce bo narozwolnienie daje sie marchwianke :-) a o kupki sie niemartw moj mlody to mial tak ze przyszedl taki czas ze przez 8 dni niezrobil dopiero 9 dnia i lekarz mowil ze czasem tak jest bo dzieci maja dlugie jelita i potem robil co kilka dni a pozniej znowu sie wszystko unormowalo i do teraz kupe mamy co 1-2 dniHej laseczki
Ale sie gwarno zrobiło , no Nanusia na ostatnich nogach Izus na pocżątku cudnego stanu
Lopciu bedzie dobrze a Prl niech spadapamietasz jak było u mnie takze trza pozytywnie myśleć :-) teraz Izus fluidki dla dziewczyn powysyla i fasolki sie posypią
Dziewczyny a ja pytanie z innej beczki Mlody odkad jada sloiczki tj marchewke , jabluszko robi kuponsy raz dziennie , w zeszlym tyg w czartek nie bylo owego kuponsika wiec rano w piatek podalam soczek jablowy i pomoglo ( i nie dawalam juz marchewki ) , a sobota i niedziela ciszaaaaaa i co tu biedna matka ma zrobic , najgorzej jak cos jest jak w zegarku i nagle zmiana i matka swiruje , czy podpowiecie mi cosdodam ze to nie zaparcia bo nie ma stekania , wiec coż to ?
Pozdrowionka
co za radość , mała rzecz a cieszy Soczek jabłkowy pomógł
Tak Myszko to przez marchewkę , ale przecie nie zezygnujemy Roruś ją uwielbia
zobaczymy co tam