reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-)Helloł Babolki :-p

... dziś witam się pierwsza z cofką :-p Blania śpi więc wypije na spokojnie cofkę a jak wstanie to kaszka i troszkę idziemy na spacerek, choć pogoda nie jest wymarzona, nie pada, ale wieje troszku :eek:

... Erbuś no fakt cycolki służą ;-):tak: Blania zresztą też ładnie przybierała na wadze dopóki nie przeszła na mm, bo przez 2 miechy po odstawieniu spadła lekko w siatce centylowej :sorry: ale nie ma się czym martwić wygląda bardzo dobrze :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a ja zawsze myślałam, że dzieci na sztucznym mleku lepiej przybierają :nerd: a tu zonk :-)

Obraz 635.jpg
(minas)

Pzdr

I ja się witam!

Chwilkę mnie nie było, bo zagoniona coś jestem.

Szymuś chory więc teraz siedzę z nim w domku.

Erbuś Roro dogonił Szymka z wagą. :-) a on taki pączuszek jest czy po prostu tyle waży bo ubity ?
Najlepiej to jakieś fotki wklej bo dawno go nie widziałam.

Batonik cudna Blanulka! Tęskni mi się za nią.
Wogóle to szok...za 2 dni skończy 9msc!!! A dopiero co taka maleńka była.

Lopciu zaklimatyzowałaś się już po długim wolnym w pracy ?

Pozdrawiam!

edit:

aaa wogóle co cudownego przed chwilą zobaczyłam.
Pamiętacie na pewno Suzi1 - jest w 7tc :-) aż mi się micha cieszy.

Ostatnia edycja:
WItam Was kochane:*
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,wiem że bardzo mi kibocowlyście wiec po prawie 5 latach znów jest dzidzia :-D Mam nadzieje że tym razem szczęśliwie zostanie już z nami&&&&&&&&&&&&&&

I muszę Was przprosić z nieobecność ale czytam Was na bierząco, tylko jakos tak bbrak weny miałam... Patrzylam na Wasze dzieciaczki i nie wiedzialam co napisac...:zawstydzona/y:
Buziaki dla Waszystkich staraczek2010

No nareszcie... właśnie kibicowałyśmy z całych sił, a Ty nie pochwaliłaś się taką radosną nowiną.

Jeszcze raz najmocniej gratuluję. Naciesz się teraz spokojem, poczytaj książki, pójdź do kina...i rób wszystko to na co masz ochotę, póki brzuszek jeszcze nie przeszkadza...bo później przy dzidzi to już nie tak łatwo znaleźc czas dla siebie.

I uwierz że strach będzie z Tobą już do końca życia. Najpierw w ciąży czy wsio ok, czy serduszko bije, czy się rusza...ale tak na dobre to się zaczyna po porodzie i z każdym dniem obaw przybywa. Ale trzeba być optymistą, bo wszystko będzie cudownie.

Wszystkiego dobrego.

I melduj się tutaj jak najczęściej...i chwal się dzidzią jak masz jakieś fotki.
Na kiedy masz termin ?

O ja nie mogę...ale cudna Kruszynka! I jaka piękna równa akcja serduszka :-)

Jejku na wspomnienia mnie wzięło...i chyba zaraz odszukam brzuszkowego Szymonka.

A jak się Suzi czujesz ?

I tak nie wiem dlaczego ale pomyślałam że to dziewczynka :-D :-D :-D ale może dlatego że tym słowem Kruszynka się zainspirowałam.

No ten wykres przy pierwszej fotce to raczej akcja serduszka.
Przynajmniej u mnie tak zawsze na usg było.

To fajnie że dzidzia nie dokucza od samego początku.
Ale fajowy czas przed Tobą - kompletowanie wyprawki :-D uwielbiałam te zakupy.

reklama
Suzi ogromne GRATULACJE !!!!!!!!!!!

tak jak mówi Mysza strach pozostanie już do końca, ale trzeba wierzyć w małą Kruszynkę i myśleć pozytywnie, już wystarczająco wycierpiałaś
[*] i teraz wszystko co dobre przed Tobą :*

Anecia my też tęsknimy za Wami :* trzeba niebawem myśleć o jakimś spotkaniu hi hi hi bo nam średnia podupada :D

Pzdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry