reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka to kaczki odlatują:baffled:
bo ja je widzę zimą u mnie na rzece i na kanale

dziewczyny na weterankach jest apel o ciuszki dla dzieciaczków jeden niedługo się urodzi a drugie ma 14 miesięcy (kontakt carolineee )
jesteście w stanie coś podesłać???

reklama
co porabiacie Babolki w ten piękny dzień ?? ja właśnie byłam z Blanią w sklepiku pod blokiem zajęło mi to jakieś 5 min i to jak do tej pory nasza największa atrakcja dnia dzisiejszego :)

Ja siedze w chacie , pogoda do d...y , wieje ,pada ehhh :(
U mnie na Warcie również kaczek duzooooo :) ale jak gęsi odlatuja to je widac i slychac i wtedy tak smutno sie robi ze ciepelko odchodzi , ale za to jak wisna przylatuja to az w piersi dech zapiera no coz byle do wiosny :)

... właśnie sobie uświadomiłam jak ubierałam Blani kurteczkę na ten nasz mega długi spacer, że wisi w szafie sukienusia od bratowej na lato, której nie miała okazji Blania ubrać :) cóż może zda się na przyszły rok :/

... moje małe marudne cudo siedzi na macie i rozwala zabawki ehhh tatuś posprząta jak wróci bo ja wymiękam ;) przeziębienie mnie dobija a tak długo nic mnie nie łapało całą ciążę nic i aż do teraz :/

... a w ogóle to wczoraj odnotowałam coś dziwnego, @ dostałam 24.08 spóźnioną 2 dni a wczoraj jakieś dziwne plamienia :( i dziś już nic

Ostatnia edycja:
... właśnie sobie uświadomiłam jak ubierałam Blani kurteczkę na ten nasz mega długi spacer, że wisi w szafie sukienusia od bratowej na lato, której nie miała okazji Blania ubrać :) cóż może zda się na przyszły rok :/
Ja ostatnio ukladamal rzeczy Bąbla i niektore mial raz a niektorych wcale
Muszę mu przymierzyc kurtale bo jak niebedzie dobra to trza kupić

hej dziewczyny. Mam problem. Może któraś z Was miała taki problem. Od 5 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Okres spóźnia mi się 4 dni (cykl 29 dniowy) Zrobiłam już dwa testy z czego jeden dzisiaj - wynik negatywny. Okresu nie mam. W poniedziałek wybieram się na betę jak nie przyjdzie @. Niestety obawiam się, że niestety nie będę jeszcze mamą :(

Proszę o sugestię :)

reklama
zabka to kaczki odlatują:baffled:
bo ja je widzę zimą u mnie na rzece i na kanale

dziewczyny na weterankach jest apel o ciuszki dla dzieciaczków jeden niedługo się urodzi a drugie ma 14 miesięcy (kontakt carolineee )
jesteście w stanie coś podesłać???
sorka pomylilo mi sie o gesi chodzilo a ze szybko pisalam to wlecialy mi do glowy kaczki hihihihi
Żabce pewnie chodziło o gesi :tak:
no wlasnie :-D
hej dziewczyny. Mam problem. Może któraś z Was miała taki problem. Od 5 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Okres spóźnia mi się 4 dni (cykl 29 dniowy) Zrobiłam już dwa testy z czego jeden dzisiaj - wynik negatywny. Okresu nie mam. W poniedziałek wybieram się na betę jak nie przyjdzie @. Niestety obawiam się, że niestety nie będę jeszcze mamą :(

Proszę o sugestię :)
moze poprosyu owu sie spoznila i test wyjdzie pozniej lub @ sie spozni beta napewno rozwieje wszelkie watpliowsci a jutro nieidziesz na bete? jak chcesz to w wekend zrob jeszcze test mi dlugo wychodzily bardzo blade prawie niewidoczne dopiero po tygodniu od dat spodziewanej @ wyszedl wyrazny i pajce u nas tez ...wiec daj znac jak sie juz wyjasni ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry