reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam :-)

u nas dziś wieje i dziwnie na dworze, raz słoneczko, raz pochmurno, ale na pewno póki nie pada za chwilę będziemy szykowały się na spacer :tak: dziś Blanka pobiła rekord o 6:30 przebudziła się żeby dać jej smoka i poszła dalej spać od 20:30 do 8:45 :szok: a mamusia mega wyspana :cool2:

Pzdr i miłego dzionka :-p

reklama
I ja karte odbijam :)

Pięknie Blania spała , Roro wczoraj tak spał od 20 do 6 :) dzis do 5 i zawsze spi dalej :)
Teraz Ksiaze siedzi na swoim krzesełku i ogląda DDTYN :-D
Lopciu milej pracy
Myszko no właśnie a TY gdzie hę ?

Miłego dzionka :cool2:

będę teraz mniej bo chodzę na kurs z unii a potem na podyplomówkę znowu zaczną jeździć ( znowu bo to 4 kierunek)
ach powoli ogarnia mnie brak czasu

Witam :-)

u nas dziś wieje i dziwnie na dworze, raz słoneczko, raz pochmurno, ale na pewno póki nie pada za chwilę będziemy szykowały się na spacer :tak: dziś Blanka pobiła rekord o 6:30 przebudziła się żeby dać jej smoka i poszła dalej spać od 20:30 do 8:45 :szok: a mamusia mega wyspana :cool2:

Pzdr i miłego dzionka :-p
zazdroszcze kiedy ja wtawalam o tej porze to juz niepamietam hihihi moj mlody co prawda ladnie spi bo od 19:00 do 6:00 , ale mi sie nieusmiecha wstawanie o 6 tym bardziej ze o 4-5 maz wraca z pracy i ja go zawsze slysze jak wraca i juz wtedy niespei tylko drzemie do tej 6 a maly wstaje jak z zegarkiem w reku max do 6:05 :-D ale to i tak dobrze bo corka to zaczynala dzien o 4 rano a w zime o 5 i tak do 3 roku zycia:sorry: do dzis jest rannym ptaszkiem wtaje miedzy 6 a 7

hej kobietki witam sie o swicie i prosze o trzymanie kciukow , bo wasze kciuki dzialaja cuda a ja od 5 juz spac niemoge bo o 8:55 mam komisje lekarska z corka :-) oby sie udalo :-) pozdrawiam i zycze milego dnia

reklama
I ja sie witam popołudniowo

A no ruch jak w Paryżewie ehh , gdzie te czasy kiedy nie szło nadrobić

Czy wiadomo co u Olkale ?

My dziś po wizycie u okulisty , pani dr kazala masowac zrobic posiew i zobaczymy czy kropelki czy nie Mowi ze zazwyczaj zapch kanaliki ustepuja do roczku
Mlody dzielny chichral sie , no tak bo Tatuś był to trza było pokazac , zobaczymu jak bedzie w środe na szczepieniu :baffled::eek:

Miłego dnia !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry