Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zabka to kaczki odlatują
bo ja je widzę zimą u mnie na rzece i na kanale
dziewczyny na weterankach jest apel o ciuszki dla dzieciaczków jeden niedługo się urodzi a drugie ma 14 miesięcy (kontakt carolineee )
jesteście w stanie coś podesłać???

Żabce pewnie chodziło o gesi![]()
no a gęś od kaczki bardzo się różnino widzisz u mnie ich jest mnóstwo... no właśnie u nas też na rzeczce kaczuszki się ślizgają zimą![]()
Ja ostatnio ukladamal rzeczy Bąbla i niektore mial raz a niektorych wcale... właśnie sobie uświadomiłam jak ubierałam Blani kurteczkę na ten nasz mega długi spacer, że wisi w szafie sukienusia od bratowej na lato, której nie miała okazji Blania ubraćcóż może zda się na przyszły rok :/
sorka pomylilo mi sie o gesi chodzilo a ze szybko pisalam to wlecialy mi do glowy kaczki hihihihizabka to kaczki odlatują
bo ja je widzę zimą u mnie na rzece i na kanale
dziewczyny na weterankach jest apel o ciuszki dla dzieciaczków jeden niedługo się urodzi a drugie ma 14 miesięcy (kontakt carolineee )
jesteście w stanie coś podesłać???
no wlasnieŻabce pewnie chodziło o gesi![]()

moze poprosyu owu sie spoznila i test wyjdzie pozniej lub @ sie spozni beta napewno rozwieje wszelkie watpliowsci a jutro nieidziesz na bete? jak chcesz to w wekend zrob jeszcze test mi dlugo wychodzily bardzo blade prawie niewidoczne dopiero po tygodniu od dat spodziewanej @ wyszedl wyrazny i pajce u nas tez ...wiec daj znac jak sie juz wyjasnihej dziewczyny. Mam problem. Może któraś z Was miała taki problem. Od 5 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Okres spóźnia mi się 4 dni (cykl 29 dniowy) Zrobiłam już dwa testy z czego jeden dzisiaj - wynik negatywny. Okresu nie mam. W poniedziałek wybieram się na betę jak nie przyjdzie @. Niestety obawiam się, że niestety nie będę jeszcze mamą
Proszę o sugestię![]()